Şimdi Ara

[b]En hırslısı Arda Turan[/b]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  [b]En hırslısı Arda Turan[/b]


    Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını için dün kampa girdiği Hollanda'da ilk antrenmanını bu sabah yaptı.

    Hollanda'ya bir gün önce gelen ancak ilk günü dinlenerek geçiren sarı kırmızılıların sabah yapılan ilk çalışması ise oldukça ağır tempolu gerçekleşti. Fizik güç geliştirme çalışmaları ile başlayan antrenmanın tamamı istasyon çalışmasıyla sürdü. Kuvvet çalışmaları sırasında gerçekleşen eşleşmelerde ilginç görüntüler oluşurken, ağır antrenman temposu neşe içinde tamamlandı.

    LORİK CANA CANAYAKINLIĞI İLE DİKKAT ÇEKTİ

    Sarı kırmızılı ekibin lk antrenmanında yeni transfer Lorik Cana performansı ile dikkati çekti. Güçlü fiziği ile ikili eşleşmelerde arkadaşlarını oldukça etkileyen Lorik Cana'nın takım arkadaşlarına kolayca uyum sağladığı dikkati çekti. Başta kaptan Arda Turan olmak üzere bütün futbolular Cana'ya yakın ilgi gösterdikleri görüldü.

    İLK GÜN MEDYA KRİZİ

    Galatasaray'ın Hollanda kampı ilk günü medya kriziyle başladı. Bir gün önce kampa gelen sarı kırmızılı takımda teknik direktör Frank Rijkaard, futbolcularına izin verdi. Galatasaraylı futbolcular ise bu izinden yararlanarak, günü otelin bahçesinde güneşlenerek ve otelin yakınındaki gölün kenarında yürüyüş yaparak geçirdiler. Ancak bazı gazetecilerin bu görüntüleri çekmesi üzerine sportif direktör Adnan Sezgin ilk gün yapılması gereken basın toplantısını iptal edip, medyaya yasak koydu. Bu arada dün otelde güneşlenirken görüntülenen Milan Baros ise sabah antrenmanı sonrası dünkü görüntüyü çeken kameramana bağırıp çağırdığı görüldü.

    ARDA TURAN EN HIRSLISI

    Galatasaray Kaptanı Arda Turan ilk gün çalışmasının en hırslı isimlerinden biri olarak dikkati çekti. Sezon bittiğinden beri transfer haberleriyle medya tarafından gündeme getirilen Arda ise transfer haberlerini kulak tıkayıp, Galatasaray'ın başarısı için ter dökmeye başladı. Arda Turan'ın yakın dostları ile yaptığı sohbette "Bu sezon her şey daha iyi olacak. Şampiyon olmak için çok daha fazla çalışmak zorundayız" dediği öğrenildi.

    KAMPTA HOLLANDA İSPANYA ÇEKİŞMESİ

    Dünya Kupası finalinin İspanya'nın kazanması Holllanda'da kamp yapan sarı kırmızılı ekibi de etkiledi. İspanyol olan kondisyoner Carlos Cuadrat'ın, Hollandalı Frank Rijkaard ve John Neeskens'i kızdırması sarı kırmızılı futbolcularının da sempatisi ve desteğini kazandı.



  • Medyayla mesafeli olmak en iyisi bence.Oyuncular rahatsız oluyorsa çekmeyeceksin arkadaş.

    Arda Turan meselesi bence tamamen uydurma.

    Ayrıca bir tane sabit kamp konusu olursa süper olur , forumda kirlilik olmaz , biz de aradıklarımızı kolay buluruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E®TAŞ

    Medyayla mesafeli olmak en iyisi bence.Oyuncular rahatsız oluyorsa çekmeyeceksin arkadaş.

    Arda Turan meselesi bence tamamen uydurma.

    Ayrıca bir tane sabit kamp konusu olursa süper olur , forumda kirlilik olmaz , biz de aradıklarımızı kolay buluruz.


    Kamp haberleriniwww.galatasaray.com yadawww.galatasaray.org adreslerinden takip edebilirsin.Bu şekilde internet sitesi dünya üzerinde en fazla takip edilen kulüplerden biri oluruz.Forumda kam haberleri tek başlıktan olosun gibi durumlar malesef olmuyor,çok denenmek istendi ama burası konu dışı ve kamptaki bir olayın bile başlık olması çok normal.
    Arkadaşlar,kamp haberlerini galatasaray.com dan alıp buraya yazınız ve altına da kaynak galatasaray.com yazınız,bu şekilde kulübün sitesinin değeri artacaktır.Galatasaraylı olarak bu detaylara dikkat edelim.Ayrıca hergün kulübümüzün sitesini mutlaka ziyaret edelim.
  • Ben de oradan takip edeceğimi biliyorum ama kampta yaşananları tartışmak için tek başlık olsa güzel olur.
  • Zamanında benim yaptığımı yapıp başlığı kalınlaştırmaya çalışmışsın mükemmel olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.