Şimdi Ara

Prostatit belası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
26
Favori
302.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dediğim gibi 6 ay veya dediğim rakamlar bünyeye göre bende böyle ama sende nasıl olur bilemem.Hergün değil işte bir kere alicaksin 7 gün kullanicaksin 3 gün ara vericen sonra bi parti daha alican bu şekilde toplam 21 gün kullanıcan.Süte alerjisi olan daha doğrusu laktoza alerjisi olan kullanmasin diyorlar.
  • 250 gr mı yada 500 gr mı alacaz brokoliyi. anladım kadarı ile 1 lt suda brokoliyi önce yıkayacaz. sonra su ile birlikte haşlayacazmı. kaç dakika sürecek bu haşlama. sonra suyunu süzecez 1 lt çıkacak. hepsini içecemmi aynı anda. ondan sonra aynı brokoliyi ertesi gün tekrar mı haşlayacam yoksa haşlanan brokolinin ömrü bitiyormu. yada 7 gün boyunca aynı brokoliyimi haşlayacam. tam olarak hazırlanışını ve ne kadar içileceğini anlatırsan sevinirim. bu arada sende ne kadar dır var bu hastalık çok uzunmu. kışın brokoliinin faydasını iyi derece de gördünmü yoksa gene de içince hastalık tekrarlıyormuydu.
  • bak şimdi hergğn 250 gr kullanıcaksın 500 de olur 500 olursa daha kuvvetli olur 1 litre suyu kaynattıktan sonra ayırdığın porsiyon brokoliyi kaynar suya atıcan 5 dakkika üstü kapalı kaynatıcan sonra yarım litresini sabah soğuduktan sonra kalanınıda aksam yemekten önce iciceksin ve 20 dakka su haric hiç bişey yiyip içmiyceksin 7 günden sonra 3 gün ara vericeksin.brokolileri 7 günde bir alırsan daha taze olur ama hepsini topluda alabilirsin tek kural porsiyonlara ayırıp buzlukta saklamak , brokoliyi alırken sararmamıs olmasına özen göster sararmıs ise sakın alma hic biseye yaramaz ben 2 kez yaptım bu hatayı nolucak ya bosver diye ve yararı cok cok az oldu yesil olanların yararı tavan yapıyo.birde brokoliyi marttan sonra hayatta bulamassın o yüzden stok yap ve derin dondurucu varsa onda sakla hiç bir mahsuru yok diyorlar.Bende bu hastalık rahat 2 senesi vardır herhalde cabaladığım icin pek farkında degilim artık ağrıya ve belirtilere alıstım sanırım sağlıklı oldugum zamanları hatırlamıyorum bile menimde bile azalma oldu ama brokoliyi kullanırsan en azından prostat sıvısı normale dönüyo ,normalde bu hastalık prostat kuruluğuda yapar meni yoğun gelir halbuki biraz sulu olması gerekir.Artık idare edicez dostum ben aile doktoruma gittim o bile sallamdı beni dinlemiyorki birşeyin yok diyordu bak dedim tahlil yap anlıycaksın yaptı fln sonra inandı ama sallamıyolarki dostum ,muhtemelen içinden ilişki kurdun gelmiş burda dert yanıyosun diyodur bana, ki alakasi yok cünkü ben bu hastalığı umumi wc den kaptim, cünkü bir olayım yok tek vukuatım 2001 de bir iliskim oldu ama ondanda sapka kullandım daha sonra 2003 te epidimit oldum eger iliskiden kapmıs olsam akabinde cıkması gerekirdi.valla dostum etraf mikrop dolu şapkada kurtarmıyor artık galiba ama artık bi mahsuru yok cünkü kaptık bi kere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 25 Mayıs 2010; 17:10:37 >




