Şimdi Ara

NY Times: Battlefield BC 2 Modern Warfare 2'den daha iyi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • New York Times'ın dediğine göre Battlefield BC2, MW 2'den daha iyi bir oyunmuş. NYT editörü Seth Schiesel'a göre BC2'deki atmosferin daha iyi olduğu, daha eğlenceli bir oyun yapısına sahip ve daha detaylı olduğunu belirtmiş.

    Yazının geri kalanı için:

    http://www.nytimes.com/2010/04/08/arts/television/08battle.html

    BFBC2'nin Twitter sayafasındaki duyuru:

    The New York Times: “Battlefield: Bad Company 2 is a better game than Call of Duty: Modern Warfare 2.”



  • Okudum adamın yazısını. Güzel eğlenceli yazmış ama arkadaş 3 monitörlü bi sistemde test etmiş zevkten dört köşe olmuş tabi
  • Bc2, bf2 kadar olmasada detaylı bir oyun. Atmosfer süper. Yapılarla etkileşimde olmak ayrı bir zevk veriyor oyuna. Fakat MW2 nin bir çok eksiği olmasına rağmen, vuruş sistemi olarak bence en iyi oyun. BC2 de oynanış hantal kaliyor. MW2 de 4-5 kişinin arasına girip hepsini çok kısa bir zamanda biçaklayabilmek gerçekten süper. Mw2 sorunları olmasa hala oynuyor olurdum. BC 2 den sıkılmaya başladım. Oyuna akşamları giriyorum. 30 dakika oynuyorum. Sararsa devam ediyorum. Ama bazen 1-2 saat sarsın diye zorladığım halde bir türlü sarmıyor. Ama MW2 de full aksiyon vardı. Bir türlü sıkılamıyordum. İkisinin yeride ayrı bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1986 -- 12 Nisan 2010; 15:40:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasan1986

    Bc2, bf2 kadar olmasada detaylı bir oyun. Atmosfer süper. Yapılarla etkileşimde olmak ayrı bir zevk veriyor oyuna. Fakat MW2 nin bir çok eksiği olmasına rağmen, vuruş sistemi olarak bence en iyi oyun. BC2 de oynanış hantal kaliyor. MW2 de 4-5 kişinin arasına girip hepsini çok kısa bir zamanda biçaklayabilmek gerçekten süper. Mw2 sorunları olmasa hala oynuyor olurdum. BC 2 den sıkılmaya başladım. Oyuna akşamları giriyorum. 30 dakika oynuyorum. Sararsa devam ediyorum. Ama bazen 1-2 saat sarsın diye zorladığım halde bir türlü sarmıyor. Ama MW2 de full aksiyon vardı. Bir türlü sıkılamıyordum. İkisinin yeride ayrı bence.

    Bence BC2'deki vuruş hissi MW2'ye oranla kat kat daha iyi. Silahların geri tepmeleri, merminin uzak mesafede hızının düşmesi ve yer çekiminden etkilenmesi (gerçekte de böyle bu) ve mükemmel seslendirmeler savaş atmosferini daha iyi yansıtmasına neden oluyor. MW2'deki silahların vuruş hissi istediğim tarzda değildi ve silahların uzak mesafede o kadar istikrarlı çalışması da saçma bana göre. MW2'nin artısı daha fazla ateş gücü barındırması ve silahların çeşitliliği. Şöyle bir gerçek de var, eğer BC 2 çıkmamış olsaydı çoğu kişi (en azından ben) hala MW2 oynuyor olurdu. Ama ben geniş haritalarda oynamayı özlemişim onu anladım.




