Şimdi Ara

iPhone + Plantronics Voyager 520 sonuç hayal kırıklığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Bugün büyük beklentilerle plantronics voyager 520 aldım. Beklediğim en kötü ihtimal karşı tarafın sesini iyi duyup bir ihtimal kendi sesimin kötü gitmesiydi. Ama malesef tam tersi oldu. Sesim karşı tarafa her durumda çok iyi gidiyor ancak karşının sesini ben devamlı olarak parazitli duyuyorum. Tel çok yakında olsa dahi, kafamı çeviriken bile nadiren pat çat gibi paraziler duyuorum. Sessizlik anında bu gürültüler azalmakla birlikte, karşı tarafın konuşmaya başlamasıyla artış gösteriyor. Tel cebimdeyken yine aynı durum söz konusu ve sabit mesafeye nazaran durum daha kötü.

    Bu kulaklık hakkında baya övgüler okudum, büyük beklentiler içinde girdim. Hatta öyle ki jawbone almaya karar vermişken jawbone hakkında yabanıc forumlarda okuduğum bazı negatif yorumlar ve plantronics hakkında okuduğum övgüler jawbondan vazgeçip bu modele geçmeme sebep oldu. (fiyat farkını da göz önünde bulundurdum tabi)

    Sonuç olarak hayal kırıklığı oldu. iPhone ile ilgili olabilir mi bilemiyorum. Tabi kötü olan bir diğer taraf iphone ile müzik vs dinleyememem. Bunun yanında çok ergonomik denilen bu kulaklığın kulağa giren kısmı bana oldukça büyük geldi ve ciddi şekilde rehatsızlık veriyor. Halkası çıkartılamadığı gibi çıkartsak bu sefer kulakta durmayacağı kesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjv16 -- 24 Nisan 2010; 19:47:55 >



  • bu kulaklığı kullanan arkadaşlar sizin düşünceniz nedir?
  • Ben de iki hafta önce satın aldım ve çift telefon desteğini kullanıyorum. E71 'de çok başarılı, iphoneda da bir çok kez görüşme yaptım ve herhangi bir sorun yaşamadım gayet net gibi geldi bana ses. Etraftaki parazitlere dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Örneğin bilgisayarınızın bluetoothunu kapatabilirsiniz bence.

    Uzaklaşırsanız parazit yapıyor elbette fakat ben arabada ve aynı odada bir sorun yaşamadım. Iphone cebimdeyken de çok nadir cızırtı duyulabiliyor ama beni rahatsız etmedi
  • Bende de var 520. Karşının sesi çok iyi geliyor ama benimkinin iyi gitmediğini söylüyorlar
  • Bende de tam tersi ses ne kadar kısık olursa olsun çok net aktarılıyor karşıya :) Ama kulaklığın telefon yanimdayken bile cizirti yapması delirtecek beni... Pek parazit yapacak bisey de yok gibi cevremde farklı odalarda da denedim sonuc aynı. Başka bir kulaklık tavsiyeniz olur mü?
  • Özellikle gürültülü ortamlarda beni hiç duyamıyormuş karşı taraf. Plantronics'in Discovery 975 modeli var ona çok iyi diyorlar ama fiyatı tuzlu biraz. Parazit beni de deli ediyor
  • bende samsung d880 ve nokia 2630 var..nokia ile çalışıyor fakat samsung ile eşleşmiyor..yani görmüyor...yardım edebilirseniz sevinirim...
  • Jawbone'dan ne gibi negatif yorumlar aldınız? Bende iki marka arasında kararsız kaldım..Aslında ben plantronics voyager pro ile jawbone II arasında kaldım..
  • 975'i aldım 1 ay önce çok memnunum. Ses süper geliyor ve süper iletiliyor. Bataryalı kılıfı da cabası. 520 modelini tavsiye etmiyorum, ama kullanan memnun olanlar vardır elbet
  • 3GS ile jabra bt620s kullanıyorum. hem müzik keyfi hemde görüşme oldukça tatminkar.
  • bende aldım.Bir çok açıdan çok iyi düşünülmüş bir cihaz ancak en ucuz kulaklıklarda bile ancak uzaklaştığın zaman oluşan cızırtı bu kulaklıkta telefonun yanında bile rahatsız edici boyutta gerçekten
  • Ocak 2011'de satın aldım.
    Aldığımdan beri 7 kez şarj vd. sorunlardan servise gitti.
    Her seferinde yapıldı dendi.
    Olmadı.
    Bu kulaklığı sakın almayın.
    Hem pahalı hem iş görmüyor.
  • Bu Plantronics ile Iphone 4 arasında problem var.

    Bende Discovery 975 var, kulaklık çok iyi ve başka telefonlar ile sorunsuz çalışıyor, ama Iphone 4 ve iOS 4.3.3 ile de ses problemliydi, şimdi 4S ve iOS 5.0.1 ile de ses problemli. Genelde benim sesim karşı tarafa iyi gitmiyor. 3GS ile daha sorunsuz kullanıldığını biliyorum.

    Kaliteli olsun diye Plantronics aldım ama sesi düzgün iletmedikten ve duyamadıktan sonra dizaynının, batarya ömrünün, şık yedek batarya çantasının bir anlamı kalmıyor.

