Şimdi Ara

852d Havya Seçenekleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Elimdeki havya ile artık iyi çalışamıyorum, smd işler elimdeki havya ile zor olduğu için orta yollu istasyon arayışındayım.

    852d karşıma çıkan seçeneklerden biri idi.
    Birkaç markanın(zapp, cyber vs) 852d model istasyonu var. Bir arkadaş bana havyasının 24V ile çalıştığından dolayı çok verimli olmadığını, ince uçlu klasik lehim kaleminin bu yüzden daha verimli olduğunu, istasyonun ise sıcak hava istasyonu olarak çok iyi olduğunu söyledi. Bu konuda fikirleriniz nedir?

    Ekleme: 852d'nin lehim kalemi kaç pinli? Yedek havya da almayı düşünüyorum 852d'ye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspci -- 24 Temmuz 2010; 22:40:10 >



  • sıcak hava cihazı zaten smd işleri için olmazsa olmaz, gerçi bende yok da arkadaşta kullanıyorum, havya 24 diye verimsiz düşünme, ben geçende aldım, 220 30 w dan daha iyi ısıtıyor, ucu da incecik. telefon malzemesi satan yerlerden 20-25 liraya alırsınız. bağlantısı da 4 uçlu 2x 24v, 2xtermokupl çıkışı, ps2 soketi kullanmış.
  • Kim demişse yalan demiş, 3 senedir kullanıyorum. Sayesinde az ekmek yemedim. Havya kalemi bir kere bile değiştirmedim, güzel ve temiz kullanınca sorun olmuyor, ama temiz kullanıldığı halde bozulan cihazlar var bu, onlardan değil. Sadece uçları yeniledim. Kart tamiri, cep telefonu tamiri gibi ince işlerde kesinlikle üstüne yok.
  • Peki 803 mü daha iyi 852d mi? Hangisi sizin tercihiniz olurdu, çok fark var mı aralarında?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aspci

    Peki 803 mü daha iyi 852d mi? Hangisi sizin tercihiniz olurdu, çok fark var mı aralarında?



    Bende 803 var

     852d Havya Seçenekleri?


    852 ün eksileri

    852 çok farklı bi kere dijital kontrolü var, bi arkadaşımda kullanmıştım. üfleme tarafının motoru sap kısmında, bu da elinizde sürekli bir dönme hareketi var demektir, ince işlerde elimi titretiyor, elimde sürekli bir titreşim olduğu için elimi çabuk yoruyor.


    852 ün artıları

    üfleme motoru sapında olduğu için çabuk ısınıp çabuk soğuyor çok sessis çalışıyor tamiri daha ekonomik ama daha bozulanı görmedim. ve tam dijital kontrol var, ayarladığınız sıcaklıkta sabit kalıyor.

    803 ün eksileri

    sıcaklık kontrolü için sadece kademeler var sıcaklığı göremiyorsunuz ama gene sabit kalıyor çünkü gene işlemci kontrolü var. ve gürültülü çalışıyor.

    803 ün artıları

    üfleme motoru makinenin içinde olduğu için elinizde titreşim hissetmiyorsunuz, üflemesi 852 e göre daha güçlü çünkü motoru çok büyük bir kompresör. ve fiyatı daha ekonomik.

    havya konusuna gelince ikisininkide aynı kayda değer bir fark yok.

    ben ekonomik olduğu için 803 aldım. kesinlikle çok memnunum. 852 de çok güzel makine ondan da memnun kalırsınız. gerisi ihtiyaç ve bütçe meselesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi command_4 -- 25 Temmuz 2010; 13:52:16 >




  • Tamam o halde, artık ne kadar uygununu bulursam onu alacağım, 803 benim için daha mantıklı özellikle titreşiminden ve fiyatından dolayı. İki model arasında yaklaşık 30-40 lira fark var internetteki fiyatlarında.

    Açıklama ve fotoğraf için çok teşekkürler.
  • Açıklamalar aynen @Command_4'ün dediği gibi, sipariş verdiğim 803 elime geçti bugün. Rahat ürün, tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.