Şimdi Ara

KOLAY DOLUM KARTUŞLARI VE UYUMLU YAZICILAR ANA BAŞLIK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
18
Favori
115.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu konuda profesyonel değilim hatta çok amatörüm bugüne kadar hep orjinal kartuş alarak ve bir kaç kerede bir bilgisayarcıya verip kartuşlarımı doldurttum, son zamanlarda çıkan kolay dolay kartuş hakkında biraz bilgi edindim çok güzel bir şey insanın kendi alıp özenle ve titizlikle kendi kendine dolum yapabilmesi ve bir kere aldıktan sonra en az 30 40 dolum yapabilmesi o fiyatlara gerçekten çok güzel fakat bitmeyen kartuş hakkında pek bilgim yok. Bİlgisyarcıda doldurttuğum kartuşlardan hiç performans lamamıştım yaklaşık 15 günde kurudular. Eski yazıcım için HP DESKJET 3745 27 ve 28 numara kolay dolum kartuşu buldum fakat tarayıcı flanda lazım oluyor artık değiştirme zamanı geldi yazıcıyı. Kısacası ben çok fonksiyonlu ilk olarak tabikide orjinal kartuşlarını kullanıcam daha sonrada kolay dolum kartuşu mecvut bir yazıcı arıyorum bildiğiniz gibi yazıcı her zaman değiştirilen birşey değil bir alıyoruz en az 3 4 yıl kullanıyoruz alıncada babama doğru düzgün bir şey aldırtıp bir daha masraf çıkartmak istemiyorum bildiğinzi standart öğrenci olarak ödev dir vs. 300 400 sayfa baskı alıyoruz, yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar.




  • Arkadaşlar ben canon mg5150 modelini çok beğendim ama bunun hazır kartuşlarında orjinal kartuşu çıkarıp hazır dolum kartuşun atakmak gerekiyormuş bu işlemi yapan biri var mı kolay yapılıyor mu ? işlem zor mu ? yoksa bu priteri almaktan vazgeçeceğim karar veremedim lütfen yardımcı olun .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sncrklnc

    arkadaşlar bu konuda profesyonel değilim hatta çok amatörüm bugüne kadar hep orjinal kartuş alarak ve bir kaç kerede bir bilgisayarcıya verip kartuşlarımı doldurttum, son zamanlarda çıkan kolay dolay kartuş hakkında biraz bilgi edindim çok güzel bir şey insanın kendi alıp özenle ve titizlikle kendi kendine dolum yapabilmesi ve bir kere aldıktan sonra en az 30 40 dolum yapabilmesi o fiyatlara gerçekten çok güzel fakat bitmeyen kartuş hakkında pek bilgim yok. Bİlgisyarcıda doldurttuğum kartuşlardan hiç performans lamamıştım yaklaşık 15 günde kurudular. Eski yazıcım için HP DESKJET 3745 27 ve 28 numara kolay dolum kartuşu buldum fakat tarayıcı flanda lazım oluyor artık değiştirme zamanı geldi yazıcıyı. Kısacası ben çok fonksiyonlu ilk olarak tabikide orjinal kartuşlarını kullanıcam daha sonrada kolay dolum kartuşu mecvut bir yazıcı arıyorum bildiğiniz gibi yazıcı her zaman değiştirilen birşey değil bir alıyoruz en az 3 4 yıl kullanıyoruz alıncada babama doğru düzgün bir şey aldırtıp bir daha masraf çıkartmak istemiyorum bildiğinzi standart öğrenci olarak ödev dir vs. 300 400 sayfa baskı alıyoruz, yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar.

