Şimdi Ara

Kamyonet alacağım yardım edin lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
49.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • 1990-1993 arası ford transit 2.5 işini rahatlıkla görür.Hem tutulan bir model hem de parçası ucuz yakıtı düşük
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Efe

    1990-1993 arası ford transit 2.5 işini rahatlıkla görür.Hem tutulan bir model hem de parçası ucuz yakıtı düşük



    tşk ederim efe
    ancak biraz genç olmasında fayda var zira uzun müddet kullanılacak..
    kia ceres nasıl bi araçtır.. 2000 modeliyle ilgileniyorum fiyatıı 7500 tl
    kısa yolda kullanılacak.. köye gidiş geliş.. 50 km
    yılda 8000 i aşmaz
    ara sıra 2 veya 2.5 ton yük taşınacak
    ancak bana biraz zayıf gibi görünüyor
    bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum..
  • Dodge as250 turbo da düşünebilirsiniz sonçta çok sağlam bir araç ben kullanıyorum arada bizim firmanın var 225 000 i aştı bakıma gerek bile duymadı 2.5 değil 5 6 ton at ki biz 10 ton attık sanırım ona gık demez acayipde çekişi var ayrıyetten çokda yakmaz
  • As 250 sağlamdır lafım yok ama bizde 90-96 seneleri arası kullandık bunların orjinal kasa ölçüleri ufaktır biz büyük yaptırmıştık daha sağlam duruyotdu 2000'ler nasıl bilmiyorum ama 2000 model bir bongoda işinizi çok güzel görür 96-2005 yılları arasıda onu kullandık ford transit o traktör motorlulardan sonrasını sakın alma 2005 ve üzeri yani biz 2005-2008 yılları arası kullandık 3 yılda 4 kez motor indirdik bir kapak çatlattık freni boşaldı mobilya işi yapıyoruz işimiz hacim tonaj kesinlikle vurmadığımız halde neyese uzattık k bakmayın 2008 ve üzeri ducatolarda çok güzel araçlar bir sorun yaşamadık ama 8000 TL ye zor bulunur :D
  • önerileriniz için çok teşekkür ederim istifade ettim..
    sanırım bütçemi 1000 1500 daha zorlayıp 99 00 model kia bongo alacağım..
    bu araç hakkında bilgi edinmek istiyorum..
    özellikle yakıt ve motor durumu nasıldır?
    ilginize teşekkür ediyorum
  • Ticari araç sektöründe satış yapıyorum. 2-2,5 ton yük atacaksanız, kamyonet değil hafif kamyon almanız gerekir. Yada arkasına römork takılabilen bir kamyonet +römork almanız uygun olur.
    Trafik cezalarına dikkat derim..:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Satışçı

    Ticari araç sektöründe satış yapıyorum. 2-2,5 ton yük atacaksanız, kamyonet değil hafif kamyon almanız gerekir. Yada arkasına römork takılabilen bir kamyonet +römork almanız uygun olur.
    Trafik cezalarına dikkat derim..:)

    Hangi otomotiv şirketindesiniz acaba ?
  • Siteye yen, üye oldum ve site kurallarını çok iyi bilmiyorum. Ama şu kadarını söylesem problem olmaz sanırım, hatrı sayılır firmalarda -ağır ticari araç sektöründe çalıştım, bugün ise ağır+hafif ticari araç sektörü birlikte gidiyor:)
    Sorularınız olursa, markadan bağımsız olarak, elden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Satışçı

    Siteye yen, üye oldum ve site kurallarını çok iyi bilmiyorum. Ama şu kadarını söylesem problem olmaz sanırım, hatrı sayılır firmalarda -ağır ticari araç sektöründe çalıştım, bugün ise ağır+hafif ticari araç sektörü birlikte gidiyor:)
    Sorularınız olursa, markadan bağımsız olarak, elden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

    :)

    Merak etmeyin, sitede özel şirketlerin/kuruluşların ismininin geçmesi yasak değil.

    Ağır vasıtayla ilgili bilgilerinizden/deneyimlerinizden yararlanmak isteriz.
    Eğer size de uygunsa TÜRKİYE'nin en büyük kamyoncular portalına, DH Has Kamyoncular Grubu'na sizin gibi satıştan sorumlu olan ve bu işin inceliklerini bilen bir arkadaşı bekleriz :)

    http://forum.donanimhaber.com/m_24916379/mpage_363//tm.htm#msglink_41649246




  • öncelikle herkeze selamınaleyküm,kardeşim sana ben gazelle al diyorum,bende gazelle kamyonet var 2006 model 2134 cc daimler styre motorludur.ve inanılmaz güçlü.TURBOYA SAHİPTİR.KLİMA HAVA YASTIĞI VS ARASAN YOKTUR AMA İŞ AMAÇLI İŞ ARABASI ALACAKSAN MOTORUNU ESKİTEMEZSİN,ÖYLE BİR İMKAN YOKTUR,BENDE ISUZU MITSUBISHI,HYUNDAİ,KIA HEPSİ MEVCUTTUR AMA BEN STYRE MOTOR DİYORUM YANİ GAZELLE DİYORUM GAZINA BASMAYA KORKARSIN,AKSİNE DİĞER ARAÇLARDAN EKONOMİKTİR VE ONLARIN TAŞIYAMAYACAĞI YÜKÜ RAHATLIKLA TAŞIR TAŞ GİBİDİR,ARACIN KUPASI YANİ KONFOR OLARAK BİR ŞEY ARAMA AMA KESİNLİKLE BEN SANA GAZELLE DİYORUM.İNANILMAZ BİR PERFORMANS ALICAKSIN.AYRICA BENİM ESKİ MESLEĞİM MOTOR USTASIYIM,AMA BU ARACTA DİĞERLERİNDEKİ GİBİ YANİ DİZEL ARAÇLARDA OLAN POMPA VE ENJEKTÖR SORUNU BULUNMAMAKTADIR,BAKIMI ÇOK UCUZ VE KOLAYDIR.ALIP BİNECEKSİN VE SATMAK İSTEMEYECEKSİN SÜRÜŞÜ BENİM İÇİN ÇOK ZEVKLİ VE SANA SAMİMİ SÖYLÜYORUM KALKIŞTA GEÇEBİLECEK ARABA AZ ÇIKAR O KADAR KUVVETLİDİR.MESELA HUNDAİ AXENT GİBİ BİR ARABAYI RAHATLIKLA YERSİN 160 BG LİK DUCATO 3000 CC TURBOLARLA KALKIYORUM GEL SEN HESAP ET MOTOR GÜCÜNÜ.




