Şimdi Ara

coh hakkında bir soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ya youtubeda cohun gameplayi ile ilgili videolar izlerken bişey dikkatimi çekti özellikle savunma yapılan yerlerde kum torbaları normalde düz bir biçimde yapılmıyor atıyorum 88liğin önüne adam düz bi sıra halinde yapmıyor üçgen bi şekilde yapıyor onu hangi tuşla yaptığını merak ediyorum bilen var mı ? ha bi de bu arada izlediğim o videolarda mühendise tankları tamir etmesini söylerken ard arda tanların üstüne gelip tamir işaretini veriyor ve ondan sonra mühendisler bunu sırayla yapıyor bunu da bilen var mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deshpar -- 11 Ağustos 2010; 1:02:14 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: deshpar

    arkadaşlar ya youtubeda cohun gameplayi ile ilgili videolar izlerken bişey dikkatimi çekti özellikle savunma yapılan yerlerde kum torbaları normalde düz bir biçimde yapılmıyor atıyorum 88liğin önüne adam düz bi sıra halinde yapmıyor üçgen bi şekilde yapıyor onu hangi tuşla yaptığını merak ediyorum bilen var mı ? ha bi de bu arada izlediğim o videolarda mühendise tankları tamir etmesini söylerken ard arda tanların üstüne gelip tamir işaretini veriyor ve ondan sonra mühendisler bunu sırayla yapıyor bunu da bilen var mı


    shifte basipta yapicaksin
  • aynen öyle shifte basılı tutarak mousela tıklayacaksın
  • çok teşekkürler
  • ya bu arada bide şeyi gördüm ben panzer elite bölümlerindeki birimler ve tankların konusmaları falan almanca onu nasıl yapabiliriz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deshpar

    ya bu arada bide şeyi gördüm ben panzer elite bölümlerindeki birimler ve tankların konusmaları falan almanca onu nasıl yapabiliriz ?


    http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=222557&page=1&pp=50

    Coh klasörleri içindeki (Archives) içinde bir dosyayı değiştirince oluyor. Deneyen arkadaşlarımız var.




  • Hayatımda gördüğüm en kötü oyun bana göre.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babx

    Hayatımda gördüğüm en kötü oyun bana göre.


    Hayatında bir tek coh u oynadıysan belki.
  • Grafikleri çok güzel ama oyun insanı kısıtlıyor mesela en basitinden köprüleri savunmazsan oyun çok zor hale geliyor ve sıkıyor insanı öbür türlü de oyun köprünün üstünde geçiyor tabi bi de makinalı tüfekten çıkan mermilerin bir türlü dibindeki adama isabet etmemesi sinir bozucu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scz

    Grafikleri çok güzel ama oyun insanı kısıtlıyor mesela en basitinden köprüleri savunmazsan oyun çok zor hale geliyor ve sıkıyor insanı öbür türlü de oyun köprünün üstünde geçiyor tabi bi de makinalı tüfekten çıkan mermilerin bir türlü dibindeki adama isabet etmemesi sinir bozucu


    oyunun bir kuralı bu. yani şöyle bir örnekle açıklayayım. bir dünya haritası bir dünya boyunda değildir bu ölçeklendirir. örn : 1 / 21 000 000 gibi..

    Oyunda da gerçekçi bir hava sunmak için 2 seçenek vardır.

    1. harita çok ama çok geniş olucak ordularda o denli daha fazla olabilecek böylece isabet eden mermiler ile askerler çok daha kolay yaralanabilecek.(çok fazla baş yoran bir oyun olurdu herhalde)

    2. harita normal boyutlarda olması ve birimlerinde ona göre daha az olması.. bu gerçekçilik mantığı şuna dayanır aslında. 1 manga = 5 manga 1 mangaya açılan mg ateşi aslında 5 mangaya açılıyor.. oradaki 1 manga 5 mangayı temsil ediyor ve can barı da ona göre daha geç azalıyor... dibindeki mesafeyide ona göre ölçeklendirmek gerek.

    bu oyunu uzun süre oynuyorum ve gerçekçilik konusunda inandığım oyunlardan biri olduğu için bu soruna böyle bir mantıkla yaklaşabilirim, bende düşünmüştüm düşündüğünü fakat biraz fazla düşününce mantıklı açıklamalar gelebiliyor. Sonuçta gerçek bir harita büyüklüğünde gerçek sayıda orduları gerçek ölçeklerde oynatamazsın..bunu bir minyatür olarak da düşüne bilirsin:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 20 Ağustos 2010; 22:30:25 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: babx

    Hayatımda gördüğüm en kötü oyun bana göre.

    Him CoH oynadın mı?Relic firmasının yaptığı oyunlar gerçekten süper oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babx

    Hayatımda gördüğüm en kötü oyun bana göre.

    Bir göz doktoruna git... :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.