    Aşağıdaki ürünü alırsanız, kendi dolum kartuşunuzu kendiniz 10 defa doldurabilirsiniz. Dolum kartuşunun kapasitesi geniştir (XXL), dolayısıyla sık sık dolum yapmanıza gerek kalmaz. (10 dolumdan sonra da yalnız KartuşMatik mürekkep satın alarak dolum yapmayı sürdürebilirsiniz.) Brother marka olduğundan çipi de yoktur, çip resetleme sorunu olmaz. Çözümdeki yazıcı fotokopi, faks ve tarayıcı özelliklerine de sahip çok fonksiyonlu bir yazıcı olup KDV dahil havale fiyatı 286 TL'dir:

    Brother MFC 250C Yazıcı + Brother LC 61, 1100 Serisi XXL Kolay Dolum Kartuşları + 100 ml. Mürekkep Kampanya Paketi


    Dilerseniz KDV dahil havale ile 206 TL karşılığında Epson SX 215 içeren bir çözüm de sunabiliyoruz ancak gerek fonksiyonlarının fazlalığı gerek hemen hiç sorun yaşanmaması sebebiyle yukarıdaki çözümü tavsiye ediyoruz:
    Epson Stylus SX215 Çok Fonk. Yazıcı + Epson T0711 - T0714 Serisi Kolay Dolum Kartuşu + Pigment Mürekkep Kampanya Paketi


    Detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz:
    Bilsarf - İletişim




  • arkadaşlar, cescesor'dan canon mp610 yazıcım için kartuş dolum seti aldım (mürekkepler ve 5 adet boş kartuş), birkaç ay oldu, faturasını zaten attım gitti, yeni deneme imkanım oldu ama siyah ve sarı kartuşlar tam oturmuyor, hiçbirşekilde siyah ve sarı kartuşları oturtamadık, o yüzden 80 tl küsürlük ürün elimde kaldı, tekrar orjinal kartuşlara döndüm, bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar var mı, böyle sorunlar olabiliyor mu?? yeniden boş kartuş takımı almamı önerir misiniz, mürekkep kaliteleri nasıl, ya da cescesor yerine başka firma önerir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ladex

    arkadaşlar, cescesor'dan canon mp610 yazıcım için kartuş dolum seti aldım (mürekkepler ve 5 adet boş kartuş), birkaç ay oldu, faturasını zaten attım gitti, yeni deneme imkanım oldu ama siyah ve sarı kartuşlar tam oturmuyor, hiçbirşekilde siyah ve sarı kartuşları oturtamadık, o yüzden 80 tl küsürlük ürün elimde kaldı, tekrar orjinal kartuşlara döndüm, bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar var mı, böyle sorunlar olabiliyor mu?? yeniden boş kartuş takımı almamı önerir misiniz, mürekkep kaliteleri nasıl, ya da cescesor yerine başka firma önerir misiniz?


    Fatura gündeme gelmişken iki hukuki bilgilendirme yapmayı uygun görüyoruz.
    1- Taşınır mallarda fatura, malı elinde bulunduranın (zilyedin) onun sahibi (maliki) olduğunun kanıtıdır. Dolayısıyla fatura taşınırların mülkiyetinde ispat açısından çok önemli bir unsurdur ve değerli taşınırların faturalarının saklanması, uyuşmazlık halinde çok işe yarar.
    2- Faturaların bir kopyası belirli bir süre satıcı tarafından da saklanmak zorundadır. Bu sebeple şayet aldığınız tüm faturaları tarayıcınızda tarar, herhangi bir kayıt aracına kaydeder ya da bilgisayarınızın diskinde saklarsanız faturayı gönül rahatlığıyla atabilirsiniz; dijital fatura kaydının ibrazı yeterlidir.

    Gelelim esas konuya...

    Arzunuza göre hem dolum kartuşu ve mürekkep hem de orijinal kartuş şeklinde optimal iki çözüm sunuyoruz size.