  • aile doktoru ile olmaz. üroloji doktoru bakıyor bu rahatsızlıga. şimdi ben tam olarak anlayımda nasıl yapılacağını. daha dğrusu yapılışını anladımda. brokoliyi hergünmü kaynatacam. 1 lt çıkan suyun yarısını sabah yarısınıda akşam içecem ya. kaynayan brokoliyi 7 gün boyunca kaynatacammı. yoksa 1 kere kaynayan brokolinin işi bitiyor. diğer güne yeni 250 gr brokoliyimi kaynatacam. bu arada sen 2 senedir çekiyorum dedin ya. peki hiç eski günlerine sağlıklı günlerine döndüğün gün oldumu brokoli suyunu içince. eğer olduysa kaç gün sürüyor sağlıklı günlere dönüş. bu arada dr.alihatay üroloji doktoru ona hastalıgınla ilgili soru soruyon 1 gün sonra cevabını alıyon. bana doktor diyorki prostat iltihaptan dolayı dokusu yani prostatit bozuluyormuş. ve hiç bir zaman sağlıklı günlere dönmüyormuş prostatit. ama 55 veya 60 yaşından sonra prostatı aldırırsan bu hastalıktan kurtuluyormuşun. tabi o yaşa kadar yaşarsak. bide o yaşa kadar bu hastalıgı çektikten sonra ameliyat olmaya değmez.




  • Hergün 250 gr yapıcan ve o gün biticek 1 litre ertesi güne yenisini yapıcan.Aile doktoru olayını ondan söylemedim tüm doktorlar aynı işin içinden çıkamayınca salıyolar başlarından ben doktorlara güvenmiyorum dostum zaten onlarda ilaç pazarındaki yeniliklere bağımlılar tek gerçek doğru ilacı bulmaktır doktorlukta TR de fixtir 10 tane doktor dolaşırsın sonunda biri bi ilaç yazar kimsenin bilmediği bi ilaçtır denememişlerdir o doktor kral olur gözünde vs vs ince işler bunlar ufak nüans farkları yüzünden kimi doktor tırla mal götürür kimide dık dık ilerler. daha önce çok doktor tecrübem varda ordan biliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 26 Mayıs 2010; 18:33:29 >
  • bugun pazara markete gittim. brokoli kalmamış. seneye depo yapmam lazım stoklamam lazım. çünkü ilk defa senden duyuyorum brokolinin faydasını. yaklaşık 6 ay etkisi var diyon süper bence. 2 kere kür uygulasam yıl biter. doktorlar birşey bilmiyor hastalık hakkında. allah bilir diyor. doktor. dünya da hiç bir doktor çözüm bulamıyor kestane kadar büyüklüğündeki organa. sen 2 senedir ağrı çekiyom diyon. peki brokolinin hiç faydasını görmedinmi. belki de artık ağrılara alıştın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çukurova

    bugun pazara markete gittim. brokoli kalmamış. seneye depo yapmam lazım stoklamam lazım. çünkü ilk defa senden duyuyorum brokolinin faydasını. yaklaşık 6 ay etkisi var diyon süper bence. 2 kere kür uygulasam yıl biter. doktorlar birşey bilmiyor hastalık hakkında. allah bilir diyor. doktor. dünya da hiç bir doktor çözüm bulamıyor kestane kadar büyüklüğündeki organa. sen 2 senedir ağrı çekiyom diyon. peki brokolinin hiç faydasını görmedinmi. belki de artık ağrılara alıştın.

    Ya benim şikayetlerimi büyük ölçüde geçiriyo idrarda yanma ağrı gibi şikayetlerim düzeliyo ama işte bide kalıcı çözüm bulsak daha iyi olur ,yani bu hastalığa sahip olduğumdan beri çok kere tedavi oluyosun ve geri geliyoya oda şuna benziyo insan gıcında kazıkla yaşamaya alışırsa diğer halini unutur dimi yani sen her zaman onun geri geleceğini biliyosun ve huzursuz oluyosun ondan dolayı belkide rahatsızlık duyuyorumdur.




