Şimdi Ara

Saçmasapan bir sorun- xfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar. Sorunum şu, edifier sa5000 5.1 setini aldım. X-fi platinium ses kartıma uygun girişlere bağlantısını yaptım. Ama hiç bir şekilde ses gelmiyor aletten. Konsoldan 5.1 e ayarladım, deneme yapıyorum ama nafile, ara sıra cızırtı şeklinde ses geliyor bazı speakerlardan. İşletim sistemi win7 64 bit. Saçmasapan tarafına gelirsek, seti onboard ses kartıma takıyorum, hiç bir sorun olmadan 5.1 ses alabiliyorum. Yabi sette sorun yok ve bağlantılar doğru. 2. saçma durum ise, elimdeki 2.1 seti xfinin yeşil front çıkışına taktığımda normal olarak ses geliyor. Kartı çıkardım, başka pci girişine taktım, sürücleri yeniden yükledim ama nafile.

    Şimdi edifierde sorun yok, onboardla çalışıyor. Xfiye takıyorum ses gelmiyor. 2.1 sistemi xfiye takıyorum ses geliyor stereo olarak, yani sorunsuz. Varsa akıl erdiren beri gelsin.







  • Bendede arada sorun oluyor tohaf cızırtılı bulanık ses çıkıyor consol modu değiştiriyorum düzeliyor en iyisi bi consol modlarınla oyna defauld ayarlara getir bende öyle düzelmişti.
  • 5.1 in sadece 2.1 ini takınca ne oluyor ? Sorun arama için, tüm kanalları sırayla değişimli takıpta test etmende yarar var.
    şu sekmeye bi bak:






     Saçmasapan bir sorun- xfi


     Saçmasapan bir sorun- xfi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 30 Nisan 2010; 11:21:19 >




  • Hocam o şekilde denedim zaten. Mesela hali hazırda kullanmakta olduğum elimdeki altec 2.1 i takıyorum yeşil girişe, sorun yok. Ama sadece dediğin gibi, edifierin frontlarının kablosunu takıyorum, ama ses yok. Tüm edifierin girişlerini, frontlar, rearlar, center/sub, mp3 playera takıp denedim, sorunsuz şekilde ses geliyor. Zaten deidğim gibi onboardda sorun yok. Benim anlam veremediğim bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.