Şimdi Ara

ASUS P5G41C-M LX ANAKART HAKKINDA.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen günlerde vatan bilgisayardan aldığım bu anakartan gayet memnunum alırken arkadaşlar çok tavsiye ettiler hepsine burdan teşekkürler.Anakartta antsurge özelliği var dediler yanmaya karşı garantili imiş ama oveclok yanığı hariç kendiliğinden yanmıyomuş voltaj düşüklüklerinde:) Aynı zamanda hem ddr2 hemde ddr3 desteğine sahip tabi bende corsair 675 mhz ddr2 ramlar var şimdilik böle kullanıcağım sonra ddr3 e geçmeyi düşünüyorum tabi fiyatları düşer ise:)Merak edenler için özellikleri aşağıdaki gibi.


    Özellikler
    CPU Intel ® Soket 775 Core ™ 2 Quad / Core ™ 2 Duo / Pentium ® dual-core/Celeron çekirdek ® çift / Celeron ® İşlemci
    uyumlu Intel ® 05B/05A/06 işlemcileri
    Destek Intel ® 45nm Multi-Core CPU
    * bakın listesi desteğiwww.asus.com için Intel CPU
    Chipset Intel ® G41 / ICH7
    Front Side Bus 1333/1066/800 MHz
    Hafıza 2 x DIMM, Max. 8 GB, DDR3 1333 (OC) / 1066/800 Non-ECC, Un-buffered Bellek
    2 x DIMM, max. 8 GB, DDR2 1066 (OC) / 800/667 MHz Non-ECC, Un-buffered bellek
    Çift Kanal bellek mimarisi
    "* DDR3 ve DDR2 bellek aynı anda kullanılamaz
    bellek modülleri yuvalarına kullanın DDR3 bellek modülleri üzerinde siyah DDR2 ve mavi yuvası. "
    için hafıza Satıcı QVL (Yetkili Listesi manuel ** bakınwww.asus.com veya kullanıcı)
    *** daha fazla kapasite veya 4GB installing toplam bellek, Windows ® 32-bit işletim sistemi 3GB olabilir daha tanımak az sadece . Bu nedenle daha az 3GB bellek toplam kurulu önerilir.
    Genişleme Yuvaları 1 x PCIe x16
    1 x PCIe x1
    2 x PCI
    VGA Entegre Intel GMA X4500 grafik
    Maksimum 1G bellek paylaşımlı
    maksimum desteği ile RGB. çözünürlük 2048 x 1536 (@ 75Hz)
    Desteği Microsoft ® DirectX ® 10
    Depolama Güneyköprüsü
    1 xUltraDMA 133/100/66
    4 xSATA 3 Gb / s bağlantı noktası
    LAN PCIe Gb LAN
    Ses 1708S 8-kanal ses kodlayıcı
    modülü ön panel ses şasi ile HD * seç çıkış ses desteği 8-Kanal
    teconologies destekler Jack Streaming-algılar ve Multi-
    destekler S / PDIF çıkış arayüzü
    USB 8 USB 2.0/1.1 portu (orta-board, arka panelde 4 port 4 port)
    ASUS Benzersiz Özellikler ASUS MyLogo 2
    ASUS EZ Flash 2
    ASUS CrashFree 3 BIOS
    ASUS Q-Fan
    ASUS Anti-Surge
    ASUS EPU-L
    ASUS Express Gate
    Turbo Key
    AI NET2
    Overclock Özellikleri SFS (Stepless Frequency Selection)
    - 1MHz 800MHz ile 200MHz FSB ayarlama
    Overclocking Koruması
    - ASUS CPR (CPU Parametre Dönüşümü)
    Özellikler 100% Tüm Yüksek kaliteli Polimer Kapasitörler
    Arka Panel I / O Portları 1 x D-Sub
    1 x Paralel port
    1 x PS / 2 klavye
    1 x PS / 2 Mouse
    1 x LAN (RJ45) port
    4 x USB 2.0/1.1
    1 x COM port
    3 x Ses jakları
    Dahili I / O Konnektörleri 2 x USB bağlantı portları desteği ek 4 USB 2.0
    1 x IDE konektör
    4 x SATA bağlantısı
    1 x High Definition ön panel ses bağlantısı
    1 x S / PDIF bağlantısı Out
    1 x Sistem Panel
    1 x Dahili Hoparlör bağlantısı
    1 x CPU Fan konnektörü
    1 x şasi Fan konnektörü
    24-pin EATX güç konnektörü
    4-pin ATX 12V güç bağlantısı
    BIOS 8 Mb Flash ROM AMI BIOS, PnP, DMI2.0, WfM2.0, ACPI2.0, 2,5 SMBIOS
    Aksesuarlar Kullanıcı Klavuzu
    1 x I / O Shield
    1 x UltraDMA 133/100/66 kablosu
    2 x SATA kablosu (ler)
    CD Desteği Sürücüler
    ASUS PC Probe II
    Anti-virüs yazılımı (OEM versiyon)
    ASUS Update
    Form Faktörü uATX Form Factor
    9,6 inç x 8,5 inç (24,4 cm x 21,6 cm)

    Farklı Özellikleri.

