Şimdi Ara

ankara iverdik saim usta rezaleti:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar cumartesi arabanın bakımı için ivedik sanayiye gittim yağını egsoz son susturucuyu kapı ayarlarını yaptırdım gelmişken lpg filtrelerini değiştirmek istedim...

    saim ustayı önerdiler gittim lpg filtrelerini değiştirmek için anlaştık 45 tl ye.neyse filtreyi değiştirdiler sanayiden eve gidene kadar araba tekliyor sanırım dedim filtreye uyum sağlayamadı alışır..fakat cumartesiden pazartedi sabaha kadar arabayla 72 km yol içim kan ağlayarak arabanın teklemesi öldürdü beni..

    neyse pazartesi sabahın ilk işıklarıyla birlikte soluğu saim ustanın yanında aldım.benim mis gibi çalışan arabamı bozdunuz yapın arkadaş değiştirin filtreleri benim eski filtrelerimi takın dedim.filtreden yapmaz senin buji kablon bozuk dedi.ne demek buji kablosu bozuk.ben bu dükkana girene kadar arabamla lpg de 20.000 km yol kat ettim en küçük bir sorun yaşamadım şimdi ise arabam ıkınarak ilerliyor dedim.bizim yapacağımız birşey yok git arabana baktır dedi.

    benim kafam attı şu filtreleri başka markayla dedim değiştirdiler ama hala arabam özellikle 2 vitesle yada 3 vitesle düşük devirlerde acaip bir silkeleme yapıyor...

    ustalarım arkadaşlar neden olabilir acaba silkeleme..

    yardım ederseniz sevinirim







  • eski filtrenizde ufak çaplı delikler vardır, ayarı da ona göre oturmuştur, şimdi sağlam filtre takılınca gaz yetmiyordur gibime geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.