Şimdi Ara

Ultra-120 eXtreme Rev.C & P45-UD3P montaj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Thermalright Ultra-120 eXtreme Rev.C ve P45-UD3P iklisini montaj yapmaya çalıştığımda tuhaf bir durumla karşılaştım ve bu durum uzun zamandır kafamı kurcaladığından nihayet foruma yazmaya karar verdim.Daha iyi anlaşılsın diye resimde ekledim..
    Şimdi resme bakarak konuşursak malum kırmızı ile yuvarlak içine aldığım 2 bölgenin arasına anakart geliyor.Fakak vidaları takıp sonuna kadar sıktığımda(hoş sık sıkma farketmez) backplate ve üstteki parçalar arasında boşluk kalıyor, vidalar sıkıldığı halde alttaki backplate in ana kartın üst tarafına gelen ve içine vida giren kısım uzun kalıyor.Dolayısıyla şakır şakır dans ediyor.Ben bunu acelem olduğundan hiç araştırmadan(acaba yanlış parçalar mı gönderildi banadiye) aralarına kendi yaptığım contalardan koyarak backplate in anakart kısmını taşan kısmının boyunu kısalttım öyle montaj yaptım.
    Acaba diyorum şimdi herkes böylemi kullanıyor yoksa benimkinde mi bir problem var...
    İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

     Ultra-120 eXtreme Rev.C & P45-UD3P montaj sorunu







  • Bende soğutucu blok kullanıyorum ve Backplate yazan parça anakartın arkasında araya sünger gelecek şekilde takılı, yani o uzantıların diğer tarafa gelmeyeceğinden eminsen ve montajda gevşeklik oluyorsa en iyisini yapmışsın. Bazan böyle ufak ayarlamalar gerekiyor.
  • Yine de bana tuhaf geldi.O yüzden sorayım dedim..Neticede onu ayarlamak dediğin gibi o kadar da zor bişey değil..Ama bakalım bu donanımları beraber kullanmaya karar veren herkes bunu yapabilirmi?Bu açıdan da düşününce en azından thermalright sitesinde ufakta olsa açıklama yapmalıydı diye düşünüyorum....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.