Şimdi Ara

Ericsson'un 3 yöneticisi kazada öldü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ericsson'un 3 yöneticisi kazada öldü.

    Bolu'nun Gerede İlçesi'nde, otomobilin önünde gitmekte olan TIR'a çarpması sonucu, Ericsson şirketinin üst düzeydeki 3 yöneticisi öldü.

    Feci kazada lüks otomobilin üst kısmı yok olurken, cesetler parçalandı. Kaza saat 10.10'da TEM'in Gerede Cankurtaran Mevkii'nde meydana geldi.
    İstanbul'dan Ankara yönüne giden Ericsson Türkiye Kurumsal Satış Müdürü, 37 yaşındaki Bekir Volkan Köksal yönetimindeki 34 GV 6218 plakalı Mercedes marka otomobil, önünde giden 45 yaşındaki Ahmet Gün yönetimindeki 20 V 0947 plakalı TIR'a arkadan çarptı.

    BAŞ VE KOLLARI KOPTU

    Kazada, TIR'ın altına giren otomobilin üst kısmı parçalanırken, araçta bulunan Ericsson'un Kurumsal Satış Müdürü Bekir Volkan Köksal ile birlikte, İş Geliştirme yöneticisi 37 yaşındaki Bahadır Asar ile hesap yöneticisi Ali Uncu feci biçimde yaşamlarını yitirdi. Şirketin üst düzey yöneticilerinin kafa ve kolları koparken, olay yerine gelen trafik, jandarma ve Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri cesetlere bakmakta güçlük çekti. Jandarma cesetlerden yola dağılan uzuvları topladı. İtfaiyeci ve jandarmalar, araçtan cesetleri çıkararak cenaze aracına koydular. Cesetler Gerede Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Kazayı görerek olay yerinde duran adını vermek istemeyen bir sürücü, "Büyük bir gürültü koptu. Baktığımda otomobil TIR'ın altına girmişti. Aracı park ederek olay yerine gittiğimizde 3 kişinin öldüğünü gördüm" dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, TIR sürücüsü Ahmet Gün ifadesi alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

    Mynet'in haberi...







  • başımız saolsun :(
  • allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin...
  • Allah rahmet eylesin..
  • Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.


    Zaten yeni modeller Türkiye'ye doğru dürüst gelmiyordu artık hiç gelmez...
  • Allah Rahmet Eylesin. Yalnız Sony Ericsson demiyor haberde Ericsson diyor.
  • Allah Rahmet Eylesin. Ericsson, cep telefonu pazarında Sony ile ortaklaşa devam etmesine rağmen aynı zamanda dünyanın en büyük telekominikasyon firmalarından birisidir.
  • Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
  • O kadar beddua aldılarki bizlerden böyle bişi bekliyordum.

    Allah rahmet eylesin ne diyek
  • Yakınlarının başı sağolsun. Ölenlere Allah rahmet eylesin.

    Yöneticilerin yerine yenisi kolaylıkla getirilebilir. Ancak ölenleri geri getiremeyiz. İleri geri konuşan, düşünen kişilere anlam veremiyorum. Bir telefon uğruna ölenin arkasından saçma sapan konuşmak, düşünmek ne kadar doğrudur acaba? Bir sorgulasınlar kendilerini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sucvceza
    Yakınlarının başı sağolsun. Ölenlere Allah rahmet eylesin.

    Yöneticilerin yerine yenisi kolaylıkla getirilebilir. Ancak ölenleri geri getiremeyiz. İleri geri konuşan, düşünen kişilere anlam veremiyorum. Bir telefon uğruna ölenin arkasından saçma sapan konuşmak, düşünmek ne kadar doğrudur acaba? Bir sorgulasınlar kendilerini.

    O zaman adamlar hakkında ileri geri konuşmayın arkadaşım. Ìnsan olarak üzerime düşeni yapıp, bir müslüman olarak ''allah rahmet eylesin'' dedim ben, ama forumu araştırırsan bağzı insanların bir telefon için firmaya deilde firmanın başında bulunan piyonlara suçu (suç ne onuda bilmiyorum) attığını görebilirsin. Ben yukardaki cümlemde o tip insanlara birnevi adamlar öldü artık bi yerinize kına yakın demek istemiştim ( ama o mesajı yazarken yanlış anlaşılabilecegimi de biliyordum, mesajımda sanki bende o tip bir insanlardanmışım da odamların ölmesine sevinmişim gibi görünüyor lakin cümlelerimi pek istediğim gibi seçmemişim diye bu kadar yaygara yapmana gerek yoktu ama genede haklısın. İlk mesajımda biraz özensizlik var haklısın ((hatta deişik manalar çıkartılabilir)) ama bi konuda haklı olman ((belkide yanlış anlaman)), cevap yazarken sana hakarete varan cümleler -ileri geri konuşma- kullanma hakkı vermez bu benim görüşüm deil ama olabilir de cevaplarına dikkat et bence)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.