  • hocam kalıcı çözümü unutacan. çünkü dünya da kalıcı çözümü yok bu illet hastalıgın. hangi aylarda rahatsızlık tavan yapıyor. hangi aylarda rahatlıyon ağrı yanma kalmıyor. çünkü bende daha 4 aydan belli yeni bu hastalık. şuan testislera kadar vuruyor bende. ama bazen birkaç gün hiç belirti olmuyor. eski sağlıklı günlerimdeki gibi oluyor. ama dediğim gibi bir kaçgün. yazın denize havuza giriyormusun veya denize girdiğinde üşütüyormusun yada ağrı yada sancılanma oluyormu denize girecem korkundan giremiyom üşütürmüyüm diye. doktorun biri gir diyor denize diğeri girme diyor. üşütün sancın artar diyor. doktorların herbiri birşeyler diyor. hangisini uygulayacaz. biri kola kahve iç birşey olmaz diyor. diğer başka doktor. içme hastalıgın azar kötüleşir diyor. ne yapacaz bilmiyom valla. sen en azından 2 sene yaşadın bu hastalıkla ben yeniyim daha.




  • Bende ay gün fln yok brokoliden itibaren bazen 4 bazen 6 ay rahatlama oluyo senin perhizininden yaptığın harekete kadar bu süre artabilirde azalabilirde şukar diye bir süre veremem ama rahatlık veriyor brokoli ondan eminim yani baya bi süre şikayetlerin yok oluyo ,ben denize giriyorum bir sorun olmuyo iyice kurulandıktan sonra.
  • rahatlama 6 aysa iyi. her hafta yaklaşık 2 kg brokoli almam lazım desene onu da 250 gr lık ayırıp her gün yeni brokoli haşlamam lazım. 21 gündü dimi. kaçıncı gün yada kaç gün içmeye başlayınca belirtisini gösteriyor brokoli. sen buzluga koydunmu brokoli. sadece ağrıların başladıgı zaman mı brokoli kürünü yapmaya başlıyon. bu arada doktor bana prostatıtını sıcak tutacan diyor. peki havuza yada denize girdiğimizde su soğuk oluyor. ister istemez üşütürüz. sende üşütürsün. nasıl ağrı yada sancı olmuyor denize girdiğinde. yada fazla soğuk olmuyor deniz havuz suyu. veya azmı kalıyon denizde.
  • Yarım saat kalırım denizde su soğukda girmiyorum sıcaksa giriyorum ,kurulanduktan sora problem yok bende ,brokoliye gelince 4. günden itibaren faydasını görürsün ben belirtiler geri gelince başlıyorum yapmaya bi dahakine kadar idare ediyo.
  • hocam bu aralar nasıl şikayetlerin varmı hastalıkla ilgili. yaz geldi ya yazın faydası olmuyormu rahatsızlıgın azalmasında. seninki hangi ay da başlıyor şikayetlerin artması sende.
  • Herkese merhaba.Foruma ilk mesajım malesef tatsız bir konu ile olacak.

    Google da arama yaparken forumda prostatit konusunun tartışıldığını gördüm.Başlık eski ama yinede tecrübeleriniz bana çok yardımcı olacaktır.1 ay önce devamlı tuvalete gitme isteği ile rahatsızlığım başladı.31 yaşındayım.Doktora gittiğim zaman, doktor prostattan sıvı aldı bunun yanında 3 ayrı tetkik daha yaptı.Sonucundan prostattan alınan sıvıdan ve diğer kültür tetkiklerinde üreme bulunamadı.Ama idrar tahlilinde 6-7 lökosit değeri buldu.Bunu görünce sende prostatit var dedi.Antibiyotik verdi.1 hafta 2 antibiyotiği kullandıktan sonra sıkıntım geçmedi.Doktor antibiyotiği değiştirdi farklı 2 antibiyotiği bir hafta boyunca bitirdim.Bu seferki kontrolde değerler 3-4 e düştü.Değerleri 3-4 görünce antibiyotiği tekrar değiştirdi Ciproxin ile ketoral adlı farklı 2 antibiyotik daha verildi.Bunlarıda bitirince, uzun zamandan sonra rahatladım.Şikayetim olan sık idrara çıkma yüzde 80 olasılıkla kesildi ve sosyal hayata dönebildim.Son kontrolümde ise lökosit ve eritrosit değerleri normal seviyeye indi.2 gün önce son kontrolum vardı ama illet hastalık peşimi bırakmadı ve dün gece yatarken tekrar 30 dakika içinde 5 kere tuvalete girdim.Psikolojim çok bozuldu.Başlığıda görünce bu sıkıntıyı yaşayanların tecrübelerinden yararlanmak istedim. Sanırım bende ki türü KRONİK NONBAKTERİYEL PROSTATİTİS

    Ama idrarda ki Lökosit değerleri bile normale dönmüşken hala tuvalet ihtiyacı hissetmem sizce normal mi.Çünkü antibiyotik tedavisini bırakınca tekrar nüksediyor denilmiş burada.

