Şimdi Ara

1300-1400 tl notebook tavsiye ( acemiyim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar forumun diğer bölümlerinde pek çok konum olmasına rağmen donanım ve teknolojiyle ilgili kısımla pek ilgilenmiyorum. şimdi işim düştüğü için ilk kez konu açıyorum yani yeri de belki yanlıştır yanlışsa modlar taşısın konuyu.

    sorum şu ben bir notebook alacağım ama piyasa hakkında o kadar donanımsızım ki araştırmaya nerden başlasam bilemedim..

    muhtemelen 4 yıllık üni içn başka şehire gideceğim ve bunun için laptop lazım

    1300-1400 tl aralığında veya buna yakın bir bütçeyle alabileceğim en iyi leptoplar hangileridir.

    ben olayı sadece işlemci, ram ve ekran kartından ibaret sanıyordum sanırım çok daha fazla detay varmış..

    oyun çok fazla oynamam ama bu yüzden kötü özellikte olmasın. şöyle bir 1gb ekran , 4 gb bellek olmalı bence. ekran da benim için önemli en azından 15.4 , 15,6 inç ve yukarısı.


    marka olarak hp, toshiba, acer ve asusu araştırıyordum. hp çok ısınma sorunu yapıyormuş, ayrıca çok arıza yaptığından ve servisinden şikayetçiler, acer ı da önermediler benim aklım daha çok asusa yattı. şuan ilk tercih asus gibi ama önerileriniz de fikrimi etkileyecek..

    oyun çok oynamasam da arada bir pes 10 atabileyim kasmasın, veya dvd izlerken falan keyif alabilmeliyim.. mesela muhtemelen 4 yıl boyunca çıkacak tüm pes serilerini oynamak isteyeceği m notebookta yani muhtemel bir pes2013 ü kasmasın

    biraz fazla uzattığım için özür dilerim ama inanın bu konuda çok bilgisizim ve biraz acelem var .. internetten notkebook almanın sakıncaları varmıdır. yani bu konuda çok tavsiyeye ihtiyacım var.

    forumun teknoloji kısmıyla haşır neşir olmadığımdan aynı konuyu demin yanlış yere açtım galiba. notebook bölümünü yeni keşfettim:)

    özellikle internette alışveriş konusuna deyinirmisin. hangi siteler güvenli. daha önce nette notebook alan var mı. teslim süresi vs..







  • valla biz ailecek hep internetten alıyoruz bilgisayarlarımızı hiç sorun çıkmıyor tabi sağlam sitelerden almak lazım senin derdine derman olacak laptop ise
    http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tm81-sb-003tk-tm81-amd-phenom-ii-x4-n930-2.0ghz-4gb-320gb-dvdrw-15,6-1-gb--hd5650-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=46269
    bu pes'ini falan rahatlıkla oynarsın sana da üniversiteyi bitirtir. Ben pek asus sevmem o yüzden önermiyorum genelde kalitesiz kasalarından dolayı ve son serilerinde çıkan harddisk sorunlarından dolayı tercih etmem.
    vatandan gönül rahatlığıyla internetten alabilirsin 2 3 güne gelir bilgisayarın sorun olursa rahatlıkla değiştirebilirsin 7 gün içerisinde




  • İnternetten alış veriş yapmayla ilgili tüm detaylarıyla birlikte rehber konu hazırlamıştım;

    imzamda da linki mevcut.

    umarım yardımcı olur.

     1300-1400 tl notebook tavsiye ( acemiyim)


    ayrıyetten hepsiburada'da sana göre bazı modeller buldum fakat indirimi kısa bir süre için sonrasında 2 bin tl ye yakın olacaklar.


    http://www.hepsiburada.com/Liste/acer-as5739g-9a4g22mn-intel-core-2-duo-t9550-266ghz-4gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd750998&categoryId=98

    http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-pavilion-dv6-3050et-intel-core-i7-720qm-16ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-wn577ea/ProductDetails.aspx?productId=bd760086&categoryId=98


    Bu 2 bilgisayardan acer olanı yiğenime doğum günü hediyesi olarak aldım oda memnun olduğunu söyledi bir sorun yaşamadı bende biraz test edip baktım gayette güzel.
    Ama ben en iyi laptop markası olduğunu düşündüğüm TOSHİBA alacağım 3 bin Tl gibi bir fiyatı olsada değeceğinden eminim.

    Ayrıyetten İnternetten ürün alımı konumda tüm bilgilere ulaşabilirsin aklındaki tüm soruları cevaplayacağından eminim ne olursa olsun aklına takılan her konuyuda sorabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShifT7 -- 30 Temmuz 2010; 5:17:53 >












  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.