Şimdi Ara

7 KG 1200 DEVİR GORENJE WA 74123

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar forum sakinleri;
    Dün itibari ile aşağıda linkini verdiğim Gorenje WA 74123 çamaşır makinesini aldım. Makinenin fiyatı 1599'dan 1299'a, ordan da 977'ye inmiş. Bir de alım esnasında Media Marktt'ta pazarlık yapınca (ki oluyormuş, danışmada biraz indiler fiyattan, çok şaşırdım) 919 liraya aldım makineyi. Bu makineler hakkında bilgisi yada daha önce kullanmış olanlarınız var mı? En etkileyici özelliklerinden birisi olarak, kazanının çekil olması diyebilirim. neredeyse yeni çıkan makinelerin hepsinde plastik kullanılıyor ve genelde 5 yıl sonra değiştirilliyor. ben evladiyelik bir cihaz istiyordum, iyi bir alışveriş olduğunu düşünüyorum.

    Cihazın linki:
    http://www.gorenje.com.tr/tr/camasir_serisi/camasir_makineleri?c=152262

    evdeki vestel marka makinemizi de takdir etmek istiyorum, tam 21 sene tık demeden çalıştı. ama artık emekliliği gelmiş olsa gerek ki 5 kiloluk makine sadece üç beş parça çamaşır yıkar oldu, daha fazla çamaşır konulunca yanık kokusu vermeye başladı (sanırım artık kafasının tası atıyordu) :)







  • fena değil hayırlısı olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_ProXy

    fena değil hayırlısı olsun



    teşekkürler üstad
  • bugün itibari ile ikince defa aynı cihazdan aile dostumuza aldık. çok memnun olduğumu söyleyince onlar da alım yaptılar. gerçekten de gidpi bir media marktt'ta incelemenizi tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.