Şimdi Ara

Bahçeli sokağa çıkmaya karar verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AB ile müzakerelere başlanacak olan 3 Ekim'den bir gün önce Ankara'da bir miting düzenleyerek iktidara mesaj verecek.

    Parti içi muhalifler tarafından etkili siyaset yapamamakla eleştirilen MHP Genel Başkanı Bahçeli, sokağa çıkıyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, yaptığı yazılı açıklamada, Eylül ayının başından itibaren parti genel merkezinin siyasi faaliyetlerinde hissedilir düzeyde bir artış gözlendiğini belirtti.

    Bugün de il başkanlarının bir toplantı gerçekleştirdiğini kaydeden Şandır, 20 Eylül'de ise MHP'li tüm belediye başkanlarının toplanacağını bildirdi. 2 Ekim'de de Tandoğan Meydanı'nda Başkent Ankara Mitingi düzenleneceğini ifade eden Şandır, "Bu mitingin çok görkemli ve düzenli olması için yoğun bir çalışma yapılmaktadır. Bölücü heves ve hesapların yasalaştığı bölücü PKK terörünün siyasallaştığı bir süreçte, tüm vatanseverlerin, Türkiye sevdası ortak paydasında toplanacakları Başkent Ankara Mitingi, Türkiye'nin birliği ve milletin dirliği için çok özel bir anlam taşıyacak ve bir milat olacak. Anlaşılıyor ki MHP her geçen gün ülkenin siyasetine ağırlığını koymakta ve AKP iktidarının tek alternatifi olduğunu hissettirmektedir" dedi.







  • 9) Forumda Dini ve Siyasi konuların geçtiği mesaj atımları yasaktır bu tür içeriklerin
    tartışılması yıllar süren deneyim sonrasında bir noktaya ulaşamadığı görülmüş
    ve gerginlik yaratması yüzünden tartışılması yasaktır. Eğer ki yapılan kural
    ihlali moderatörler tarafından görülürse konu silinecektir.

    http://forum.donanimhaber.com/register.asp

    Bilgilerinize Sunar İyi Forumlar Dilerim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.