Şimdi Ara

Alternatif aramalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar, gereksiz uzayan didişmelerden fırsat bulmanızı dileyerek bir soru sorayım, daha fazla kırmayın birbirinizi, tatsızlığa yer olmamalı bu tip yerlerde. Neyse,

    Jamo 606 5.0 seti ve Onkyo 608 ikilisini düşünüyorum. Güzel fiyatlar edindim, ama kıyamıyorum paraya, yeni evleniyorum zira durumlar çok müsait değil.. Fiyat vermiyorum size, bu işten anlayanlara sorum hemen hemen bu fiyat aralığında başka hoparlör ya da başka avr, kısaca başka set önerir misiniz?

    Apartman dairesinde film izleyecek ve müzik dinleyecek başlangıç seviyesindeki bir kullanıcı olarak, kısık seste, tertemiz detay peşindeyim. Aydınlatırsanız çok sevinirim. İyi geceler.



  • Avr güzel.En azından 1.4 hdmi destekleyen yeni model.Yeni bir başlangıç ve iyi fiyat aldığınız düşünülürsede gayet yeterli model.Hiç kafanızı bulandırmayın derim.Uzun vadeli düşünülürse ve ihtiyacınız olacaksa 7ch preout destekli olmasını tercih edebilirsiniz seçenekler çıkartarak o modele yakın olarak.Onun dışında başlangıç için kafi model.
    Speaker olarak alternatif aranabilir.Çünkü avr ler arasında aman aman farklar olmuyor ama speakerlar arasında farklılıklar oluyor.Model öneremeyeceğim dinlemenizi tavsiye ederim.Kendi kullandığım set ile sinemada ve müzik konusunda gayet memnun olduğumu söyleyebilirim,herkesin kendi kullandığından memnun olduğu gibi ki kilit noktada burası zaten
  • Kafanızı bulandırmayın derim...

    Benim bulandı... 1 aydan beri kilit durumdayım .... receiver da pioneer mi, denon mu ... hoparlörlde wharfadale mi, H/K mı .. yoksa başka bişeymi ?
    2.0 ile başlasam 5.1 ile mi başlasam falan filan derken .. kilit oldum ...

    Fiyatlar iyiyse bence cok fazla düşünmeyin ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.