Şimdi Ara

Turktelekom kandırma telefonlarına dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telekomdan gelen telefonlar için çevrenizdekileri uyarın. Nisan ayı sonlarına doğru babamları aramışlar. Babam ne olduğunu bile hatırlamıyor. Birşeyler bahsettiler diyor sadece. Bu telefon sonucunda hesaplı hat olan ev telefon tarifesi Ev avantaj (uzun) olarak değiştirilmiş. Mayıs ayı faturasını görünce durumu farkettim. Nerdeyse tamamı Akşam 7 Sabah 7 ücretsiz saatleri arasında yapılan 12 dakikalık bir görüşme için 22,67 lira telefon faturası gelmiş. Şimdi eski tarifeye de geri dönmeye izin vermiyorlar. Kardeşim internet kullanıyor diye de ev telefonunuda kapatamıyorlar. Açıkçası ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Telekom gibi müşterilerini aldatarak yolunu bulan firmalara karşı çevrenizdekileri uyarın. Büyük ihtimalle ev telefonu ve internet iptal edilecek.

    Böyle bir mantığa ve Turktelekom'a koca bir







  • Bu konularda ailenizi bilinçlendirmeniz gerek.Bu artık kendi başına bir sektör oldu nedir bu "SATIŞ" her türlü firmanın kendi çapında satış ve tanıtımla alakalı çalışanları var ve bu sayete tanıtım,yönlendirme ve satış yapıyor.Sadece turktelekoma has birşey değil,bankalardan sigorta şirketlerinden aklınıza gelebilecek bir ton firmadan böyle aramalar gelebilir,geliyordur da.Ben ailemi bilinçlendirdim bu konuda dedim evden ararlar cepten ararlar neyle alakalı olursa olsun işlem yapmayın ,sadece dinleyin ne anlatıyorlar aklınızda olsun benle paylaşın konuşalım öyle gerekirse biz başvururuz.Arayan olunca artık babam değiştirmicez diyip kapatabiliyor misal :)
  • Uyarıyorum ama genede olabiliyor işte. Sonuçta evlerimiz falan farklı. Fatura niye yüksek gelmiş diye bakarken farkettim bende.
  • Ankara da bellona açılmış onun bile tanıtım mesajı geldi ev telefonuna, sonra da bir daha reklam almak istemiyorsanız 2 ye basın dedi, bastım geçtim, kimse böyle baskıcı pazarlamadan hoşlanmıyor, bunu neden anlamak istemiyorlar hiç anlamıyorum...
  • internet icin artik sabit telefona gerek yok diyorlardi.uygulamaya gecmedimi.
  • Sabit telefonsuz internet hayal gibi. Adamların işine gelmiyor. Sabit telefonda yeni abonelere en düşük sabit ücret 19 lira. Sabit kazık işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: storm

    Arkadaşlar telekomdan gelen telefonlar için çevrenizdekileri uyarın. Nisan ayı sonlarına doğru babamları aramışlar. Babam ne olduğunu bile hatırlamıyor. Birşeyler bahsettiler diyor sadece. Bu telefon sonucunda hesaplı hat olan ev telefon tarifesi Ev avantaj (uzun) olarak değiştirilmiş. Mayıs ayı faturasını görünce durumu farkettim. Nerdeyse tamamı Akşam 7 Sabah 7 ücretsiz saatleri arasında yapılan 12 dakikalık bir görüşme için 22,67 lira telefon faturası gelmiş. Şimdi eski tarifeye de geri dönmeye izin vermiyorlar. Kardeşim internet kullanıyor diye de ev telefonunuda kapatamıyorlar. Açıkçası ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Telekom gibi müşterilerini aldatarak yolunu bulan firmalara karşı çevrenizdekileri uyarın. Büyük ihtimalle ev telefonu ve internet iptal edilecek.

    Böyle bir mantığa ve Turktelekom'a koca bir

    Babamları da kandırmışlar hesaplı hat tarifesi değişmiş.Geçen gün telekomdan bir kadın aradı internet bağlantısının yanında antivirüs programlarını almamışsınız falan çok tehlikeli virüs bulaşabilir dedi.Bende bulaşsın dedim hiç bozuntuya vermeden motor gibi konuşmaya devam etti format attırmak zorunda kalırsınız falan diye istemiyorum dedim bozuldu telefonu kapattı.Basit birşeyi öyle bir anlatıyor ki dünyanın sonu sanki tamamen kandırma üzerine kurulu bir sistem.




  • Bir türlü denk gelemesem de şimdilik, beni de arıyormuş Telekom.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.