    1. Kolay dolum kartuşu ve 120 mililitrelik 5 mürekkep paketimiz (kendi çözümümüz olup 1 yıl garantilidir, tarafınıza ulaştırılacak kullanım kılavuzu ile sorun yaşamayacağınızı temin ediyoruz):
    Canon PGI-5BK, CLI-8 Serisi 5 li Çipli Kolay Dolum Kartuşları + 5 Renk Mürekkep Kampanya Paketi (KartuşMatik Marka)


    2. Orijinal kartuşları internette en ekonomik olarak şu şekilde alabilirsiniz (KartuşMatik olarak PGI 5BK- CLI 8 orijinal kartuşlarda %50 indirim kampanyası yapıyoruz. Bkz.http://resim.donanimhaber.com/m_44208296/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44208296):
    Canon PGI 5BK CLI8 Serisi 4 Lü Orijinal Inkjet Kartuş Takımı (Havale ile KDV dahil 67,3 TL) + KARTUŞ CANON CLI-8BK SİYAH (Havale ile KDV dahil 27 TL) = 94,3 TL

    Bizden satın almayı tercih ederseniz size göndereceğimiz faturayı tarayıp bilgisayarınıza kaydetmeyi unutmayın! :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mener -- 23 Ocak 2011; 15:49:01 >




  • Arkadaşlar, bende cescesorun yeniden doldurulan kartuşu ve mürekkebini aldım. HP Photosmart B110 yeni yazıcımda fotoğraf kağıtlarında çok başarılı çıktılar alıyorum (Yüksek çözünürlükte çekilmiş fotolorda 4-5 mb ). Merak ettiğim bu kartuşlar ne kadar doldurulup kullanılabilir, firmalar sonsuz diyorlar ancak hiç 100 kere doldurup kullanan oldumu?
  • Epson Bx305F modeli nin dolum kartuş setini bulmamız mümkün mü?

    1 haftadır arıyorum bulamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webelectronics

    Epson Bx305F modeli nin dolum kartuş setini bulmamız mümkün mü?

    Maalesef...
  • Bende epsonsx215 yazıcıma kolay dolan kartuş aldım, orjinal kartuşlarından siyah bitti, gelen broşürde orjinallerle birlikte kolay dolan kartuşları birlikte kullanmayın diyor, orjinal kartuşları nasıl muhafza etmek gerekiyor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akaslan73

    Bende epsonsx215 yazıcıma kolay dolan kartuş aldım, orjinal kartuşlarından siyah bitti, gelen broşürde orjinallerle birlikte kolay dolan kartuşları birlikte kullanmayın diyor, orjinal kartuşları nasıl muhafza etmek gerekiyor ?

    kartuşları muhafaza konusunda dikkat etmeniz gereken husus hava almalarını önlemektir.kartuş dolum yapan yerlerden birine gidin onlarda vakum cihazları oluyor.kartuşları güzelce jelatinleyip vakumlasınlar bu şekilde muhafaza edebilirsiniz.
    bunun haricinde başka bir yol varsa bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa iyi olur.
  • Elimdeki Epson S515W ile tam uyumlumudur bu set acaba? Bu mürekkebin pigment olmayanı ile ne farkı var?

    http://kartus.web.tr/EPSON-T0711-T0714-SERISI-KOLAY-DOLUM-KARTUSLARI-+-4-RENK-PIGMENT-MUREKKEP-KAMPANYA-PAKETI-KARTUSMATIK-MARKA-pid-554.html

