Şimdi Ara

ModNation Racers 'Oyna, Yarat, Paylaş'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         ModNation Racers'ın bölüm, karakter ve araba tasarım özellikleri oyuncuların büyük ilgisini çekiyor. Tabi yapımcılar da oyunlarının bu yönüyle gurur duyuyor.
     
        Sony San Diego'dan yapımcı Vernon Mollette'in takımı ModNation Racers'ın PSP versiyonu üzerinde çalışıyor. http://Gamasutra'ya konuşan Mollette, oyunun PSP versiyonunun United Front'un geliştirdiği PS3 versiyonuna karşılık daha küçük boyutlu olduğunu söyledi.
     
        Kullanıcıların kendi yarattıkları içeriklerin bulunduğu bir oyun yapılmak isteniyorsa, bunun daha öncekilere benzememesi gerektiğini söyleyen yapımcı, bu özelliğin oyuncular için büyük önemi olduğunu düşünüyor.
     
         Oyunda yarattığımız herşeyi PSN üzerinden diğer arkadaşlarımızla da paylaşabileceğimiz ModNation Racers'ın bu içeriklerinin Little Big Planet'daki kadar çok ilgi görmesi bekleniyor. "Oyna, Yarat, Paylaş" mantığına oldukça fazla güvenen yapımcılar, böylece oyunun daha fazla ilgi çekeceği fikrindeler.
     
        Modnation Racers'ın PSP versiyonu Sony Liverpool'un WipeOut PSP'de kullandığı oyun motorunun değişik bir sürümünü kullanıyor. 18 Mayıs'ta piyasada olacak olan yapım, PS3'te olduğu gibi PSP'de de grafiksel olarak tatmin edici olacak diyebiliriz.
     



  • oynamak isitiommmmmmmmmmmmmmmm
  • bir şey sorabilirmiyim bu modnation racers denilen şeyin plesteyşın ikisi varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.