Şimdi Ara

Aykut Hocayla bu iş olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fenerbahçe düşmanları Aykut Hocaya taraftarın, yönetimin ve FB medyasının bu denli sahip çıkmasına deli oluyor. Doğrudan vuramayınca da yalan haberlerle (Young Boysun hocası Aykut Hocayı yetersiz bulmuş) yıpratmaya çalışıyorlar.

    Aykut Hoca başarılı olamayabilir, futbol bu, sadece teknik direktörle iş bitmiyor. Ama tüm kalbimle inanıyorum ki onun bilgisi ve yeteneği milyon eurolar karşılığında bizi hüsrana uğratan Aragonesten, Daumdan fazladır.

    Bu adamları bir dahiymiş gibi Türkiyeye getirip, milyon euroları tazminat olarak verme gafletine bir daha düşmeyelim. Kendi insanlarımıza ve dürüstçe, hakettiği parayı alarak çalışan yabancılara saygılı olup sahip çıkalım.

    Bakın Anadolu takımlarının çoğu artık bu yabancı hayranlığını bıraktı. Getiren de daha ilk yarı bitmeden gönderiyor. BJK medyasının, taraftarının, yönetiminin beğenmeyip gönderdiği Ertuğrul Hoca mucize yarattı. Omuzlarda Türkiyeye getirilen Tigana, Del Bosquenin aldığı tazminatlar torunlarını zengin ediyor.

    Rijkaardın GS ye oynattığı kadar futbolu oynatabilecek Türk Hoca yok mu?

    Yabancı hocaların Türkelre tek üstünlüğü dokunulmazlıklarıdır. En son ana kadar sabır gösterilir ve bu sayede büyük camialardaki çalkantılardan etkilenmezler Uyanalım artık. Devir Aykut Hocalara sahip çıkma devri. Hem madden hem manen...







  • Kötü geçen hazırlık maçları, ŞL resmi maçında çok kötü bir futbol... Böyle bir başlangıç çok şaşırttı. Açıkçası bu sene başarı için iştahınızı kabartmayın. Aykut hocamın diğer teknik adamlara göre daha çok zamanı ihtiyacı varmış gibi görünüyor. Ne olursa olsun takım isterse 5.-6. olsun Aykut Hocam ile en az 3 yıl geçirilmeli. Bu sene belki başarı gelmeyebilir ama Aykut Hocam bu takımın geleceğidir, göreceksinizdir ki altyapıdan da kaliteli isimler çıkacak.
  • Kötü bir başlangıç falan yapmadık.Tam tersine 5.lig takimlariyla oynamaktansa,GS,AZ Alkmaar,Koln ve Genk'le oynamak eksikleri anlamamizi sagladi.Young Boys maci da 10 kisi kalmasaydik,ikinci yari cok farkli olacakti bence..Aykut'un 5.,6. olacagi falan da yok.Hersey yolunda..Genc,dinamik transferler yaptik, yillardir gormekten sikildigimiz Alex'in ayagina bakan oyundan siyrilmaya basladik.Bitirici bir forvet aldigimiz surece ve sezon icinde onemli sakatliklar vermedigimiz surece sampiyonlugun favorisiyiz gene.Ben teknik ekibe ve futbolculara sonuna kadar guveniyorum.
  • Aykut KOCAMAN kadar başınıza taş düşsün.Ayku Hoca kim ne derse desin 1 YIL bizimle...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vavra22

    Aykut KOCAMAN kadar başınıza taş düşsün.Ayku Hoca kim ne derse desin 1 YIL bizimle...

    Taş değil meteor düşsün. Yazık be sizin gibi taraftara, kimseye yedirmeyiz Kral Aykut'u.
  • teknik direktör daum olunca neden Daum Hoca değilde sadece daum deniyor. Aykutada aykut deyin.hoca nerden çıktı
  • Ya geçin bu işleri, şurda 1 resmi maç yapılmış, ne bekliyorsunuz ilk maçtan müthiş futbol mu? Hep destek tam destek Aykut hocaya
  • Allah aşkına az sabredinde sakatlar takıma monte edilsin , yedek kulübesiyle oynadığımız maçları neden bu kadar dikkate alıyorsunuz ki ?
  • takımın yarısı yok hele bir soluklanın ne bekliyordunuz daha transferde bitmedi adam akıllı 11 i miz bile belli değil
  • yönetimin Aykut kocaman ın arkasında filan durduğıu yok.. tamamen taraftar ve içeriden gelen tepkiler üzerine Aykut hoca ile devam kararı alındığını düşünüyorum, bu düşüncemin tek sebebi, yapılan 1 yıllık anlaşma...

    yönetim ciddi anlamda geleceği düşünüyo olsaydı, ilk yılı feda eledim deselerdi yaparlardı 5 yıllık anlaşmayı... ozaman derdim yönetim hocaya sonuna kadar güveniyor, artık takım emin ellerde...

    hazırlık maçlarındaki skorlar umrumda değil, 3. 4. hafta takım olmaya ancak başlarız ozaman kadar bu takım tökezleyecek puanlar da kaybedecek... ama sonrasın da takım iskeleti oturduğunda hocanın oyun anlayışını futbolcular benimsediğinde makina takır takır işlemeyecek...

    dün alex açıklamasında diziliş olarak aynı ama oyun anlayışı farklı olacak, bunu yapmamız, benimsememiz zaman alabilir diye açıklama yaptı...

    Avrupa şampiyonu ispanya nasıl futbolu ile bizleri mest ettiyse aynı şekilde fenerbahçe de mest edecektir...




  • Ülkemizde zaten Türk Antrenörlere biraz dahayapıcı olabilsek basın olarak daha iyi antrenorler cikar ama bizde öyle bişey ki biz bu adamları nasıl başarısız yaparız nasıl kuyularini kazarizda bunlari başarisiz ederiz diye hedef koyuyorlar.
  • türk futnolunda hatta türkiyede en çok sinir olduğum nokta budur yabancı hayranlığı. aykut hocaya gelirsek bence en büyük eksiği oyuncularlan iletişimi gözüküyor teknik direktör ve antrönör dediğin futbolusunu ateşlemeyi bilecek.
  • Konu güzelde bunu ciddi düşünenlerde var aramızda bende Aykut hocanın hakkının yenilmesinden korkuyorum..
  • Aykut Hoca daha yolun başında ve fenere gelmek için daha çok erkendi. 10-15 sene pişip oyle gelmesi lazımdı. Şimdi hem aykut yara alacak bu işten hem de fenerbahçe kötü bir şekilde yönetilecek. Her iki taraf da zarar edecektir.
  • başladnız adamı karalamaya türk antrenör ya hmn eleştirin.
    daha sakatlar düzelmemiş forvet gelmemiş hmn eleştiriolar.
    eleştirenlere
  • ya mesaj yazmadan önce bi yazıyı okuyun. Adam ne yazmış siz ne diyorsunuz
  • olur
  • olur tabi kide. ama 4 sene süre verilmesi lazım. fakat bunu ne fenerbahçe taraftarı ne medyası bekleyebilir.
    tahminim aykut la fenerbahçe çok kötü bir sezon geçirecek ve sezon sonuda aziz yıldırım bırakacak, acı ama gerçek...
  • Başarılı olur. Tabi işine karışmazlarsa. (bide şu alex i kessin artık takım eksik oynuyor ve hızlı atağı başlamadan bitiriyor)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: talaria

    teknik direktör daum olunca neden Daum Hoca değilde sadece daum deniyor. Aykutada aykut deyin.hoca nerden çıktı

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.