    Daha önce Iphone harici cihazlarla hep Jabra kulaklık kullanmıştım ve en ufak bir sorun yoktu. Acaba Iphone 4 veya 4S ile Jabra kullanıp memnun olan / olmayan var mı?
  • plantronics 975 piyasada 200-tl üzerinde fakat hizlial.com'da 100 liraya satılıyor. almak isteyenlere duyurulur...

    iphone ile uyumlu çalışan tek bluetooth kulaklık olduğu için geçen hafta plantronics m100 (93-tl) aldım.
    -müzik dinlenmiyor.
    -telefonun şarj durumunun yanında kulaklığa ait şarj durum bölümü var. şarj durumunu buradaki göstergeden takip edebiliyorsunuz.
    -eşleşme için telefonu ve kulaklığı açık konuma getirmeniz yeterli. çok basit.
    -kulaklığı on konumuna getirdikten sonra 5sn içinde eşleşme sağlamış oluyorsunuz.
    -ses gitme gelme problemi yaşamadım, açıkçası çok memnunum.
    -pazartesi gününden beri kullanıyorum, toplamda 1,5 saat kadar kullandım, şarjın yarısı duruyor. (kağıt üzerinde 7 saat görüşme yazıyor)
    -kulak askısını kutuya kaldırdım, kulak içi gibi olmasa da kulaktan düşmesi çok zor.. (kutudan üç farklı meme çıkıyor)

    kolay kolay tavsiyede bulunmayan biri olarak bu ürünü tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemsch
    iphone ile uyumlu çalışan tek bluetooth kulaklık olduğu için geçen hafta plantronics m100 (93-tl) aldım.

    Burada "uyumlu çalışan" derken ne kasdettiğinizi biraz açar mısınız ? Plantronics'in diğer modellerinde olmayan ve bu modelde olan özellik ve uyum nedir acaba ? Teşekkürler.
  • daha önce başka kulaklık kullanmadığım için uyum kelimesini tam olarak yorumlayamam. yazılandan yola çıkarak seçimimi m100'den yana yaptım.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Bluetooth%20%C3%9Cr%C3%BCnleri/plantronics-m100-platronics-m100-bluetooth-kulaklik-(iphone-destekli)/productdetails.aspx?I_ID=50286

    gözlenimlerim;
    -görüşme esnasında arada kesinti olmaksızın istediğim zaman kulaklıktan telefona veya telefondan kulaklığa geçiş yapabiliyorum.
    -kulaklığın şarj durum göstergesi telefon üzerinde bar şeklinde çıkıyor (bir tek bu kulaklıkta var).
    -bağlantı ve eşleşme işlemleri 5sn'de tamamlanıyor.

    kısacası sorunsuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemsch

    daha önce başka kulaklık kullanmadığım için uyum kelimesini tam olarak yorumlayamam. yazılandan yola çıkarak seçimimi m100'den yana yaptım.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Bluetooth%20%C3%9Cr%C3%BCnleri/plantronics-m100-platronics-m100-bluetooth-kulaklik-(iphone-destekli)/productdetails.aspx?I_ID=50286

    Cevap için teşekkürler. Belki araştırmışsınızdır ve diğer Plantronics modellerinden daha uyumlu, daha sorunsuz olabilir diye bir sorayım istemiştim.

    Discovery 975 de aslında sorunsuz, çok memnun olan da var, benim gibi şikayet eden de. Belki kullanılan ortam veya sorun olarak algılama eşiğimiz farklı olabilir :)

    Gerçi ben Plantronics forumlarında Iphone uyumluluğu (çalışma, eşleşme vb değil; %100 sorunsuz çalışmama) konusunda şikayetler okumuştum, ama üzerinden zaman geçti. iOS 5.0.1 ve 4S için son durum ne bilmiyorum.
  • 3 gun once jabea clipper aldim, seste muzikte sorun yok, gayet guzel, ama galiba ustunu bir seyle kapatinca, kravat yada baska bir sey ustune gelince baglanti hafif zorlaniyor gibi. Bir de bir yerde 2 cihaza ayni anda baglaniyormus diye okudum, ama beceremedim. Mesela iphona bagliykrn ipad gormuyor cihazi. Bir de hp laptopla eslestiremedim. Kullananlardan yorum alabilir miyim?
  • o kadar çok kulaklık değiştirdim ki ama aralarında en kalitelisi sony ericsson hbh-pv705oldu diyebilirim, ama malesef piyasada bulmak çok zor bir ürün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: signore
    Bende Discovery 975 var, kulaklık çok iyi ve başka telefonlar ile sorunsuz çalışıyor, ama Iphone 4 ve iOS 4.3.3 ile de ses problemliydi, şimdi 4S ve iOS 5.0.1 ile de ses problemli. Genelde benim sesim karşı tarafa iyi gitmiyor. 3GS ile daha sorunsuz kullanıldığını biliyorum.

    Şu an 4S'e 5.1 beta yüklü, Discovery 975 ile birkaç gündür hiç sorun yaşamıyorum, ses gayet güzel gidip geliyor. Gelişmeleri ayrıca aktarırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 9 Ocak 2012; 8:07:58 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.