Şimdi Ara

acer travelmate 2420 inverter yada floresan arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ekrana cok silik bir görüntü geliyor, muhtemelen ekran floresanı yada invertor gitti ,acaba bunun maliyeti bana ne olur ,anadolu yakasından uygun yapabilecek birisi varmı ??? (not : laptopu büyük ekrana bağlayıp bu mesajı gönderiyorum)



  • Kadıköy'de yazıcıoğlu işhanı civarında yapan yerler var oraya bir gidin.
  • ışığı mı az geliyor yoksa renkler gerçekten solgun mu görünüyor ? bilgisayar ilk açılırkenki görüntü ile windows açıldıktan sonra farklılık varmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cgdincer

    ışığı mı az geliyor yoksa renkler gerçekten solgun mu görünüyor ? bilgisayar ilk açılırkenki görüntü ile windows açıldıktan sonra farklılık varmı ?


    şöyle söyleleyim,bilgisayarı acık bırakıp dışarı cıkmışdım geri gelince
    ekran kararmış gözükdü, yani cok dikkatli bakınca zorla fare imleci görülebiliyor yada ekranda bazen beyaz arka planlı program falan acılırsa biraz görüntü oluyor, solukluk değilde değilde karanlık duruyor ,ilk acılırkende aynen görüntü yok ,karanlık...
  • Benim laptopumda da aynı sorun vardı 150 tl verip florasan almak zorunda kaldım.
  • Merhaba,
    Bahsettiğin sorun tipil floresan problmei gibi duruyor. Ama sorunun floresandan mı yoksa ona elektrik beslemesini yapan inverterdan mı olduğunu anlamak zor. Mecruber bir uzmanın görmesi lazım. Maliyet kısmınıa gelince;

    inverter problemi ise http://www.dizustu.com.tr/Acer-Travelmate-2420-9302-5735z-Notebook-LCD-Inverter,PR-950.html adresinden temin edeceğin bir inverter ile 40 TL'ye bu işi çözebilirisin.

    ama yok floresan da sorun var ise yine aynı fiyatlara floresan bulman mümkün ama folresan değişimi çok zor olduğu için tavsiyem ekranı komple değiştirmen. 2. el ekranlar 90 Tl gibi rakamlarda.

    sorun şu ki bu ayrımı ancak bir servis yapabilir. yukarıda adresini verdiğim site veya benzeri sitelere laptopunu yollamak suretiyle işini kargo ücretleri de dahil 60 TL-120 TL aralığına halletirebilirsin.

    Not: cihazını yollamadan önce mutlaka site teknik elemanları ile irtiabata geç.

    Tekrar geçmiş olsun




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.