Şimdi Ara

KÖPEK GPS CHİP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
18.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADASLAR KÖPEGIMIZIN KAYBOLMASINI ENGELLEMEK AMACIYLA ENSESINE VEYA KULAGINA TAKILABILCEK GPS CİHAZI VARMIDIR.CALISMA PRENSİBİ NEDIR?BU KONUDA DETAYLI AYDINLATACAK ARKADASLAR VARSA COK SEWINIRIM.



  • bunu ne maksatla sorduğunuzu anlayamadım.. demek istediğim avcılık filan tarzında bir konuysa şu ürünü bir inceleyin..

    http://www8.garmin.com/astro/

    fakat inanılmaz yüksek bir fiyatı var ve Türkiye'de pekte kolay bulunmuyor. bende zamanında kendi köpeğim için araştırmıştım.
    kulağına takilan bir gps cihazı yok. siz sanırım deri altına pirinç büyüklüğünde enjekte edilipte kaybolan köpeklerin sahiplerinin bulunmasını sağlayan çiple bunu karıştırdınız. şimdilik o küçüklükte ne yazıkki bir gps yok.
  • evet benım bunu kullanmak ısteme amacım,kopegım kayboldugunda onu gps uzerınden bulundugu noktayı ogrenebılme durumu..
    gps i derı altına veya ustune kucuk boyutta olmak sartıyla yerlestırıp yapmak.
  • yok maalesef okadar küçük boyutta bir ürün henüz yok. alternatifte pek yok aslında.. size verdiğim link'teki en hoş ürün oluyor. fakat bir tasma kadar büyük. anteni köpeği huylandırabiliyor. ( alışık değilse ) allah korusun fakat bu ürünlede kaybolan köpeğin başına gelmeyecek işte gelir. insanlar bir paket sigara için araba soyuyorlar. köpeğinizin üstünde böyle birşey sokak ortasında gezerse dediğim gibi başına gelmeyecek işte gelir.
  • :(
    tesekkurler
  • ben yurt dışından navigasyon getiriyorum orada çok var bu tip cihazlar ilan sitelerine bakın mutlaka türkiyeye getiren olmuştur içine sim kart takıyorsunuz size sinyal yolluyor şu koordinattayım diye hemde 50 dolar civarında ama yine kibrit kutusu büyülüğünde dikkat çeker
    GPS Tracker

    GPS Tracker Nedir?

    GPS Traker; Canlı veya hareket eden herhangi bir nesnenin harita üzerinden online takip edildiği sistemdir. GPS ve GPRS teknolojilerini kullanan GPS Tracker ile; çocuklar, yaşlılar, evcil hayvanlar, vahşi hayvanlar, kıymetli eşya taşıyan kuryeler gibi aklınıza gelebilecek hareket halindeki tüm canlılar anlık takip edilebilir.

    GPS Tracker Nasıl Çalışır:
    GPS konum bilgisi teknolojisi ile çalışan GPS Tracker; takip edilecek hareketli canlı veya nesne üzerine yerleştirilir. Hareket eden kişinin nerede olduğu cep telefonuna yüklenen özel yazılım veya online internet bağlantısı ile anlık öğrenilebilir. Konum bilgisinin alınması için öncelikle Gps Tracker'a yer tespiti isteği yapılır. Gps Tracker yer tespit işlemini başlatır ortalama 60 sn içerisinde konum tespit edilir ve GPRS bağlantısı ile uzaktaki sunucuya (server) gönderir.

    Gelen konum bilgisi ile izlemeyi yapan kişi ve kişiler hareketli nesne veya kişinin konumunu anlık takip etmeye başlarlar. Gps Tracker'da sürekli konum bilgisi takip özelliği izleyen kullanıcı tarafından açılabilir veya kapatılabilir. Bu sayede Gps Tracker kullanım süresi ve pil ömrü çok uzun olur. GPS Tracker'ın kullanım alanı çok geniştir. Gps Tracker sisteminin gelişmiş yazılımsal desteği sayesinde istenilen her türlü raporlamayı almanızı sağlar.

    Çok küçük bir yapıya sahip olan Gps Tracker cihazı anahtarlık veya kemere takılabilir ya da bir cebe, el çantasına ve sırt çantasına bırakılabilir. Cihaz aktif hale getirildikten sonra çocuğunuzun, bir aile büyüğünün veya sevdiğinizin kişinin nerede olduğuna dair gece ve gündüz bilgilenmenize olanak tanıyor. Ayrıca evcil hayvanların tasmasına takılabilen GPS Tracker cihazı; evcil hayvanlarınızın kaybolma riskini ortadan kaldırır.

    Gps Tracker sistemi ile izlenen kişi; belirli bir alanı terk ettiğinde, belirtilecek yasak bir bölgeye girdiğinde veya belirli bir sürati geçtiği anda tanımlı kullanıcıların cep telefonlarına durumla ilgili Sms mesajı ve e-posta gönderir. Terk edilmesi istenmeyen alanlar okul, yuva, ev veya çalışma alanı vb. yerler olabilir.



    Neden GPS Tracker?

    Gps Tracker sürekli aktif veya pasif olarak konumlama bilgisi alabilecek şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede güç tüketimi optimum düzeydedir.
    Gps sinyalleri iç mekanlarda kaybolur. Fakat Gps Tracker sinyal kaybolduğunda yer tespitini GSM şebekesi üzerinden yapmaya devam eder. Bu da onu rakiplerinden farklı kılar.
    Çok küçüktür, kullanımı kolay pratiktir her yere takılabilir.
    Uzaktan online izleme özelliğine sahiptir. Hem internet hem de cep telefonu uygulaması ile izleme işlemi gerçekleştirilebilir.
    Gps Tracker yazılım sistemi sayesinde kullanıcı belirli alanları kafes olarak işaretleyebilir. Bu belirlenen alanların dışına çıkıldığında veya girildiğinde yetkiliyi sms ve eposta ile bilgilendirmesi sağlanır.
    Tüm bilgiler merkezi bir sunucuya kaydedilir. Bu sayede geçmiş verilere ait raporlar alınabilir.

    takip cihazı
    yukarıya satan herhangi bir site
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.