Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.877
Cevap
34
Favori
105.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun 2013 de başlıyor serüvenine early access olarak hesap edin. 2016 da tam sürümü çıkıyor tam sürümü çıkalı 4 senedir de sürekli ücretsiz güncellemeler alıyor oyun. Adamlar Grim Dawn 2 çıkarmak yerine oyuna ek paket ve güncellemeler yaparak devam ediyorlar. Saygı duyuyorum firmasına. Dediğiniz gibi kaliteli bir ARPG.
  • Türkçe yaması olsa güzel olurmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe yaması yokmu
  • Kardeşimle dün başladık level 25 olduk.Oyun güzel sarıyor.Şu an indirimde çok uygun fiyatı.
  • Bu oyunla ilgili detaylı rehber var mı? Çoğu rehbere baktım, onlar zaten yeni başlarken öğreniliyor. Gerekli şeylerin üzerine geldiğimizde yazan şeyleri birebir kopyalamışlar zaten. Daha çok ingilizce bilmeyenler için olmuş.

    Benim sormak istediğim, loot yaptık ve envanterimiz doldu. Burada itemlerin hangileri faydalı, hangileri iş görür, nerede ne işe yararlar. Bunun gibi ayrıntılı bir rehber var mı bildiğiniz?
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Resmi site. oyunun mekaniklerini detaylı anlatıyor. Hangi statlar nasıl eklenir, resist reduction nasıl çalışıyor, damage conversion nasıl hesaplanıyor vs... bunları öğrenince buildin için iyi diyebileceğin itemleri tanırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kortor K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • Merhabalar,
    45 level oldum.Main görevler bitti.Bundan sonra ne yaparak devam etmeliyim?Ne yapmalıyım?
  • bu oyun ile wolcen arasında kaldım hangisini önerirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyun volceni 5 e çarpar
  • Düşünmeden bu oyunu seçebilirsiniz. Kat kat daha başarılı oyun Grim Dawn.
  • Oyuna dün başladım. Çok fazla build seçeneği var hangisini seçip oynasam diye sürekli karakter oluşturdum. Hangisi sınıf kombinasyonu iyidir sizce?

    Bir de çeşitli damageler var. Fire, Cold, Vitaliy vs.. Hangi sınıfın hangi damage yi kullandığını nasıl anlarım? Kendi oyun stilimize göre mi kullanıyoruz?
  • eternal soul kullanıcısına yanıt
    Her kombinasyon iyi kendi içinde, hepsine göre de setler var. Oynama tarzınıza göre karar vermeniz lazım. Ben summonnerlardan hoşlanırım mesela ama çoğu kişi sıkıcı bulur o oyun tarzını.

    Sınıfların hasar çeşitliliğini/kullanımını seviye atlama ekranından inceleyebilirsiniz. Çoğu zaten resimlerinden bile belli eder. Bazı sınıfların kendi içinde ufak tefek pasif yetenekleri de var zarar sınıfını değiştirebilen.
  • Bu tarz oyunların süresini yüzlerce saat ile ifade ediyoruz. İlk açtığınız karakter her ne olursa olsun oyunun temel mekaniklerini öğrendiğiniz karakter olacağı için zaten devamlılığı yüksek olmayacaktır. Sonrasında dilediğiniz kombinasyonu yaparak farklı karakterler ile tekrar tekrar oynarsınız. Oynayarak öğrenilecek oyun bunlar. Önce bir oynayın, takıldığınız yer olursa yine gelir sorarsınız. Ama dediğim gibi önce bir açın bir süre oynayın. Sadece bu oyun özelinde söylemiyorum. Paradox oyununlarını ilk kez açıp haritaya bakan adam gelip bu oyunu nasıl oynayacağım diye soruyor mesela. Yahu bir gir oyna bakalım önce.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Zebercet kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Şimdilik() son bir soru sormak istiyorum. Mesela Warder(soldier+shaman) karakterim var (lvl 16) ve lightning üzerine oyun kuruyorum, düşen itemlerde buna dikkat ediyorum, fakat çift el mace/sword damage vuramıyorum. Mesela pistol+fire blast componenti ile rahatça geçebiliyorum. Oyunun başında olduğum için normal mi?

    İlk oyunumu bitirirken, legendary item toplayayım ve daha sonra ona göre mi build oluşturayım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternal soul -- 22 Temmuz 2020; 19:18:23 >
  • Arkadaşlar,

    Ben bu oyunu iyi bilirim, senin derdine çare olabilirim diyen varsa ona Dua edeceğim.
    Çok oynamak istememe rağmen oyun bir yerde bende takılıp kalıyor, yani ilerlemem çok yavaşlıyor, sebebi ise kullandığım silahın daha iyisini çoook zor buluyor olmam. Mesela tüfek kullanıyorum diyelim, almak istediğim tüfeklerin hepsinde kırmızı ile yazılı olarak damage - (eksi) 'ye düşüyor. Yani elimdeki tüfek dps (damage per second) 100 vuruyorsa, bu tüfeğin 300-400 vuranları da var ama dediğim gibi damage eksi veriyor, çok seyrek yeşil renkli + damage vuruşu olana rastlıyorum, o da level çok yüksek istediği için alamıyorum. Alıp depomda saklayıp ta istediği levele gelince o artı vuran tüfek gene eksi vuruşa geçiyor. Bu silah seçiminde basit bir dikkat etmemiz gereken nokta var ama ben onu bulamadım.? Yüksek kademeli hero kasmış olan arkadaşlar, siz bu işi nasıl yapıyorsunuz.??

    Herkese iyi oyunlar...
  • Arkadaşlar,

    aradan 1,5 ay geçmiş ama kimse cevap vermemiş.
    yok mu şu oyunu bilen bir vatandaş.?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Bu tarz oyunların süresini yüzlerce saat ile ifade ediyoruz. İlk açtığınız karakter her ne olursa olsun oyunun temel mekaniklerini öğrendiğiniz karakter olacağı için zaten devamlılığı yüksek olmayacaktır. Sonrasında dilediğiniz kombinasyonu yaparak farklı karakterler ile tekrar tekrar oynarsınız. Oynayarak öğrenilecek oyun bunlar. Önce bir oynayın, takıldığınız yer olursa yine gelir sorarsınız. Ama dediğim gibi önce bir açın bir süre oynayın. Sadece bu oyun özelinde söylemiyorum. Paradox oyununlarını ilk kez açıp haritaya bakan adam gelip bu oyunu nasıl oynayacağım diye soruyor mesela. Yahu bir gir oyna bakalım önce.
    SELAM ZEBERCET,

    bu oyundaki silahların + damage vermesini sağlamak için ne yapmalıyım,
    genelde elime geçen silahlar hep - damage veriyor.

    Saygılarımla...
  • 19ripe59 1 kullanıcısına yanıt
    Eksi damage vermekten kastiniz nedir acaba fotograf alıp ekleme şansınız var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Elindenkinden kötü ekipman düşüyor galiba onu demek istemiş arkadaş.
    Tamamen şansa bağlı ne yazık ki, saatlerce oynayıp 1 tek dahi iyi ekipman bulamamak bu tarz oyunların genel tarzıdır.
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.