    Intel ® Core ™ 2 Quad / Core ™ 2 Duo işlemci desteği
    Bu anakart, çoklu görev, multimedya için mükemmel ve 1333/1066/800 MHz FSB ile coşkulu oyun olan Intel ® LGA775 Core ™ 2 Quad / Core ™ 2 Duo işlemcileri destekler. Bu anakart ayrıca 45nm üretim sürecindeki Intel ® işlemcileri destekler.

    LGA775 Intel Hazır 45nm İşlemci ®
    Bu anakart enerji verimliliği yeni düzeylere için en son Intel 45nm CPU daha fazla performans için belirli bir frekansta yeni mikro mimari özelliklerini tanıtır,% 50'ye varan daha büyük L2 önbelleğe ve genişletilmiş güç yönetimi özelliklerini destekler.

    Çift kanal DDR3 1333 (OC) / DDR2 1066 (OC) desteği
    Anakart bellek 1066/800/667 MHz son işletim sistemi, 3D grafikler, multimedya yüksek bant genişliği gereksinimlerini karşılamak üzere ve İnternet uygulamaları DDR3 1333/1066/800 MHz veya DDR2 destekler. Dual-channel DDR3/DDR2 mimarisi sistem performansını artırmak için, en fazla 19,2 tepe bant genişliği ile darboğazları ortadan kaldırarak sistem bellek bant genişliğini iki katına GB / s

    Intel ® G41 Chipset
    Intel ® G41 Express Chipset) / çift kanal DDR2 1066 (overclock destekleyecek şekilde tasarlanmıştır 800/667 mimarisi, 1333/1066/800 Front Side Bus (FSB), PCIe 1.1 ve mutli çekirdekli işlemci. Özellikle Intel ® Hızlı bellek bant genişliği içerir ve bellek erişimi gecikmesini azaltır.

    High Definition Audio
    PC'nizde Enjoy high-end ses sistemi! Onboard 8-kanal HD ses (High Definition Audio, daha önceki kod ismi Azalia) CODEC jack-sensing özelliği fonksiyonları ve multi-aynı anda farklı ses gönderir akış teknolojisi retasking 192KHz/24-bit yüksek kalite ses çıkışı sağlar farklı hedeflere akarsuları . Çok kanallı network oyunları oynarken şimdi kulaklık üzerinde arkadaşlarınızla konuşabilirsiniz. Bunların hepsi bir bilgisayarda yapılmaktadır.

    Gigabit LAN
    On-board LAN kontrolcüsü bir tümleşik GbLAN denetleyicisidir. Bir ACPI yönetim fonksiyonu ile gelişmiş işletim sistemleri için verimli güç yönetimi sağlamak için geliştirilmiştir.

    ASUS Express Gate
    Express Gate anakart benzersiz içine OS yaptı. İnternet anında internet üzerinden olmadan girerek Windows işletim sistemi. Eğer saniye sonra çizme Beş
    • ASUS Express Gate alan disk ücretsiz flash sürücüler ile en az 1.2GB ve HDD'ler USB kurulumu destekleyen SATA HDD. Ne zaman, sürücüler veya yükleme üzerine USB HDD flash bilgisayara bağlamak sürücülere açmadan önce port anakart USB.
    süresi • gerçek çizme. sistemine bağlıdır üzerinde yapılandırma
    , ODD'ler ve USB sürücüleri HDD'ler SATA dan • ASUS Express Gate destekler dosyası yükleyerek . Bu. Sadece sürücüleri indirmeyi destekleyen dosyaya USB
    • ASUS Express Gate standart OpenGL uyumlu olan. Bakın kodları kaynak Kapısı'na support.asus.com için Express.

    Anti-Surge Protection
    Bu özel tasarım pahalı cihazların zarar verebilecek güç yol açtığı anakart engelleyen güç kaynağı (PSU) açılmasını dalgalanmaları.

    ASUS EPU
    ASUS EPU (Energy Processing Unit) ve güncel PC yükleri tespit akıllıca gerçek zamanlı güç ılımlı göre toplam sistem güç yönetimi sağlar. Otomatik olarak en uygun güç kullanımını güç ve paradan tasarruf sağlar!

    Turbo Key
    ASUS Turbo Key bir overclock düğmeye PC güç düğmesine kapatabilirsiniz. kolay kurulum sonra Turbo Key, sadece düğmeye basarak üzerinden devam eden iş veya oyun kesmeden performanslarını yükseltir.

    Serial ATA 3Gb / s teknolojisi
    Bu anakart sabit disk Serial ATA (SATA) 3Gb destekler / s depolama özellikleri, genişletilmiş ölçekleme ve yüksek hızlı otobüs bant genişliğini iki katına veri kaydetme ve geri çağırma.

