Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAŞA -- 19 Ocak 2012; 19:41:13 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: PAŞA

    Arkadaşlar herkese kolay gelsin ben yeni bir iphone(3G s 32gb) kullanıcısıyım. Henüz 1 ay olmasına rağmen süper bir telefon aldığımı düşünüyorum. Benim yardıma ihtiyacım olan konuya gelince; Ben telefonumu alır almaz (vatandan 1500tl'ye aldım) bu işin ehli bir arkadaşa götürdüm o cydia vs yükledi ve telefon bir anda sınır tanımaz bir makina oldu.iphonedan direk Installous diye bir apps ile her türlü uygulamayı ücretsiz indiriyorum fakat ben onları yedeklemek istediğim zaman veya Itunes ile eşleştirme yapınca bütün uygulamalarım kayboluyor, sadece yasal olarak indirdiğim ücretsizler kalıyor (App store) bunun bir çözümü varmı acaba???

    2.soruma gelince numaralarımı yedeklemenin en güvenilir yolu nedir acaba?


    Cevaplarınız için şimdiden canı gönülden teşekkür ediyorum kardeşlerim...

    (bana e-mailde atabilirsiniz arkadaşlar the.lacoste@hotmail.com)





    Ps: iphone 3Gs 32gb telefonumdan çok memnunum ve 4G almayı düşünmüyorum (arada sorulduğu için yazdım)


    Installous konusunda yardımcı olamayacağım ama benim tavsiyem Installos yerine ilaçlı programları internetten indir. Çift tıkladığın zaman iTunes açılır ve program Apps klasörü altında gözükür. Bu şekilde sync yapabilirsin. Şu anki durumuna çözümü Installous kullanıcıları verebilir belki.

    Numaralarını kaydetmenin en kolay yoluda mobile.me, ama ücretli. Kredi kartın varsa 60 gün deneme süresi var, başka özelliklerinide görür beğenirsen alırsın. Yok beğenmezsende mail ve contacts özelliklerini ücretsiz kullanmaya devam edersin. Yok olmaz diyorsan Google sync dene. Google hesabını Microsoft Exchange hesabı olarak tanıtıp mail, takvim ve kişilerini google hesabınla eşleştirebilirsin.

    Google Sync Kullanma Talimatı




  • Installous ayarlarından iTunes Sync seçeneğini "On" konumuna getirip denermisin?
    Rehberini en güvenilir Outlook ile yedekleyebilirsin.
    Eğer Turkcell kullanıyorsan Yedek uygulaması ile de yedekleyebilirsin. AppStore'dan indirebilirsin Turkcell Yedek uygulamasını...
  • İtunese bagladığınızda i̇phone un üzerinde sağ tiklayip Transfer purchaces i seçin, installoustan appstore dan indirdiğiniz uygulamalar itunes apps klasörüne aktarılır ve artık senkronizasyon yaparken silinmezler
  • cydia'dan app sync 3.x yüklemeniz lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PAŞA

    quote:

    Orijinalden alıntı: Shat

    cydia'dan app sync 3.x yüklemeniz lazım


    Uygulamalarımı kurtardım, çok sağolun arkadaşlar, resim, video vs ları tranfer etmedi itunes'a onun için ne yapmak lazım?




    iFunBox kurup direkt kendin alabilirsin videoları. Resimleri zaten bilgisayarımdan girip kopyalayabiliyorsun. En kötü ihtimalle de iTunes'ta ilgili yere girip sync de. Ama itunes ile yüklemediğin videoları alamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.