Şimdi Ara

GARMİN 1410 CİHAZDA KAPANMA SORUNU !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    Garmin Nuvi 1410 model GPS cihazına dün akşam yeni bir software (4,10) yükledim. Bu gün fark ettim ki " Nereye > Adres > (enaltta) Şehri/Bölgeyi Değiştir " denildiğinde cihaz kapanıyor.

    Ne yapmalı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prmtr -- 24 Ağustos 2010; 23:48:28 >



  • yau garmin kapanıyor diyince sanki şirket iflas etmişte kapanıyor gibi birşey anladım...allah iyiliğinizi versin sizin prmtr..!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dj.trust.06

    yau garmin kapanıyor diyince sanki şirket iflas etmişte kapanıyor gibi birşey anladım...allah iyiliğinizi versin sizin prmtr..!

    Amin. Hepimizin. :)
  • Baytekin 'den aradılar, cihazı değiştiriyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prmtr -- 14 Haziran 2010; 21:45:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcp1rates




    iyi fikir valla.

    ben de Apple kapaniyor diye bir baslik atacagim... belki Macbook umu yenilerler.... daha iyisi cikmis :-)))

    Alim K.
  • Garmin 1410 daki yazılım sorununun kısa vadede çözülememesi sebebiyle nuvi 3760 ile değiştirdiler. 3760 görünüm olarak çok şık, ince, hafif. İşlemcisi daha hızlı, gerek bağlantı gerekse yeniden güzergah belirleme öncekinden daha iyi.
  • arkadaşım nasıl bir yöntem izledin değişim için?
  • Bu yanıltıcı başlıkla daha fazla kişinin ilgisini çekerek sorunun cevabını daha hızlı bulacağını mı düşündün?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karadeniz Otoyolu -- 29 Temmuz 2010; 8:51:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prmtr

    Arkadaşlar,

    Garmin Nuvi 1410 model GPS cihazına dün akşam yeni bir software (4,10) yükledim. Bu gün fark ettim ki " Nereye > Adres > (enaltta) Şehri/Bölgeyi Değiştir " denildiğinde cihaz kapanıyor.

    Ne yapmalı ?


    Konu ile ilgili sorun cozulmustur.
    Baytekin ile iletisime gecerseniz cozumde yardimci olacaklardir.

    Saygilarimla,

    alim k
  • Bari birisi konu başlığını değiştirsin. Ben de Garmin firması artık kapanıyor anladım!.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karadeniz Otoyolu

    Bu yanıltıcı başlıkla daha fazla kişinin ilgisini çekerek sorunun cevabını daha hızlı bulacağını mı düşündün?



    Böyle bir düşünce içinde olmadığımı malumunuz ama yinde de başlığı değiştiriyorum. Kabalaşmaya gerek yok.
  • cihazınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, ben de garmin cihaz almayı düşünüyorum biraz cihazla ilgili olumlu ve olumsuz görüşlerinizi yazabilirmisiniz.
    teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gercekefe

    cihazınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, ben de garmin cihaz almayı düşünüyorum biraz cihazla ilgili olumlu ve olumsuz görüşlerinizi yazabilirmisiniz.
    teşekkürler.


    Teşekkür ederim.
    İlk aldığım Garmin Nuvi 1410 cihazda yukarıda izah ettiğim sorun 3760 model ile değişim yapılarak çözüldü. Evvela teknik servisin uğraşısı benim için yeterli idi. Gelelim 3760'a:

    Cihaz Iphone' a benziyor. Çok ince. Yeterince hızlı. Dokunmatik ekranı -ki cam ekran diyorlar- hassas. Klasik Garmin menü. Kolay. Bluetooth ile telefon bağlantısı kurabiliyor. Telefonun adres defterine olduğu gibi ulaşılabiliyor.
    Kısaca böyle. Diğer özellikleri için forumdaki incelemeye bakmanızı öneririm. Ben oldukça memnunum.




