Şimdi Ara

Yeni! Kaspersky Pure

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kaspersky Lab uzmanları tarafından geliştirilen Kaspersky PURE, bilgisayar nerede ve hangi amaçla kullanıyor olursa olsun, güvenli ve korumalı dijital ortam sağlıyor.
    Ayrıca, genişletilmiş ebeveyn kontrol, şifreleme araçları ve tüm ağ ile web tarayıcısının ince güvenlik ayarlarını yapma imkanı tanıyor. Böylece kullanıcılar, bilgisayarın uzmanlık isteyen Windows'un standart ve gelişmiş seviyedeki ince ayarlarını artık kendileri kolayca yapabiliyor.
    Kaspersky PURE'n sahip olduğu "sandbox" (kum havuzu) teknolojisi, şüpheli uygulamaları güvenli ve gerçek sanal ortamda çalıştırıp, web tabanlı tehditlerin etkisinden kurtarıyor.
    Kaspersky Anti-Virus ve Kaspersky Internet Security 2010'un bilinen tüm özelliklere sahip olan Kaspersky PURE, içinde barındırdığı modül ile tüm bilgileri kripto ederek başkaları tarafından okunmasını tamamen engelleyebiliyor.
    Ayrıca proaktif zararlı saptama uygulama kontrolü, şüpheli programların şifre, giriş, kişisel bilgi ve işletim sistemine sızmaları engelliyor.

    Kaspersky PURE ile neler yapabilirsiniz?
    - Bilgisayarınız kapalı, düzenli korumanız devre dışı olsa da, şifrelenmiş içerik özelliği sayesinde, sabit diskinizin kaybolup çalınması durumunda bile bilgileriniz siber suçlularının eline geçmez.

    - Verilerinizi çalışmanız devam ederken şifreleyebilirsiniz. E-posta, forum, blog veya online banka hesaplarınızın hem şifre çözümü, hem de şifrelemesini aynı anda yapabilirsiniz.

    - Şifrelemek istediğiniz nesneleri seçebilir, tüm disk bölmesi veya disk bölmesinin bir kısmı şifreleyebilirsiniz. Şifreli dosya taşıyıcısı oluşturabilir, e-posta vasıtasıyla gönderebilir, CD'ye kaydedebilir veya silebilirsiniz.

    - Ebeveyn kontrol modolüyle, çocuğunuzun bilgisayar kullanımı ve İnternet erişininin zamanlamasını tanımlayıp, sınırlama getirebilirsiniz.
    IM kontrolüyle, ev adresi, telefon numarası gibi ön tanımlı kelimeleri içeren mesajları bloke edebilirsiniz.

    - Fotoğraf, belge ve ihtiyaç duyacağınız tüm verilerinizin yedeklenmiş bir kopyasını oluşturabilirsiniz. Windows'un standart veya gelişmiş seviyedeki tüm ince ayarlarlarını kendiniz yapabilirsiniz.

    - Bir tıkla ağın güvenlik durumunu görüp, sistemin oluşturduğu günlük ve raporları görebilirsiniz.

    KAYNAK




    arkadaşlar belki haberi olmayan vardır. kaspersky yeni programını çıkarttı. adı Kaspersky PURE. Internet Security den daha kapsamlı bir program.
    bende lisanslı kaspersky internet security omasına rağmen denemek için 30 günlük ücretsiz olarak pure yükledim. ve bu kez kaspersky harbi yapmış. gerçekten kasmıyor. bi denemenizi öneririm.
    http://esd.element5.com/pimages/50105/kaspersky_pure_trial.html

     Yeni! Kaspersky Pure



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee85 -- 15 Nisan 2010; 14:54:51 >







  • açıklama için sagol dostum denemeyi düşünüyordum bende bakalım kis'ten sonra nasıl gelecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levoski -- 18 Nisan 2010; 21:54:11 >
  • Çok güzel özelliklere sahip, teşekkürler.
  • Şuan indiriyorum umarım iyi bir atılım yapmışlardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.