Şimdi Ara

database sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oyunda yıllar ilerledikçe malum regenler çıkıyor. Peki farklı ülkelere ait olan bu regenlerin özelliklerinin dağılımının belirlendiği bir dosya falan var mı?
    Yani demek istediğim Brezilyalı regenin tekniğinin, İtalyan regenin fiziğinin vs. yüksek çıkması data editör veya başka bir dosyadan ayarlanabiliyor mu?
    Yoksa sadece ülkenin reputation puanı yüksek olunca rasgele yüksek özellikler mi atıyor oyun kendiliğinden?

    Bunu merak ettim çünkü 2020 li yıllarda bazı ülkeler acayip gelişme kaydediyorlar ve belli özellikleri ön planda oluyor (veya bana öyle geldi)



  • Abi vardır elbet olmazmı . Mesela ben 03/04 bağımlısıyım . 2044de kadar oynamıştım real madridle . Türk milli takımından eser yoktu onu söyleyebilirim . İlginç ilginç futbolcular ve çoğu regen yani , büyük kuluplerde oynuyorlardı . Türkiye hatta ardarda bi euro bide wc kazandı .

    Vardır abi olmaz olurmu . Dikkat etmiştim hani gerçekçilik açısında afrikadan izbandut gibi adamlar , japonyadanda messi vari adamlar çıkıyodu .

    Mutlaka vardır . Varsa bizim kontrol edebildeceğimiz cinsten bi olay değildir o kontrol edebilirsek aptalca olur zaten . Kontrol edebileceğimiz çook şey var zaten bize verdiği kendi editörde .

    Ama eminim mutlaka vardır , uzun soluklu oynayıp anlayabilrsin ...
  • quote:

    Dikkat etmiştim hani gerçekçilik açısında afrikadan izbandut gibi adamlar , japonyadanda messi vari adamlar çıkıyodu .


    Tabi o zamanlar nebiliyim 1.80 60 kilo felan yazmıyodu ( yani hatrladığın kadarıyla ) , Fiziki özellkler açısından söyledim .
  • Cevabın için sağol. Ya zaten ben editörün içinden ayarlanması bakımından demedim, herhangi bir yerde dosyası olması lazım. .edt vs. tarzı farklı tür dosyalar olsa bile onları da düzenleyebiliyorum, ama bu dosyayı bulamadım.

    Başka fikri olan yok mu arkadaşlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.