Şimdi Ara

Telefon tamirinden anlayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung G600 telefonun ekran gitti. Bu ilk defa olduğunda az salladım vurdum falan görüntü gelmişti ama renk desteği düşmüştü, ekran 256 renk gibiydi sanki. Sonra o da düzeldi, eski kalitesine döndü. Aradan bir hafta kadar geçti, bu sefer tam gitti. Hiç görüntü yok artık ekranda. Sadece ekran aktif olduğunda ekranda hafiften ışık var ama görüntü namına bir şey yok. Sorun ne olabilir? Sürücü entegre mi yanmıştır yada iletken mi kaymıştır? Telefon tamirinden anlamam, o yüzden açıp büsbütün bozmayayım diyorum ama elimden gelebilecek bir şey olduğunu düşünürsem açarım da Fikri olan paylaşırsa çok makbule geçer. Tamir bile ettirecek olsam bile kazık yemeyeyim, kaça patlar tamiri o konuda da fikir rica ediyorum.







  • Arkadaşaım telefon tamirinden anlamaya gerek yok,bu konunun açılması bile garip bir durum varsa bir sorun samsung servisine veya herhangi tamirciye götür sorun çözülsün,yazılımsal olmadığı besbelli.
  • Varda açıp bakman lazım kardeş
    ilk önce sorun tespit edilir sonra çözüme kavuşur ne olduğunu bilemeyiz
  • ekranını değiştirirler götürsende oda 100 küsür lira bişe..
  • 100 lirayıı bu cihazı tamire verene kadar telefonu çöpe atmak daha mantıklı. Ben tamirine çok isterler, gerekmediği halde ekranı değiştirmek isterler, anlayan varsa önce bir sorayım fikir alayım da kazıklanmayayım diye burada sordum. Fikirleriniz için sağolun. Bu konuda tecrübesizim ama açıp kendim bir bakayım bari. Herkese çok teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: narcosis

    100 lirayıı bu cihazı tamire verene kadar telefonu çöpe atmak daha mantıklı. Ben tamirine çok isterler, gerekmediği halde ekranı değiştirmek isterler, anlayan varsa önce bir sorayım fikir alayım da kazıklanmayayım diye burada sordum. Fikirleriniz için sağolun. Bu konuda tecrübesizim ama açıp kendim bir bakayım bari. Herkese çok teşekkürler.

    100 liraya ondan daha iyi bi telefon bulabiliceksen git at çöpe
    ama bende aynı telefonu kullanıyorum gayetde memnunum sağlam bi telefon ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkeskin -- 21 Haziran 2010; 13:24:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.