Şimdi Ara

GLK 320-XC 60-Q5...Sizce Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bahsettiğim 3 araçtan birini alcaz.Bu 3 araç arasında fiyat farkı var fakat sorun değil.Vergi farkı var o da mühim değil.Sizce bu üçünden hangisinin fke si daha iyi.Benim gönlüm mersodan yana



  • Bu üçünün fiyatlarını bilmiyorum, ama geçen ay babamın bir arkadaşı Land Rover Discovery 4 HSE 3.0 V6'yı (yeni dizel motor) 83.000 Euro'ya aldı.

    Bence düşünmeye mutlaka değecek bir araba.
  • aslında araç fiyatları bir birinden farklı.60.000 euro Q5,67500 euro xc60 , 75000 euro glk350.aracı abime alcaz ve senede yaklık 70-80 bin km yapıyor.Audiyle ilgili bi sıkıntımız var.şu an a4 var ve 120 binde doğuşta tirgeri değişti.aracın modeli 2008.daha sonraki triger 270 binde değişcekti.fakat araç 210 binde trigerin ordaki bir pimin kopması sonucu triger yerinden çıktı ve motor perte ayrıldı.bununla ilgili servisin cevabı şu.yapacak bişey yok o parça yorulma ömrü olan bir parça.benim cevabımda şu o yorulan parçayı değiştirmek gerektiğini söyledinizde benmi hayır dedim.araç hala doğuş serviste.pazartesi almanyaya mail atcam.bakalım ne olcak.o yüzden audi taraftarı değilim.Land için bişey diyemeiycem ama mercedes daha iyi gibi
  • Disco GLK'ya göre çok daha büyük bir araba, arazide de çok daha iyi olacaktır.

    Ben olsam fiyatları yakın ise Disco alırdım.

    Bir de, fiyat olarak yazdığınız sayılar (Audi ve Merc için konuşuyorum) umarım liste fiyatları değildir, çünkü liste fiyatlarına alacağınız araba manuel klimalı bomboş bir araba olacaktır.

    83.000 Euro'luk Disco ise çok dolu bir araba.
  • liste fiyatı değil.ilk başta forester ve rav4 e baktık buraya kadar geldik.biri bizi durdursun
  • x6 benzinli diğeride 4 yaşında.yılda 80 bin km yapıldığını düşünürsek sıfır almak daha mantıklı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cıvıq06

    x6 benzinli diğeride 4 yaşında.yılda 80 bin km yapıldığını düşünürsek sıfır almak daha mantıklı.


    Tüp taktırır ben olsm x5 düşünürdüm yada x3 3.0d
  • yıldızdan ötesi samanyolu galaksisi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: over and under


    yıldızdan ötesi samanyolu galaksisi

  • Discovery ye bayılıyorum Çok karizma araç
  •  GLK 320-XC 60-Q5...Sizce Hangisi


     GLK 320-XC 60-Q5...Sizce Hangisi


     GLK 320-XC 60-Q5...Sizce Hangisi


     GLK 320-XC 60-Q5...Sizce Hangisi


     GLK 320-XC 60-Q5...Sizce Hangisi


    bu donanımda alabiliyorsan glk 320cdi tavsiyemdir.
  • Bence Q5 2.0TDI.
    XC 60'a binmedim ama pek umutlu değilim.
    GLK o parayı hak etmiyor.
  • 95bin euroya dizel cayyenne daha cazip
  • o fiyatlara genelde satılmıyor, mesela Q5 almak isterseniz 75.000 avrodan açıyorlar genellikle de dolu getiriyorlar. bu sınıf için az paralar değil. çok km yapıyorsunuz ve sanırım güvenlik için istiyorsunuz. yarı fiyatına dizel Kuga ve İX35 var (Rav4 ve Foresterdan geldik dediğiniz için). güvenli ve yakıt açısından açısından diğerlerini aratmazlar. 80-85 milyara da lınıyorlar (40.000 avro)...

    ama bu üçü içinde derseniz, en dolu gelen ve fiyatı iyi olan volvoyu seçerdim kendime alıyor olsaydım...

    edit:
    tabii güvenlik olarak da hepsinden bir tık üstün...
    http://forum.donanimhaber.com/m_28895659/mpage_1/key_suv,guvenlik//tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 26 Haziran 2010; 16:52:46 >
  • glk iyidir. mercedes üzmez hiçbir zaman.karizması yeter diyeyim
    ilaveten;
    orta sınıf sedanlar kadar iyi yol tutabiliyor diyenler mevcut.
  • güvenlik donanımı olarak xc60 rakipsiz baştan söylemek lazım ayrıca tasarım olarak çok daha dinamik ve spor görünüşü var. glk maalesef çok kaba bir tasarıma sahip. ayrıca fiyatı bence gereksiz yere fazla.o fiyata daha üst sınıf suv alınabilirken glk almak mantıkı değil zaten pek satmadı. q5 ise farklı bir araç daha otomobil hissi veriyor. ancak daha dar bir iç mekana sahip.

    aile için kullanılacaksa hem donanım hem de konfor özellikleriyle xc60 mantıklı. ayrıca çok büyük bir fiyat avantajı var. benzer donanımda bir glk ile 20 bin euro fark yani 40.000tl.

    q5 ise daha sportif bir araç ama 3.0 tdi olursa. 2.0 tdi verilen para karşılığında vasat bir performans demek. tabi istediğiniz performans ise. bir de bu kadar yüksek bir meblağ verilecekse lütfen buradaki yorumları bir kenara bırakıp bizzat test edin. kararı öyle verin. 3 araç da çok kaliteli, çok güvenli, çok konforlu ancak arada ufak farklar var. bu da sizin tercihinizi etkileyebilir.
  • GLK'nın içine binmeden almayın derim.İç kalitesi C ile yarışır hatta sağ taraftaki kaba alüminyum parçadan dolayı geri bile kalır.320cdi motor artık eskidi, yerine 350cdi geliyor onu tavsiye ederim.Q5 te 75k eurodan itibaren adam gibi oluyor.Zevk meselesi ama tasarım olarak xc60 bu sınıfın lideri ayrıca bana göre daha bi jip havası var diğerleri sanki a3 ve C nin şişirilmişi gibi.3ü de memnun edecektir ama ben olsam xc60 alırdım.
  • Mercedes ayrı bir şey ona denecek laf yok ama xc60 da çok hoş duruyor.
  • Hocam arkadaşların dediği gibi Q5 60 bin euro başlangıç fiyatları. Ben baktığımda 75 bin euroya kadar çıkıyordu. Ancak bu 3 ü arasından ben XC60ı seçerdim. Size kalmış tabi. Forumda çok fazla karşılaştırma mevcut. Siz tam olarak araçtan beklentilerinizi söylerseniz tahminimce daha sağlıklı tavsiyeler gelir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.