Şimdi Ara

47 inç ambilight'lı philips

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar, 47pfl8404 düşünüyorum, ancak aleti almak için acele etmeli miyim? Yoksa Temmuz başında lazım alet bana, yeni ambilightlı 47 inç Philipsler için beklemeli miyim? Beklersem, ve iyi bir model çıkmayacaksa, kalan 8404ler de bitebilir büyük ihtimal.. Ne dersiniz?



  • 2010 üst seriler çıktığında 47PFL8404 bitebilir, ya da bu serilerin çıkmasıyla fiyatı düşebilir...

    Bu yüzden öngörü yerine yakından takip etmek gerekir, bir kaç tane alternatif satış yeriyle sürekli bilgi alış verişi içinde olmanızı tavsiye ederim...
  • Farklı fikri olan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: river24

    Selamlar arkadaşlar, 47pfl8404 düşünüyorum, ancak aleti almak için acele etmeli miyim? Yoksa Temmuz başında lazım alet bana, yeni ambilightlı 47 inç Philipsler için beklemeli miyim? Beklersem, ve iyi bir model çıkmayacaksa, kalan 8404ler de bitebilir büyük ihtimal.. Ne dersiniz?


    Selamlar banada temmuz ayında bir TV gerekiyor, bence çok sıcak bir fırsat yakalamadıkça ve acil ihtiyaç yoksa
    TV almak için acele etmeye gerek yok çünkü

    1) 8404 şahane bir TV evet ama stoklar bitse ne olacak onun yerine yeni seri daha iyi bir model çıkacaktır.
    2) En önemli paramatre döviz buna dikkat etmek lazım artacak pozisyon olursa almakta fayda var ama yazın
    turizm sezonunda dövizin artacağını pek sanmıyorum.
    3) Dünya kupası öncesi kampanyalar olacağını umuyoruz...




  • temmuz başında lazımsa o zaman al ne kadar geç o kadar iyi model alınıyor. Euro da artmaz bu gidişle.
  • merhaba ben tr philips garantili Saturn firmasından 2600/6 taksit aldım..yaklaşık 2-3 hafta oluyor..bu rakamın altına temin edebilirseniz açıkçası sıcak bir fırsat yakalamışsınızdır.. bu rakama ben alabildiysem artık bu ürüne bu rakamın üstünü ödeyen kişi ucuza aldım dememelidir..bu özel bir kampanya fiyatı değildi..sadece biraz pazarlık (doğru kişi ile !) etiketler sizi kısıtlamasın açıkçası çatır-çatır pazarlığa geliyorlar..ben aldıktan sonra bir diğer satıcı dediki sizin aldığınız rakam satış fiyatının %27 altı nasıl bu rakama aldınız? alınıyor işte.. pazarlıktan korkmayın.. ben aldığımda euro kuruda daha yüksekte seyrediyordu-şimdi çok daha düşük bir kur seviyesinde.

    bastırın arkadaşlar
  • Selamlar, hiç 47PFL8404 satan bir yer biliyor munuz?

    Bir tek Vatan Bilg. da gördüm, onda da uçuk bir fiyat var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkaycvs

    merhaba ben tr philips garantili Saturn firmasından 2600/6 taksit aldım..yaklaşık 2-3 hafta oluyor..bu rakamın altına temin edebilirseniz açıkçası sıcak bir fırsat yakalamışsınızdır.. bu rakama ben alabildiysem artık bu ürüne bu rakamın üstünü ödeyen kişi ucuza aldım dememelidir..bu özel bir kampanya fiyatı değildi..sadece biraz pazarlık (doğru kişi ile !) etiketler sizi kısıtlamasın açıkçası çatır-çatır pazarlığa geliyorlar..ben aldıktan sonra bir diğer satıcı dediki sizin aldığınız rakam satış fiyatının %27 altı nasıl bu rakama aldınız? alınıyor işte.. pazarlıktan korkmayın.. ben aldığımda euro kuruda daha yüksekte seyrediyordu-şimdi çok daha düşük bir kur seviyesinde.

    bastırın arkadaşlar



    Vallahi bravo,Bilinçli tüketici diye ben buna derim işte,Pazarlığı kim ile yaptınız? Biraz daha bilgi verirseniz bizde faydalanmış oluruz.




  • merhaba;

    özür dilerim biraz geç gördüm son cevabı saturn firmasından bölümün (tv-elektronik şeflerinin) hepsi bu durumu ve alış-verişimizi biliyor..

    beni örnek göstererek bu rakamalara alabilirsiniz diye düşünmekteyim..(başta bir 5 dk kadar imkansız-olamaz gibi klasik satıcı numaralarından sonra)ciddi alıcı olduğunuzu anlayınca , ayağa gelen müşteriyide kaçırmıyorlar!!

    iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.