    CPR (CPU Parameter Recall)
    Sistem overclocking yüzünden hata asmak zaman BIOS CPR özelliği, otomatik olarak CPU varsayılan ayarları geri yükler. CPR gerek sistem şasi açmak ve RTC veri net ortadan kaldırır. Basitçe kapatıp sistemi yeniden başlatma ve BIOS otomatik olarak varsayılan ayarlarına CPU parametreleri geri yükler.

    ASUS Q-Fan
    ASUS Q-FAN teknolojisi akıllıca ve otomatik olarak sisteme yük ve sıcaklık göre CPU fan hızını ayarlar, oyalama-özgür ortamda minimum gürültü ile çalışmaya olanak verir.

    ASUS CrashFree BIOS3
    ASUS CrashFree BIOS 3 paket desteği DVD veya en son BIOS dosyasını içeren USB flash disk kullanarak dosya bozuk BIOS geri sağlayan otomatik kurtarma aracıdır.

    ASUS EZ Flash2
    ASUS EZ Flash 2 bir işletim sistemi tabanlı bir araca ihtiyaç olmaksızın BIOS güncellemesi sağlayan bir yardımcı programdır.

    ASUS AI NET2
    ASUS AI NET2 uzaktan hemen sistem açıldıktan sonra ve kablo bağlantısı algılar herhangi hatalı kablo bağlantılarını tekrar 100 metreye kadar 1 metre doğruluk olarak bildirilmiştir.

    MyLogo2
    özelleştirilebilir önyükleme logosu ile kişiselleştirin sistem bir 256-renk boot logo içine daha renkli ve canlı görüntüsü için ekranda favori fotoğraf dönüştürebilirsiniz.

    % 100 All Yüksek kaliteli Polimer Kapasitörler!
    Bu anakart ve gelişmiş termal kapasite dayanıklılık için tüm yüksek kaliteli iletken polimer kapasitörler onboard, geliştirilmiş ömrü kullanır.

    GreenASUS
    Anakart ve beraberindeki paketi Tehlikeli Maddelerin (RoHS) kullanımında Avrupa Birliği Restriction uymak. çevre üzerindeki etkisini en aza indirirken Bu çizgi tüketicilerin sağlığını korumak için çevre dostu ve geri dönüşümlü ürünler ve ambalaj oluşturma ASUS vizyonu vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_tick -- 29 Mayıs 2010; 18:49:03 >







  • Bende bu anakartı dün aldım çeviriyi sanırım google translate'ten yapmışsın birşey anlaşılmıyor. Turbo key ve express gate ne işe yarıyor? Birde ben bunda overclock yapacağım işlemcime ama seçenekleri bulamadım birtek cpu frequency arttırabiliyorum o da çok az. Yardımcı olursan sevinirim.
  • evet arkadaşlar yardımcı olacak birileri varmı bende bu anakartın aynısından aldım ve oc için neler yapabiliyoruz turbo key olayı nasıl oluyor?
  • Anakartın biosu gerçekten çok zayıf. Arkadaşlarım e2140larını başka anakartlarla 2,4-2,8 arasında overclock yaparken ben 2 ghz anca görüyorum. Bios güncellemesiyle düzelir mi acaba? Bir denemekte fayda var.
  • E8500 işlemcim var sanırım salı günü toplarlarım kasayı bu turbo key olayını bi türlü anlamadım bios zayıflığı da şuan canımı sıktı açıkcası
  • turbo key yazılımsal yazılımını yukleyıp o.c profılı olusturuyorsunuz sıstem acıkken power dugmesıne bastıgınızda olusturdugunuz profıldekı o.c degerlerını uyguluyor
    anakartla gelen cd lerı ınceleyın yazılım olmalı ıcınde yoksada sıtesınden ındırırsınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

    Bende bu anakartı dün aldım çeviriyi sanırım google translate'ten yapmışsın birşey anlaşılmıyor. Turbo key ve express gate ne işe yarıyor? Birde ben bunda overclock yapacağım işlemcime ama seçenekleri bulamadım birtek cpu frequency arttırabiliyorum o da çok az. Yardımcı olursan sevinirim.



    pegasus1881 Turbo key'i açıklamış. ben de express gate anlatayım. asus anakart ve notebooklarda işletim sisteminden hariç bir tane daha işletim sistemi var. asus'a ait bişey sanırım. ilk açılışta 5 saniyede bu arayüze girerek internete, messengera, bilgisyarındaki dosyalara falan girebiliyorsun. detayları aşağıdaki linkte var. güzel de bir video var.

    http://event.asus.com/mb/expressgate/




  • gerschenkirschen ve pegasus1881 yorumlarınız için çok teşekkür ederim güzel bir uygulama peki bu turbo key sizde iyi bir uygulamamı yoksa biosdan oc yapmak daha mı mantıklı/doğru?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.