Şimdi Ara

logitech g15 windows 7 uyumluluk sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba. windows 7 64bit ile birlikte logitech g15 klavyeni multimedya tuşlarını (ses açma,kısma,kapama,durdurma,oynatma) sorunsuz kullananlar var mı? bendeki cihaz windows 7 64 bit ile birlikte multimedya tuşlarını çalıştırmıyor, vista yüklü ve xp yüklü 2 ayrı makinede denedim programını kurmadan bile multimedya tuşları çalıştı. benzer sorunu yaşayıp aşan arkadaşlar varsa çözüm önerilerini bekliyorum. birde windows açılışı sırasında klavye hiçbir şekilde çalışmıyor ne zaman windows açılıyor klavye çalışmaya başlıyor. dolayısıyla bios ayarlarına girme, boot etme, güvenli kipte açma gibi işlemleri yapamıyorum. hakikaten büyük rezillik, bu klavyeyi alacak arkadaşlar varsa yol yakınken dönsünler 10 liralık klavyeler daha sorunsuzdur en azından.



  • Şu ana kadar medya tuşları Vista 64 olsun Win 7 64 olsun hep sorunsuz çalıştı ve çalışıyor (iki farklı bilgisayarda denenmiştir ve sorunsuzdur). Logitech'in sitesinden işletim sistemine uygun doğru sürücüleri indirdiğine emin ol ve ayarlarını da doğru yaptığına emin ol. Bios ekranında iken klavye tuşlarının çalışmamasının sebebi büyük ihtimal bios ayarlarından usb klavye desteğinin açık olmamasından kaynaklanıyordur, bu ayar genel olarak (en azından benim kullandığım sistemlerde) açık olarak geliyordu, eski tip bağlantı kullanan (PS/2) bir kalvye bağlayıp biosdan ayarlarını düzelt.
  • uzun zamandır win 7 ult. 64 bit kullanıcısıyımdır, bahsettiğin sorunla hiç karşılaşmadım. belki driver sorunu yaşıyorsundur.
  • Arkadaşlar bu sorun bende de var ve çözüm bulamadım. uzun zmandır win 7 kullanmaktayım ve media tuşları oldukça rahatlık sunuyoken tam emin olmamakla beraber ccleaner programını uzun bı aradan sora kullandıktan sora media tuşlarını kullanamaz duruma geldim yada o gün farkında olmadan başka bişe yaptım. dedğiniz gibi driverini silip yeniden sitesinden güncel olanı yüklemiş olmam bile fayda etmedi. konuyla bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim. İyi geceler..
  • G15 versiyon 1 klavyenin sorunlu olduğunu okumuştum. Bende v2 var ve bios ekranında tuşlar çalışmıyor. Bunun sebebini de buldum. Diğer bağlı tüm usb fişlerini çekince sorunsuz çalışıyor. Onun dışında başka bir sorunum olmadı. Logitech indirme sayfasından işletim sisteminize uygun programı yüklerseniz multimedya tuşlarını da sorunsuz kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.