  • sıfır ford 330 s almayı düşünüyorum ankarda nerden alabilirim yada en ucuz nerden bulabilirim...
  • mitubishı al tavsiyemdir temiz güzel araba yakıtıda azdır pikap almanı tavsiye etmem heryer kantar oldu artık pikapların basarı 3.5 ton
  • Bu araçlardan senin işini en iyi as250 görür.Araç dayanıklıdır,5ton tsan gıkı çıkmaz alım fiyatı olarak ekonomiktir.yedek parçası boldur...
  • Değerli donanımhaber forum kullanıcıları;

    Mesajlarınızda bahsetmiş olduğunuz sorunlara ilişkin olarak GAZ Ticari Araçlar Türkiye olarak bazı açıklamalar getirme zorunluluğunu duyduk.
    Aşağıda başlıklarınızın listelendiği konular hakkında YENİ GAZelle Business yeniliklerini bulabilirsiniz:

    - Konforlu değil;
    Ağır yol ve iklim şartlarına karşı dirençli ve dayanıklı olma unsurları temel alınarak üretilen GAZelle Business marka kamyonetlerin 151 noktası yenilenmiştir. Tüketicilerin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yapılan iyileştirmelerle birlikte kabin donanımı değiştirilmiş, ses ve ısı yalıtımı arttırılmış ve kokpitinde yapılan düzenlemelerin temelinde işlevsellik ve ergonomiklik esas alınmıştır.

    - Freni zayıf, güvenli değil;
    Yenilenmiş GAZelle Business’da yeni nesil BOSCH fren sistemi kullanılmış, fren tepki süresi kısaltılmış, süspansiyonu iyileştirilmiş, ABS ve titreşim emicili hidrolik direksiyon sisteminin yanı sıra 3 noktadan bağlamalı sürücü ve yolcu emniyet kemeri tercih edilerek kullanım kalitesi arttırılmış ve araç güvenliği yükseltilmiştir.
    Ayrıca daha önceki GAZ marka araçlarda tercih edilen Steyr motor yerine, yenilenmiş GAZelle Business’da gücüyle dünyanın en önde gelen markalarından biri olan Amerikan cummins (Euro4) motor kullanılmıştır.

    - Korozyon sorunu var;
    Yenilenmiş GAZelle Business’da pas ve darbelere karşı direnci sağlaması amacıyla araç gövdelerinde kataforez kaplama kullanılmaktadır. Kataforez kaplama, çevre ve zamanın etkilerine karşı aracın metal gövde korozyonunu önleyen bir kaplama olduğundan boya ömrünü uzatmaktadır.

    - Yakıt Tüketimi fazla;
    GAZelle Business, kendi segmentindeki araçlarla ortalama olarak eş yakıt tüketimine sahiptir. Dolayısıyla, araca özel bir yakıt sarfiyatı sözkonusu değildir.

    - Sağlam olsa ihracatı durdurulmazdı;
    İhracatın durmasının sebebi GAZ GROUP’un Türkiye distribütörünü değiştirmiş olmasıdır. Bugün, Mersa Grup distribütörlüğüyle Türkiye pazarına yeniden girmiş olan GAZelle Business’in üretimi de artık Sakarya’da bulunan GAZ Ticari Araçlar Türkiye montaj fabrikasında yapılmakta olduğundan, üretimle ilgili yaşanabilecek her türlü soruna, üretici firma olarak direkt müdahale edebilmektedir.

    Öte yandan, yaygınlaştırılmış servis ağlarıyla GAZelle Business ülkemizin 35 noktasında hizmet vermeye devam etmektedir. Sözkonusu servis noktalarında, ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü yedek parçayı hemen temin edebilirsiniz.

    Sonuç olarak; yenilenmiş GAZelle Business’ta kullanılan yeni güç argümanları ile motor ömrü uzatılmış, gövde ve yedek parçaların bakım gereksinimleri azaltılmış, yakıttan %5 tasarruf edilmiş, iyileştirilen aktarma organları ile aracın güvenilirliğini yükseltilmiş, aralıkları genişletilen servis ömrü ile de aracın ikinci el değerinde önemli bir artış sağlanmıştır.



    Bahsedilen konular dışındaki her türlü soru, öneri ve eleştirileriniz için bize 0212 642 35 50 numaralı telefondan ulaşabilir veyawww.gazturkiye.com adresimizi takip edebilirsiniz.


     Kamyonet alacağım yardım edin lütfen..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazelle_turkey -- 18 Temmuz 2013; 14:28:27 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.