Şimdi Ara

DELL VOSTRO 3010 CORE İ5-430M 2.26GHZ-4GB-320GB-13.3'HD WLED-1 GB HD5470-CAM-BT-W7BAS Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün yani Cuma günü Vatan Bilgisayardan bu notebooku aldım.

    Ürünün kutusunu ilk açtığımda bataryasının takılı olduğunu gördüm ve bataryası %100 dolu gözüküyordu . Normalde bataryasının ayrı olması ve daha az dolu olması gerekmiyormuydu?
    Daha sonra Ürünün kurulumunu yaparken harddiskten garip bir ses gelmeye başladı. Kurulumdan sonra da belli aralıklarla devam etti. Ürüne Flash diskimi taktığımda ise gene bu ses gelmeye başladı. İlk olarak harddiskin okuma sesi sandım ama bu ses kesilmedi. Flash disk üzerinden bir işlem yapmamama rağmen bu ses sürekli geldi ve sonra bilgisayar ekranı dondu.Aynı şekilde İnternet Explorer'da birkaç tab açıncada bu ses gelmeye başlıyor ve bilgisayar ekranı donuyor. Bu ses normal bir sesmidir?

    Ürünü aldıktan 4 saat sonra Vatan Computer'a Müşteri Hzimetlerine gittim. Burda çeşitli testler yapıcaklarını ve bana 48 saat içinde haber vericeklerini söylediler. Daha bilgisayarda hiçbirşey yapamadan bilgisayar elimden alındı. Ayrıca bunu yenisiyle değiştirebilirmiyim diye sorduğumda değiştirme sadece internet kullanıcıları için yapılabildiğini söylediler. Ama ben yaklaşık 5-6 ay önce gene Vatan bilgisayardan masaüstü bilgisayar toplamak amacıyla anakart,kasa ekran kartı vs vs. almıştım . Ve bu parçalardan bazılarını gene Müşteri Hizmetlerine gidip iade etmiştim.

    Yukarıdaki sorularım hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana yardım edebilirlerse sevinirim.

    Teşekkurler,







  • Dell servisini neden aramadınız??
    daha hızlı çözüm bulursunuz ücretsiz telefon hizmeti+yerinde bakım-tamir imkanı var...
  • hasan ürün alıp 7gün içinde sorun çıktıysa hemen götürüyorsun bakıyorlar ve sorunlu ise sana yenısını vermelerı gerekıyor.bu senın kanuni hakkın
  • @kralhasanyigit,
    Bu sorununuza bir çözüm bulabildiniz mi acaba? Umarım bir çözüme ulaşmışsınızdır. Haklarınız aldığınız günden itibaren bir ay (veya bir hafta; bu noktada bir kafa karışıklığı var esasında) içerisinde değişme ve para iadesi de dahil saklıdır diye tahmin ediyorum. Tüketici haklarına ilişkin kanunla ilgili atıfları tam bilmiyorum. (yanlış bilgilendirme yapmış olamayayım!)

    Ancak, ürünü hala kullanıyorsunuz, yorumlarınızı duymak isterim. Ben bir arkadaşım için bu ürünü düşünüyorum.
    Saygılar.
  • Ben tercihimi 3300'den yana kullandım ve bahsettiğiniz gibi sorunlar yok, çok sessiz çalışıyor. Kesinlikle bir sorun var elinizdeki üründe, umarım halletmişsinizdir sorunu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.