    Siparişi verdik bu arada..
  • MG6150-MG5250 hangisi tercih etmek ileriye dönük en makul seçim olurdu?
    MG6150 6 kartuşlu ekstra gri renge sahip/tarama 4800*4800dpi
    MG5250 5 kartuşlu/tarama 2400*4800dpi ikisi arasındaki farklar olarak görüyorum.
    PGI-525 CLI-526 mürekkep kartuşları ikisinde de ortak.
    MG6150,eskiden çekilmiş olan resimleri taratma açısından 4800*4800 olması 2400*4800dpi a göre ne kadar fark yapar bilemiyorum ama avantajlı olacağını düşünüyorum.
    MG6150, bitmeyen kartuş com adresinde 5 renk dolu olarak dolan kartuş setiyle satışı var içerisine Osse Ink Canon mürekkep doldurulmuş ve 25 dolumluk ekstarsı var.https://www.bitmeyenkartus.com.tr/Canon-PGI-525-CLI-526-CMYBK-5-Renk-Dolan-Kartus-Seti-DOLU,PR-632.html
    Osse Ink Canon mürekkep nasıldır kullanan varmı aramızda.
    Cescesor adresinde isehttp://www.cescesor.com/Canon-PGI-525BK-CLI-526BKCMY-5-Renk-Kolay-Dolum-Kartusu-Dolan-Kartus-Seti-Bitmeyen-Kartus,PR-416.html
    bu ürün var 5 kartuş ve birlikte önerilen mürekkep senekleri de yine 5 renk. MG6150 için 6. kartuşu ekstra 1 set daha alıp yine olmayan gri renk içinde başka bir renk mi kullanmak gerekir.Bu mümkünmüdür.
    Özetle MG6150 alıp kullanmak kolay dolum kartuş sayısı ve gri renk eksikleri nedeniyle tercih etmekten vaz geçmelimiyim?Yerine MG5250mi alalım?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mazbut

    Elimdeki Epson S515W ile tam uyumlumudur bu set acaba? Bu mürekkebin pigment olmayanı ile ne farkı var?

    http://kartus.web.tr/EPSON-T0711-T0714-SERISI-KOLAY-DOLUM-KARTUSLARI-+-4-RENK-PIGMENT-MUREKKEP-KAMPANYA-PAKETI-KARTUSMATIK-MARKA-pid-554.html

    Siparişi verdik bu arada..

    Sipariş ettiğiniz set belirttiğiniz "Epson S515W" ile tam uyumludur. Pigment mürekkeplerle dye mürekkepler arasındaki farklar için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz:

    Pigment Mürekkepler (Suda Çözünmez) | Dye Mürekkepler (Su Bazlı)

    Güle güle kullanınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mener -- 7 Şubat 2011; 11:00:51 >




  • http://www.vatanbilgisayar.com/epson-bx310fn-stylus-bx310fn-yazici,-tarayici,-fotokopi,-faks/productdetails.aspx?I_ID=46438

    Bundan düşünüyorum,sanırım uyumlu. Tavsiye eder misiniz?

    http://www.kolaykartus.com/index.php?do=catalog/product&pid=348

    Kartuşlarda bunlar sanırım...

    Yada farklı cihazlar var:

    http://www.vatanbilgisayar.com/canon-mx-340-mx-340-inkjet-yazici,-tarayici,-fotokopi,-faks/productdetails.aspx?I_ID=46802

    Ne önerirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 7 Şubat 2011; 21:44:42 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanriseven

    Yada çip bulunmayan Brother mı tercih etmeliyim?

    http://www.vatanbilgisayar.com/brother-mfc-255cw-mfc-255cw-inkjet-yazici,-tarayici,-fotokopi,-faks/productdetails.aspx?I_ID=44927

    Siz hiç yazıcı alacağım, mürekkep alacağım, kartuş alacağım diye uğraşmayın, ayrı ayrı sipariş etme zahmet ve maliyetine katlanmayın derim. Aşağıdaki çözümlerden size uygun olanı alın, rahat edin.

    Brother yazıcı kartuşları, belirttiğiniz gibi, çipsizdir. Sorunsuzluğu ve kullanışlılığıyla Brother yazıcılarını özellikle tavsiye ediyoruz.

    Brother MFC 255 CW modelinin; yazıcı, tarayıcı ve fotokopinin yanısıra faks özelliği de var:

    Brother MFC 255CW Yazıcı + Brother LC 61, 1100 Serisi Kolay Dolum Kartuşları + 100 ml. Mürekkep Kampanya Paketi

    Çok fazla sayıda baskı ihtiyacınız varsa litrelik mürekkepli çözüm düşünebilirsiniz:

    Brother MFC 255CW Yazıcı + Brother LC 61, 1100 Serisi Kolay Dolum Kartuşları + 1 Lt. Mürekkep Kampanya Paketi

    Brother marka tüm çözümler:

    Brother - Yazıcı + Kolay Dolum Kartuşu + 100 ml. Mürekkep Paketleri

    Brother - Yazıcı + Kolay Dolum Kartuşu + 1 Lt. Mürekkep Paketleri

    Brother dışında da çözümlerimiz var, dilerseniz inceleyebilirsiniz; ancak biz özellikle Brother çözümlerini tavsiye ediyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mener -- 8 Şubat 2011; 11:03:40 >




  • Teşekkürler. 255 modeli güzel gibi. Kablosuz olmasıda cabası...