    Brokoli küründen bahsedilmiş, çıkış yolu bulamaz isem bende deneyeceğim.Faydası oldu mu?

    Bir de ağrı ya da sancı şu aşamada bende hiç yok ama arka arkaya tuvalete gitme isteği kafayı yediriyor yeteri kadar.

    Hastalığı geçiren arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.Bu hastalıkla yaşamak zorunda mıyız?Nasıl dayanacağız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manumemo -- 20 Şubat 2012; 15:29:39 >




  • kardeş bende normal prostatit vardı.

    1-2 sene sürdü brokoli ve antibiyotiklerin bi faydasını görmedim

    sonra kendi kendine geçti.
  • arkadaşlar bu fena hastalık bende de çıktı ve 2 sene içerinde tam 4 defa vurdu.Ağrılar ve sancılar testislere penise ve makat bölgesine vuruyor yemin ederim ölmekten beter oluyorsun.Doktora gittim herhangi bir mikrop cıkmadı lakin sancı ve ağrı cok fazla şu an yine antibiyotiğe devam allah yardımcımız olsun.Bilgisi ve tavsiyesi olanlar lütfen paylaşsınlar
  • Gezerken gördüm iyi denk geldi. Bundan 5 sene önce bendede prostatit belirtileri vardı.Bir sürü doktora gittim herbiri ayrı birşey dedi. Sürekli işeme hali.huzursuzluk ağrı fln vardı.5 dakikada bir wc ye gitme ihtiyacı.insanı deli ediyodu. Burda doktor teşhisi çok önemli. O kadar doktora gitmeme rağmen çözümü askerde gittiğim bir doktor buldum.tam 2 sene çektirdi.Benim sıkıntım 2 böbrektede kum varmış..Bu kumlar mesaneden geçerken vakum etkisi ile mesane duvarlarını çizip orada sürekli bir enfeksiyonun yaraşıyormuş. Bolca su içerek 2 sene çektirdikten sonra geçti. böyle bir tecrübem oldu paylaşmak istedim.Allah sağlık şifa versin arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben de bu illete yakalandım heralde 2.5 ay önce bi ilişkim oldu ilişkiden 1 hafta sonra sık idrara çıkma ve yanma başladı ama kaşınma ya da bel soğukluğu akıntısı olmadı kesinlikle dr şüpheli ilişki var mı dedi var deyince tamam üretrit olmuşsun dedi bir hafta cipro 500 ve tetradoks kullandım geçmedi ikinci doktor azax diye bi hap verdi içinde 3 tane var oda üretrit demişti içtim yine geçmedi,üçüncü doktor muayene etmeden sadece idrar tahliline bakarak kronik protatit dedi o doktorun tedavisini uygulamadım en son ankarada baya iyi bi hastaneye gittim doc dr muayene etti tahlil yaptı prostat sıvısında mikrop yok iltihap da yok idrar kültüründe üreme yok rektal muayene falan herşey normal ama ağrılarım bir türlü geçmiyor makatta apışarasında testislerde ağrı idrrda incelme 2.5 aydır stresten sıkıntıdan şeklim kaydı neye uğradığımı şaşırdım yok mu bunun bi çözümü arkadaşlar bu illete yakalanıp da kurtulan yok mu çekecekmiyiz bu sıkıntıyı ömür boyu




  • kronikprostatit hastaları
    kronik prostat sitesine giriniz kayıt olunuz
  • Prostatit şikayetleri antimikrobiyel özellikleri sayaesinde "pros tea 4x4" prostat çayı ile tedavi edilmektedir. Prostatit bakterilerin prostata yapışmasıyla oluşan iltihaptır. Deneyin şifa bulacaksınız. Prostat çayı yeni bir buluş
  • Geçmiş olsun, prostat çayı "pros tea 4x4" ile problemleriniz sona erebilir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.