Şimdi Ara

Daum'un kaderi belli oldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ve Fenerbahçe'de beklenen oldu. Zehir zemberek bir açıklama yaptıktan sonra Alman hoca ile toplantıya giren Aziz Yıldırım ve kurmaylarının teknik direktör Daum'un görevine son verdiği öğrenildi.

    F.Bahçe ile geçtiğimiz sezon 3 yıllık sözleşme imzalayan ancak ilk sezonunda kpayı ve şampiyonluğu kaptıran Alman teknik adamın ikinci macerası bu kez hüsranla noktalandı. Taraflar toplantının başında kısa bir durum değerlendirmesi yaparken, Aziz Yıldırım'ın Daum'a yönetim olarak oy çokluğuyla aldıkları karar gereği kendisiyle yollarını ayırmak istediğini söylediği belirtildi. Yıldırım'ın bu sözleri karşısında şaşkınlığa uğrayan deneyimli teknik direktörün de "Sözleşmem sürüyor. Bu sene bir kazaya uğradık. Burada mutluyum. Kalan iki sezonda da görevime devam etmek istiyorum" dediği öğrenildi.

    Daum'un bu yanıtı karşısında Aziz Yıldırım'ın aldıkları kararın kesin ve geri dönülemez olduğunu söylemesi iplerin tamamen kopmasına neden oldu.
    Daha sonra tarafların tazminat hakkında görüşmeye başladıkları belirtildi. Toplantının 4'te 3'lük kısmında tamamiyle tazminat ücreti üzerinde pazarlığa tutuşan her iki tarafın da ilk görüşmede anlaşamadığı ve tekrar buluşmak üzere sözleştiği kaydedildi. Yönetim ile Daum ve avukatlarının önümüzdeki günlerde tekrar biraraya gelerek tazminat konusunda uzlaşıp, ayrılığı resmen kamuoyuna duyuracakları ifade edildi.

    Ayrıca Daum ile yollarını ayıran Sarı-Lacivertli idarecilerin teknik direktör arayışına da hemen başladığı bildirildi. Ali Koç, Cihan Kamer, Murat Özaydınlı üçlüsünün bu hafta sonu Şampiyonlar Ligi Finali'ni izlemek için İspanya'ya gidecekleri ve burada birtakım temaslarda bulunacakları kaydedildi.

    http://www.htspor.com/fenerbahce/haber/516574-daumun-kaderi-belli-oldu

    Başka sitelere baktım göremedim doğru mu acaba? Umarım doğrudur.







  • Daum şampiyon olunsaydı bile gönderilebilirdi.Aziz Yıldırım Samandırada kamp yaptı şu son 8 haftada.Daum'un takıma en ufak bir katkısı dahi yoktu bu sezon.Umarım doğrudur değil, %99 doğru.
  • Katılıyorum şampiyon olunsa bile gönderilmeliydi. Doğru olsun şu haber.
  • doğru karar.
  • %100 doğru merak etmeyin duyrulması tazminatta anlaşma sağlanınca olacak, şu ara istifa için ikna edilmeye çalışılıyor
  • tazminat ne kadar verirler acaba.hayır neden daum ile 1 yıllık anlaşma yapmazlar anlamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: polatz

    %100 doğru merak etmeyin duyrulması tazminatta anlaşma sağlanınca olacak, şu ara istifa için ikna edilmeye çalışılıyor


    ikna? nasıl ikna ediyor acaba bizim başkan "ya çocuklar ben bugüne kadar birinizi dövdüm mü hiç?"




  • Yılmaz Vural gelsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tugtim


    quote:

    Orijinalden alıntı: polatz

    %100 doğru merak etmeyin duyrulması tazminatta anlaşma sağlanınca olacak, şu ara istifa için ikna edilmeye çalışılıyor


    ikna? nasıl ikna ediyor acaba bizim başkan "ya çocuklar ben bugüne kadar birinizi dövdüm mü hiç?"



    Tatlı dille bir kutu lokum ile

    Takımın başına getirilmeden önce konuşulan şeylerdi şampiyonluğun kaçmasında istifa. Tabi bunlar yazılı anlaşmada yer almayan yer almaması gereken konuydu. Sene başı ve sonu performansın yüksek oluşu şimdi Daum'u yan çizmeye itiyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.