    Dolu bir kartuşla, siyah kaç sayfa basabilirim yaklaşık peki?

    Sayfa başı maliyet, nasıl olur acaba lazere göre?

    Normalde renkli, HP lazer düşünüyordum ama neredeyse 3 katı fiyat var. Bu daha mantıklı olur gibi geldi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 8 Şubat 2011; 17:09:11 >
  • 1000 ml'lik mürekkepler, lazerden bile avantajlı oluyor sanırım??
  • All-in-one bir yazıcı alacağım ama şu kartuş olayı can sıkıcı. donanımhaber'de biraz bakındım ama aklım çok karıştı (:

    kimisi kolayca doldurulabilirken, kimisi doldurulamıyor, kimisinin ise kendi dolum tankı sistemleri dahi olabiliyor :o

    hangi marka hangi model alsam?

    üst limit 175-200 lira.

    wireless olması önemli (ya da ethernet olabilir, ama wi-fi ile ulaşabilmeliyim yine) ayrıca otomatik kağıt beslemesi olmalı (scanner ve fax için).

    beğendiğim ama kartuş konusunu anlayamadığım modeller:


    canon mx-340

    epson bx-300f

    hp 4500j

    teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanriseven

    Teşekkürler. 255 modeli güzel gibi. Kablosuz olmasıda cabası...

    Dolu bir kartuşla, siyah kaç sayfa basabilirim yaklaşık peki?

    Sayfa başı maliyet, nasıl olur acaba lazere göre?

    Normalde renkli, HP lazer düşünüyordum ama neredeyse 3 katı fiyat var. Bu daha mantıklı olur gibi geldi...



    255cw modeli gerçekten çok performanslı ve mürekkeplerimize de çok güveniyoruz. (bu modeli müşteri takdiri nedeniyle özellikle satmak istiyoruz)
    mürekkep maliyeti litrelik alımda (%5 doluluk oranına göre) litrelik bir takım için 120.000 sayfa baskıya göre 120.000 / 240 TL olarak gerçekleşiyor. yani lazer ile kıyaslanması bile ayıp olur :)
    bunun dışında mürekkeplerimizin beğenilmeme durumunda iade alınacak şekilde satıldığını da belirteyim.
    Ayrıca, sitemizden kampanya paketi şeklinde alım yapmanızı tavsiye ediyorum.



    quote:

    Orijinalden alıntı: emreden

    All-in-one bir yazıcı alacağım ama şu kartuş olayı can sıkıcı. donanımhaber'de biraz bakındım ama aklım çok karıştı (:

    kimisi kolayca doldurulabilirken, kimisi doldurulamıyor, kimisinin ise kendi dolum tankı sistemleri dahi olabiliyor :o

    hangi marka hangi model alsam?

    üst limit 175-200 lira.

    wireless olması önemli (ya da ethernet olabilir, ama wi-fi ile ulaşabilmeliyim yine) ayrıca otomatik kağıt beslemesi olmalı (scanner ve fax için).

    beğendiğim ama kartuş konusunu anlayamadığım modeller:


    canon mx-340

    epson bx-300f

    hp 4500j

    teşekkürler.



    bx 300 f tavsiye ederim. kolay dolum kartuşu da bulunmaktadır. (yeni çıkan 305 modelinde kolay dolum kartuşu bulunmuyor ve bu yazıcı tükenmek üzere kaçırmayın derim.)

    saygılar




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.