Şimdi Ara

Pirelli Modem (Fiber) Wireless Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Superonline Fiber İnternet'e geçtim. Pirelli PRG E4202G marka modem verdiler. Normalde sorunsuz bağlanıyorum fakat ne zaman Jdownloader, uTorrent ile download yapsam kablosuz bağlantı kopuyor ve "sınırlı erişim" şeklinde bağlantı oluyor. Bu olay olunca evdeki diğer hiçbir pc wireless'a bağlanamıyor.

    Wireless kanalını değiştirdim, şifreleme yöntemini değiştirdim olmadı. FW update yapmak istedim ama Pirelli'nin sitesinde konuyla ilgili hiçbir şey yok.

    Yardım edebilecek olan var mı?



  • Sorun çok büyük ihtimalle modemin aşırı ısınmasından kaynaklanıyor. Az önce taktırdım, 15.dkdan itibaren aynısını yaşamaya başladım, altına laptop fanı koydum soğutmak için, 20dk dır resetlemedi kendini, haberiniz olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schumacher__ -- 5 Haziran 2010; 13:50:15 >
  • Arkadaşlar superonline hem mac hemde kullanıcı kimliği ile internet erişimi verdiği için her istediğimiz cihazı takıp kullanmamız engelleniyor fakat ZyXEL' in MAC CLONE özelliği olan ve 300 Mbps kablosuz ve ethernette giga hıza sahip superonline fiber hatlarında çalışan bir ürünü var, bu ürün sayesinde superonline tarafından verilen modemi devre dışı bırakıp MAC CLONE özelliği sayesinde fiber hattınızı 300 Mbps kablosuz kullanabiliyorsunu, üründe file ve printer sharing özelliğide bulunmaktadır, süperonline fiber kullanıp 300 Mbps kablosuz bağlanmak isteyen arkadaşlara ZyXEL NBG4615 kullanmalarını öneririm.

    http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-nbg-4615-nbg-4615-300mbps-kablosuz-n-gigabit-router/productdetails.aspx?I_ID=57032




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.