Şimdi Ara

eternet :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bugun masaustu bilgisayarımla nete gıremedım modemde sorun yok cunku notebook taktıgımda nete gırebılıyorum ama masaustu pcle gırmeıyorum onboard eternete takınca ip adresı alınıyor dıyor ve sonra sınırlı baglantı dıyor elle ip verıncede gıremıyorum nete pcı eternet kartıda aldık ama aynı sorun ondada var laptop takınca net var masaustune takınca sınırlıbaglantı modem tek portlu pcleri aynı anda da takmıyorum :(



  • eğer virüs programın varsa bu birde kaspersky ise : virüs programını fabrika ayarlarına getir. daha sonra tüm özelliklerini kaldır yani pasif yap. pcne ıpyi kendin ata. eterneti devre dısı bırak. sonra enkinleştir. daha sonra pcsini yeniden başlat. sana uyarı vercektir bilin tam korunmuyor gibisinden. nete bağlanmayı dene. bağlanabilirsen. virüs programından kaynaklanıyordur. bağlanamazsan başka bi nedenden.
    diyelimki bağlandı. virüs programının pasif yaptığın özelliklerini etkinleştirebilirsin. artık sorun çıkarmaz.

    bağlantı problemin eğer tanımlanamayan ağ şeklinde ünlem işareti ile aldığın uyarı varsa çözümü eternet kartında araman gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pose3434 -- 15 Nisan 2010; 13:17:48 >
  • format attım sorun gene aynı elle ip verıyorum olmuyor ayrı pcı eternet taktım oda aynı onboard arzalı dıyelım pcı sıfır eternet kartıdamı sorunlu :(
  • yardımcı olabıleccek varmı arkadaşlar 2 gundur ugrasıyorum
  • :(
  • kablon kesin olarak çalıştığını kabul ediyorum. şimdi baze ethernet kartlar böyle sorunlar cıkarır yani yavaş yavaş ömrünü dolduruyr bence bi ethernet kartı dene eğer aynı sorun varsa virus taramasından gecir sistemi yenide kurman bişy değiştirmez virus d sürcünde olablir. yada yeni kurmaya başladığın bi program viruslu olabiri ve virus programın bulamıyr olabir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.