Şimdi Ara

Ford Fiesta Navigasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
14.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.sahibinden.com/ford_fiesta_gps_navigasyon_dvd_multimedia-12WQQaXQQ22087028WQQpXQQdisplayitem

    Merhaba.. Ford Fiesta 1,4 TDCİ yeni kasa aracıma linkteki ürünü alıp almamak konusunda kararsız kaldım.. Bu ürünle birlikte ön konsol tamamenmi değişiyor yoksa sadece ekranmı değişiyor..

    Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.. Aracın data sistemiyle %100 uyumludur yazmışlar ama orjinal ekranda birçok özellik var bunları kullanmaya devam edebilecekmiyim..



  • Cihaz iki kisimdan olsuyor, orijinal ekran degisiyor, CD player kutusu da degisiyor, ve DVD divx ozellikli yeni bir unite konuluyor, ancak tus takimi aracin orijinal tus takimi olarak kaliyor. Ekran 7 inch boyutunda ve Dokunmatik.http://www.navimaster.net/urunler/fiesta.html
  • bunu alan deneyen arkadaşlar varmı acaba yada ford un orjinal böyle bi uygulaması varmıdır




  • ebaydaki çok rezil o tuş takımı boş mu kalacak yani
    navimaster güzel duruyor +usb girişi de var yazıyor
    ama yüksek model gps li bir telefonu auxtan bağlayıp hem navigasyon hem de müzik işine çözüm getirmek hem daha ekonomik hem de hırsız çekmez diye düşünüyorum - aracın orjinalliği de bozulmadan...
  • ebaydaki üründe tuş takımı boş kalmıyor sanırım, keza ortadan kalkıyor.. yanlardaki o boşluk heralde klima çıkışı ile dolduruluyor.. ama fiestadaki o gövdenin orijinalliği de kalkıyor... navimaster daha estetik sanırım ve de orijinaliteyi koruyor.

    ancak bunların fiyatları nedir acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozdemr -- 9 Temmuz 2010; 15:04:13 >
  • aşağıdaki linkte 1500 lira ya, biraz fazla sanki...

    http://www.rsteknoloji.com/index.php?do=catalog/product&pid=134
  • quote:

    Orijinalden alıntı: labirentalist

    aşağıdaki linkte 1500 lira ya, biraz fazla sanki...

    http://www.rsteknoloji.com/index.php?do=catalog/product&pid=134
    orjinal tasarım için normal bir fiyat double din ler bile o fiyatayken
    ebadaki double din e dikkat edince ortada sadece kilitleme ve 4lülerin tuşunu bırakmışlar
    o kadar büyük bir parlak gri konsolda boşboş çok kötü durur ben onu kastetmiştim tuşlar gidior diye...
  • çok güzel duruyor alet ama çok pahalııı
  • arkadaşım bende çok inceledim. tuş takımları ve hava gelen kısmın olduğu çerçeve değişmiyor. ekran ve ekranı içine alan siyah parça birde tuş takımın olduğu çerçevenin içindeki player değişiyor. araştırdım ürünü. bazı sitelerde komple player gönderiyorlar bazılarında ise sadece dvd falanda okuyabilen göz gönderiyorlar orjinalinin içindekini değiştiriyorsun. ürün çok pahalı ama param olsa bi dakka durmaz alırdım.
    beni korkutan, ekranı içine alan siyah plastik güneşten etkilenip çürürmü. hiç alıp deneyen arkadaş yokmuuuuuu??
    yorumlarını dinlesek ona göre hareket etsek.

    http://www.chinajiaho.com/7-inch-tft-high-definition-touch-screen-gps-car-dvd-player-tv-fm-ipod-can-bus-bluetooth-for-ford-fiesta_p734.html

    bu adreste heryerden ucuz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: k_sengezer

    arkadaşım bende çok inceledim. tuş takımları ve hava gelen kısmın olduğu çerçeve değişmiyor. ekran ve ekranı içine alan siyah parça birde tuş takımın olduğu çerçevenin içindeki player değişiyor. araştırdım ürünü. bazı sitelerde komple player gönderiyorlar bazılarında ise sadece dvd falanda okuyabilen göz gönderiyorlar orjinalinin içindekini değiştiriyorsun. ürün çok pahalı ama param olsa bi dakka durmaz alırdım.
    beni korkutan, ekranı içine alan siyah plastik güneşten etkilenip çürürmü. hiç alıp deneyen arkadaş yokmuuuuuu??
    yorumlarını dinlesek ona göre hareket etsek.

    http://www.chinajiaho.com/7-inch-tft-high-definition-touch-screen-gps-car-dvd-player-tv-fm-ipod-can-bus-bluetooth-for-ford-fiesta_p734.html

    bu adreste heryerden ucuz.
    çürüme gibi şeyler olacağını sanmam
    olsa olsa ürün baya adi birşey olsa rengi güneşten açılır ki, öyle birşey olcak adilikte plastikse devreler ne hale gelir siz düşünün
    yani solma düşünülmemesi gereken bir detay he olursa da o plastik parçaya kaplama yapılır boyanır toparlanır, önemli olan dijital ürünün sağlam çalışması




  • kullanmış arkadaşlar varsa bilgilendirsin lütfen.. Benimde böyle bir düşüncem var .. Doğubankta 1350 ye akdar türkçe menülü ve 2 yıl garantili buldum.. Ama kullananlar varmı , öneren,bilgi istiyorum..
  • Son verdigin dogubak bilgisi icin cok tesekkurler. Su anda Cin de bulunuyorum, bende burdan almayi dusunuyorum. Tek korkum Elektrik Kirmizisi arabayla renk uyumsuzlugu. Ve direksiyondaki kontrol uyumsuzlugu. Siz aldiniz mi acaba urunu?
  • slm arkadaşlar bu yeni cikan fiesta 2010 o em cihazlar icin tam bir bil gil almak istiyorum teypler icin cok yerde satılıyo ama net bir bilgi yok herkes satmak beşinde tam bir bilgi nasıl alırız ben de almak isdiyorum ama ara tara her kes farklı bilgi diyorlar kimisi diyo koldan ses ayarı yapılyo diyolar genel de fiyatlar 1200 ila 1800 arası asil fiyatı bu cihazların yurt dışında 700 liraya geliyo yeni oldu icin alan takan varmı aranızda eger varsa net bilgi lütfen verrise sevinirizz istanbuldan ..
  • Valla bende ocak ın ilk haftası gibi teslim alacğaım aracımı pazartesi günü fiyatı sabitlemek adına 1000 tl gibi bir rakamla kimlik fotokopimi yollayacağım 34.250 ye anlaştık park sensörü hediye :)
  • Forumda 2 kişi vardı yaptıran. Birinin arabayı parça parça kesmişleri yanlış hatırlamıyorsam. Diğerininkini ise hiç bozmadan yapmışlardı. Dikkat edin.

    Sonuçlarıda paylaşırsanız sevinim. GPS ekranını yerleştirdikleri kısımdan çıkan eski ekranda pek çok bilgi gözükyordu. Yolcu kapısı açık, iç aydınlat ayarları falan fılan. Yeni ekranda onların işlevselliği bozuluyor mu?
  • Cumartesi günü servüse gittiğimde bir navigasyon firmasının ilanı vardı, Fordla anlaşmalı galiba Cyclone Navigasyondu ismini yanlış hatırlamıyorsam. İlgileniyorsanız sorabilirsiniz servislerden.
  • Bu nasil ? Fiyati gayet uygun geldi? yaklasik 410-420 lira..

    http://comffy.ru/product_327.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.