  • iyi günlerde kullanın. Ben de Garmin nuvi 715 T almayı düşünüyorum ama 3790 T modelini gördüm youtube da sesli komut verilebilen, 3760 a benziyor çok şık görünüyor. birisini tercih ederim diye düşünüyorum. Garminlerin bazı modellerinde yazı karakterleriyle ilgili (tr) sorun dışında sorun duymadım şimdiye kadar. bakalım yorum bekliyorum kullanıcılardan. teşekkkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gercekefe

    iyi günlerde kullanın. Ben de Garmin nuvi 715 T almayı düşünüyorum ama 3790 T modelini gördüm youtube da sesli komut verilebilen, 3760 a benziyor çok şık görünüyor. birisini tercih ederim diye düşünüyorum. Garminlerin bazı modellerinde yazı karakterleriyle ilgili (tr) sorun dışında sorun duymadım şimdiye kadar. bakalım yorum bekliyorum kullanıcılardan. teşekkkürler



    Sesli komut taban haritayla ilgili sanırım ve Türkçe ile uyum sorunu nedeniyle şimdilik kullanılabildiğini sanmıyorum. Çok önemli olduğunu düşünmüyorum şimdilik.
  • Arkadaşlar ben de 1410 aldım garmin. Şu ana kadar 2-3 kez cihaz navigasyon esnasında kapandı yani ekranı karardı. Açma kapama dugmesıne basınca ekran gelıyor ve kaldıgı yerden devam ediyor. daha önce karşılaşan var mı. bu bir arıza mı yoksa cihazı sarjda kullanmadıgımdan mı oluyor acaba. normalde cıhazdan cok memnunum ama bu sıkıntıyla ılerıde daha sık karsılasırsam dıye korkuyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeadShoter -- 17 Mart 2012; 21:46:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeadShoter

    Arkadaşlar ben de 1410 aldım garmin. Şu ana kadar 2-3 kez cihaz navigasyon esnasında kapandı yani ekranı karardı. Açma kapama dugmesıne basınca ekran gelıyor ve kaldıgı yerden devam ediyor. daha önce karşılaşan var mı. bu bir arıza mı yoksa cihazı sarjda kullanmadıgımdan mı oluyor acaba. normalde cıhazdan cok memnunum ama bu sıkıntıyla ılerıde daha sık karsılasırsam dıye korkuyorum

    Aynı cihazı yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve bahsettiğiniz tarzda birşey görmedim şimdiye kadar, sanırım normal bi durum değil. En iyisi Baytekin Teknik Cihazları arayarak durumu bildirin, sizi en doğru şekilde bilgilendirirler, yeterince ilgililer bu konularda.
  • Cevabınız için teşekkürler.
    Ben şarjını evde yapıp, araçta herhangi bir şekilde kablo takmadan kullanıyorum. Siz de o şekilde mi kullanıyorsunuz acaba? Yoksa sürekli şarj takılı mı kullanıyorsanız. Şu ana kadar kapandıklarının tümünde navigasyon pildeydi ve pil seviyesi en fazla 2/3'tü. Acaba ondan mı kaynaklanıyor.
  • YAZDIKLARIMI IYICE OKUYUN ARKADASLAR GARMIN 1410 ALDIM HARITA YENI YUKLEDIGIMDE KAPANMA OLDU VE CIHAZ GUNCELLEME YAPIN DEDI SERVIS GARMIN UBDATEDEN CIHAZ GUNCELLEDIM 2013 ILK GUNCELLEME CEKTIM VE YENIDEN KAPANMA OLDU BU CIHAZIN İŞLEMCI VE REMI DUSUK RESMEN BERBAT CIHAZ SERVIS KAPANMA YAPMASIN DIYE NE KADAR BOS RESIM V.S SEYI 2 GONDERDIGINDE SILMIS ISE BAK SERVISTEN ALDIM BU SEFER HIC BIR SEY BULMAMAYA BASLADI BERBAT URETIM HATASI OLAN CIHAZ DENEYIN GUNCELLEYIN KAPANMA YAPAR GUCU YENI HARITA VE CIHAZ UBDATELERINE DAYANMIYOR PARAM BOŞA GITTI YAZIKLAR OLSUN ONLARA ALMAYIN CANINIZ YANMASIN YOLDA GIDERKEN 5 DK SONRA KAPANIR VEYA ILK YOK GUZARGAH AYARLRKEN ALMAYIN DIKKAT EDIN YENI CIHAZ UBDATE VE HARITALARA REM ISLEMCI KALDRMIYOR HEPSI OLE 3 VERDILER YENI ONDADA YENI SAGLICAKLA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.