Şimdi Ara

Samsung S8500 Wave - Bada Os Türkçe İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
15.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GİRİŞ

    Samsung, akıllı telefonlar dünyasına kendi imzasını atmak istiyor. Bu amaçla yeni bir platform oluşturdu: Bada OS. İşletim sistemini kullanan ilk telefon Samsung 8500 Wave modeli. Bu model Türkiye’ye de getirilecek böylece biz de bu derece güçlü bir telefondan mahrum kalmayacağız.

    Samsung, Bada işletim sistemine ciddi yatırımlar yapıyor. Bu amaçla 2.5 milyon $ ödülün dağıtılacağı bir yarışma başlattı. Samsung Bada işletim sisteminin kaynak kodlarını açtı ve yazılım geliştiricilerden her çeşit oyun ve uygulama bekliyor.

    Bu inceleme Micheal Orly tarafından 23 Haziran 2010’da yapılmıştır ve gsmarenasi.com tarafından Türkçeleştirilmiştir.

    DONANIM
    KULLANIŞLILIK
    ARAMALAR/BAĞLANTI
    MESAJLAŞMA
    UYGULAMALAR
    İNTERNET
    KAMERA
    MÜZİK
    BATARYA
    SONUÇ

    İncelemenin Tamamı Resim ve Videolar

    http://www.gsmarenasi.c*om/samsung-s8500-wave-bada-os-incelemesi-s1/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voldemort1923 -- 30 Haziran 2010; 16:23:16 >



  • kutudan 1 gb mı kart çıkıyor 8 gb 8 deniyordu en son kendi forumunda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cumur

    kutudan 1 gb mı kart çıkıyor 8 gb 8 deniyordu en son kendi forumunda


    bu inceleme için gönderilen telefon. satışa sunulan telefonda 8gb gelebilir.
  • Merhaba arkadaşlar
    Foruma yeni üye oldum ve Samsung S8500 Wave telefonumu yeni aldım. ABD'ye gideceğim. Elinde ABD haritaları olan varmı?
    Teşekkürler
    rf65
  • http://forum.donanimhaber.com/m_37817728/mpage_1/key_/tm.htm



    Ben dahil bir sürü insan cihazı satın almış kullanıyor ancak siz cihaz daha piyasaya çıkmamış gibi ifadeler kullanmışsınız
    üstteki konuya da ayrıca göz atın lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 28 Haziran 2010; 23:16:25 >
  • 8500 wave aldımn ama pişman oldum arkadaşlar widget de ki tüm uygulamaları açtım sonra kapadım hay açmaz olaydım şimdi an ekran 10 parça nasıl düzeltilir bilen varsa bi yazsın size zahmet :)
  • dostum aynı soprunu ben de yaşadım 2 saat uraştım burdan birnise sordum o yardım etti....widget diyosun telefonu yan çevir ordan sonra sil dostum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Horea Nigust

    dostum aynı soprunu ben de yaşadım 2 saat uraştım burdan birnise sordum o yardım etti....widget diyosun telefonu yan çevir ordan sonra sil dostum

    ana ekranda widget de tıkla telefonu yancevir ana ekran resimlerinin en sonundan silmeye basla ok
  • arkadaşlar bu telefonu alıcam fakat baktığım kadarıyla hemen hemen her yerde fiyatları aynı gibi.
    alıcağım yerin bir önemi var mı.
    media markt veya teknosa falan farkeder mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nublies

    8500 wave aldımn ama pişman oldum arkadaşlar widget de ki tüm uygulamaları açtım sonra kapadım hay açmaz olaydım şimdi an ekran 10 parça nasıl düzeltilir bilen varsa bi yazsın size zahmet :)


    dostum ben de dün aldım bu telefonu.widget ı seçiyosun sol üstten ve ekranı yan çeviriyosun.daha sonra 3 orjinal ekran haricinde senin eklediğin ekranların üstünde trafik işareti olarak girilmez tabelası şeklinde( - ) :)) bi sembol çıkacak.onlara tıkla ve kapat.sorun çözüldü :)) ufacıkı şey için bu telefonun hakkını yeme bence :)))
  • Başlık : Samsung Wave | 3.3" SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <===

    Adres :http://forum.donanimhaber.com/m_37817728/mpage_1/key_/tm.htm

    Telefonu alan, kullanan arkadaşların çoğu orada.. 79 sayfa yazı ve paylaşım oldu, merak ettiğiniz herşey orada....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hlmdsl


    quote:

    Orijinalden alıntı: nublies

    8500 wave aldımn ama pişman oldum arkadaşlar widget de ki tüm uygulamaları açtım sonra kapadım hay açmaz olaydım şimdi an ekran 10 parça nasıl düzeltilir bilen varsa bi yazsın size zahmet :)


    dostum ben de dün aldım bu telefonu.widget ı seçiyosun sol üstten ve ekranı yan çeviriyosun.daha sonra 3 orjinal ekran haricinde senin eklediğin ekranların üstünde trafik işareti olarak girilmez tabelası şeklinde( - ) :)) bi sembol çıkacak.onlara tıkla ve kapat.sorun çözüldü :)) ufacıkı şey için bu telefonun hakkını yeme bence :)))


