Şimdi Ara

HTC HD2 mi HTC Desire mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iki telefonun büyüklükleri arasından pek bi fark yok sadece desire an olarak 7 boy olarak 1.5 milim küçük iken kalınlıkta 0.9 milim buyuk

    desire android 2.1 olarak geliyor

    hd2 ise windows mobile 6.5

    desire dirençsel dokunmatik iken hd2 kapasitif

    hd2 4.3" desire 3.7" ekrana sahip

    Ama hangisi daha kullanışlı? daha iyi? yanlış hatırlamıyorsam işlemci türleri arasında fark var ikisi de 1ghz olmasına rağmen aynı performansı verir mi?



  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 11 Ağustos 2010; 0:26:12 >
  • Küçük ve Kullanışlı Olsun Diyorsan HTC Desire.
  • desire kesinlikle..
  • Desire
  • HTC Desire'da:
    -Multitouch var
    -Capacitive dokunmatik ekran var

    Yanlışları düzelttikten sonra şunu söyleyeyim. İşlemcileri ne olursa olsun.Hatta tüm donanımı ne olursa olsun. Telefonun işletim sistemi o donanımla entegre bir şekilde çalışamıyorsa beş para etmez. Eğer aksi durum varsa da tadından yenmez. Bakınız iPhone 3GS 600 mHz işlemcisiyle, HD2 de dahil olmak üzere bir çok 1gHz işlemcili cihazdan daha stabil çalışır. Çünkü işletim sistemi tam olarak donanımına göre optimize edilmiştir.

    Mesela HD2'de multitouch var ama HD2'nin kullandığı winmo 6.5 sürümü için 3-5 tane haricinde multitouch destekli uygulama yok. Bu durumda neye yaradı multitouch.Sadece resimlere ve web sayfalarına zoom mu yapacaksınız?Kaldı ki HD2 Windows Mobile'ın yeni versiyonu olan Windows Phone7'ye donanımsal uyumsuzluklar sebebiyle yükseltilemeyecek. Üstelik Windows Phone7'nin geri dönük uyumluluğu da olmayacak.Yani ona ait uygulamaları gidip winmo6.5 üzerine kuramayacaksınız. Kısacası "ölü doğmuş" bir cihaz HD2 ve bir kaç ay içinde WP7'nin resmi olarak yayılmasıyla tamamen çöp olacak.

    Geçen sene bu vakitler HD2 alsam mı diye sorsaydınız, belki bir süreliğine idare edilir derdim ama bu saatten sonra bu kadar güzel cihazlar çıkmışken HD2 almak biraz "cömertlik" olur. He ama sizin telefonla çok işiniz olmaz, uygulama falan yüklemem. Bana şekil olsun, ekranı büyük olsun bir de dokunmatiği oldu mu yeter diyorsanız bu durumda HD2 de aynı kapıya çıkar, Desire da.
    Sonuç olarak her halükârda HTC Desire.




  • desire da capastif değil miydi ya?Kapasitif diye biliyorum ben desire ı.Ve ikisi arasından tabiki desire, andriod işletim sistemi yeterli sadece.
  • desire için android konusunda kafam karıştı çünkü pek iyi olmadığını söylediler ayrıca hd2 de windows olması işine geliyor office uygulamalarını çalıştırıyor diye duydum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quraq

    desire için android konusunda kafam karıştı çünkü pek iyi olmadığını söylediler ayrıca hd2 de windows olması işine geliyor office uygulamalarını çalıştırıyor diye duydum.



    Hocam size sadece şunu söyleyeceğim Android, Windows Mobile'in yaptıklarının fersah fersah fazlasını yapar. Business Class'tan, MultiMedia'ya kadar hiç şüpheniz olmasın. He Android iyi değil demişler bunu da büyük ihtimalle şu sebepten söylemişlerdir. iPhoneOS(IOS)>Android>Winmo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KadirşinaS_ -- 28 Temmuz 2010; 17:24:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

    Hocam size sadece şunu söyleyeceğim Android, Windows Mobile'in yaptıklarının fersah fersah fazlasını yapar. Business Class'tan, MultiMedia'ya kadar hiç şüpheniz olmasın. He Android iyi değil demişler bunu da büyük ihtimalle şu sebepten söylemişlerdir. iPhoneOS(IOS)>Android>Winmo


    teşekkür ettim desire almaya kara verdim...
  • Desire kullanan arkadaşlara bir iki sorum olacak 1-telefonun pili değişebiliyor mu? 2-rehberi senkronize yada mailleri senkronize etmek için bir programa sahip mi? 3- yogun telefon trafiginde donma yapıp beni zor durumda bırakır mı? 4- türkiyede garantisi ne durumda.yeterli servisi var mı? ayrıca yoğn olark msj atmak için uygunmudur ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.