    Dostum hallettim teşekkür ederim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cumur

    kutudan 1 gb mı kart çıkıyor 8 gb 8 deniyordu en son kendi forumunda


    8 geliyor
  • Arkadaşlar telefon almak istiyorum. Uzun bir süredir araştırıyorum bu telefon iyi gibi.:) gibi diyorum çünkü kullanan arkadaşların telefonun performansından aldığı gün gibi memnun mu belirgin bir eksik yanı var mı ve özellikle telefonun dokunmatik hassaslığı nasıl sorularının cevaplarını bekliyorum ayrıca şarj süresi nasıl günde 100 mesaj atan biriyim sizce 2 gün yeter mi ?
  • telefon çok güzel ekranı piyasının en iyilerinden şarjı iki gün rahat gider tek eksigi uygulamarı az ama ekranı gördükten sonra bu çok sorun olmuyor.
  • 1 yıldır kullanıyorum ağzına kadar programda yükledim gayet stabil çalışıyor. Şimdi bana ip4 te verseler gene almam ekran dokunmatiği ve görüntü kalitesi olarak ip4ten eksiği yok program olarak eksiği varsada özellik olarak fazlası var. Tavsiye ederim fakat program önemli dersen galaxy gio gibi telefonlara bakmanı tavsiye ederim. Şarjıda piyasadaki en iyi pili kullanıyor 1500mhz pil var ekran ayarlarını ve arka plandaki uygulamaları kapat 5 gün bile gider.
  • İlginiz için çok teşekkürler.
  • en olması gereken programlar yok,

    skype , viper, whasapp.. kısa vadede olacak gibi durmuyor.. alan arkadasim bunların eksikliginden muzdarip..
  • arkadaşlar ben de wave almayı düşünüyorum bu aralar fakat en çok aklıma takılan işletim sisteminin android yerine bada olması. geleceğini nasıl görüyorsunuz bada'nın. 2.0 çıkacak deniyor eylül gibi onda ne gibi yenilikler gelecek. uygulama manyağı birisi değilim ama işime yarayacak yeterli sayıda sorunsuz uygulamalar olmasını isterim. oyun zenginliği de olsa iyi olur. bada benim bu beklentilerimi karşılar mı ve de dediğim gibi yakın geleceği nasıl sizce? ve de şu an bada'nın en temel dezavantajları olarak neleri görüyorsunuz bunları da öğrenmek istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Coffey -- 30 Haziran 2011; 18:41:13 >
  • Telefonu alıp almama konusunda büyük tereddütlerim oldu. Sonunda karar verdim ve aldım. 760TL İstanbul Pendik'ten Kutu içeriğinde Şarj aleti data kabloasu içinden hediye olarak çıkan 8gb hafıza kartı, kılıf ,kullanım kılavuzu ve beklentilerimi çok ta karşılamayan bir kulaklık kies(pc suite) cdleri çıktı. Başlangıncta telefonu 15 16 saat kadar kapalı bir şekilde hiç acmadan şarj'da bıraktım bada işletim sisteminden endişelenmene gerek yok. daha önce android işletim sistemi kullananlar program yoklugu hissetsede ele avuca gelir şeyler yok ta değil. Beni endişelendiren telefonun dokunmatığı idi keza nokia' dokunmatik telefon adı altında tırnakmatik telefonlar piyasaya sunması bu konuda ki endişemin kaynağı. Ekran çok güzel video ve 5 mp kamerası oto fokus ile desteklenince özellikle açık havalarda mükemmel sonuçlar veriyor. Flash'ı biraz daha güçlü olsaydı gece için güzel çekimler yapılablirdi fakat hakkıda yenmez idare eder denilebilir. Günlük ortalama 75-100 arası mesaj 10 dk wi fi ya da müzik çalar kullanımı ile en fazla 1 gün şarj süresi gördüm. Netten araştırdım,kullanım kılavuzunda ise başlangıcta kaç saat şarj'da durması gerektiği hakkında tatmin edici bir bilgi yok. Herkes 8.12.14.16 saat gibi değerler veriyor nette ben 16 saat koydum şu anlık 1 gün şarjı gidiyor ve bu beni çok rahatsız ediyor her gece şarja takmak zorunda kalıyorum. Bu dezavantajı dışında telefonu almaman için bir sebep sunamam dostum. Özellikle ekranı cezbediyor dokunmatik ekranı gayet hassas ve hızlı tepki veriyor.Ayrıca ana ekran'da düzenleyebileceğin wigdet'ler sayesinde kullanımı daha hızlı olabiliyor. Özet olarak bu fiyat aralığında bu özelliklere sahip alınabilecek en iyi telefonlardan biri.






    Soru ?

    Tüm programları kapatmama rağmen ortalama günde 75 mesaj ile telefonun şarjı 1 gün gitmesi normal mi anormal mi ? Telefon kilidi kullanıyor wigdet'ları hiç kullanmıyorum bunlardan kaynaklanabilir mi ? Telefonu başlangıcta 16 saat kapalı olarak şarj'da tuttum etkisi var mıdır ve ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.