  • BC2 deki takım sistemi, araç kullanımı, haritaların ferahlığı, etrafın yıkılabilir olması, uzak mesafede kurşunların mesafeyi kat etmeleir ve yerçekimiyle aşşa düşmeleri gibi özellikleriyle bence savaş ortamını çok ama çok daha iyi canlandırıyor. MW2 ise frag yapmayı sevenlere hitap ediyor. Biri similasyona yakınken diğeri arcade e yakınlaşıyor. Frag delisi olmadığımdan BC2 beni bu kadar bağladı ekranın başına. MW2 hiç bi zaman bu zevki vermedi. Kişisel zevk meselesi nelerden zevk aldığınla ilgili bi durum.
  • her ikisininde iyi oldugu yönleri var.ama ben mw2 yi az bi farkla daha cok sevdim
  • MW2 diyorum çünkü ondaki hikaye daha güzel. Anlatım ve oyun insanı kendine bağlıyor. BC2 güncel bir güzel şarkı ise eğer MW2 klasik müzik gibi geliyor bana.
  • elophidae

    bf serilerinin hepsinin amacı online oynamak ama sadece bc2 de senaryo oldugundan ole gelmıstır online oynamayı denı bide
  • MW2 diyeneler sırf hikayeye bakıp öyle diyorlar sanki SP bölümünü oturup her gün oynuyorlar ya BC2 oynayamadığınız için mw2 diyorsunuz tabi kolay oyun hl gibi :D NEWYORK TIMES çok doğru söylemiş helal olsun adamlara biliyor Multiplayer oynuyor çünkü.....
  • New York times kimdir ulan muahahhaha ay hiç güleceğim yoktu, bilmeyende New York Times oyun gazetesi sanacak , bende evde bir gazete çıkardım bana görede en iyi oyun Harry Potter Acılar Odası

    gerçi Türkiye İnternational Herald Tribune gazetesinide spor gazetesi sanıyorla hala Bu arada ben New Yorkta yaşadım New York Times gazetesi kadar ağır dili olan başka gazete görmedim sanki edebiyat gazetesi.

    @real-Gamer hala Bad Company2 den nefret ediyorum , başlarda seviyordum biraz ama ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dividi -- 12 Nisan 2010; 17:13:29 >




  • Doğru, konu oyun olunca saçmalar çoğu gazate ama NYT şaşırttı bu sefer.

    ''But Bad Company 2 allows players to use a much broader range of modern military materiel, including tanks, helicopters, Humvees and other vehicles. More important, the virtual environments in Bad Company 2 are much larger and more diverse than those in Modern Warfare 2. Multiplayer battles in Modern Warfare 2 feel like chaotic arenas with people running all over the place looking out for themselves. In Bad Company 2, teamwork and voice communication are essential; the combat environments are more interesting and feel more akin to what I imagine a modern war zone to be.''
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aresmar

    BC2 deki takım sistemi, araç kullanımı, haritaların ferahlığı, etrafın yıkılabilir olması, uzak mesafede kurşunların mesafeyi kat etmeleir ve yerçekimiyle aşşa düşmeleri gibi özellikleriyle bence savaş ortamını çok ama çok daha iyi canlandırıyor. MW2 ise frag yapmayı sevenlere hitap ediyor. Biri similasyona yakınken diğeri arcade e yakınlaşıyor. Frag delisi olmadığımdan BC2 beni bu kadar bağladı ekranın başına. MW2 hiç bi zaman bu zevki vermedi. Kişisel zevk meselesi nelerden zevk aldığınla ilgili bi durum.


    evet bencede öle duvar yıkılması yercekımı mermının yol alması falan güzel




  • ikisi de çok farklı yapıda oyunlar. mw2de yerçekimi denen birşey yok ki. havaya ateş etseniz uzaya çıkar mermi
    ama bf bc2de adam vurmak çok zor.
  • "Bad Company 2 allows players to use a much broader range of modern military materiel, including tanks, helicopters, Humvees and other vehicles. More important, the virtual environments in Bad Company 2 are much larger and more diverse than those in Modern Warfare 2. Multiplayer battles in Modern Warfare 2 feel like chaotic arenas with people running all over the place looking out for themselves. In Bad Company 2, teamwork and voice communication are essential; the combat environments are more interesting and feel more akin to what I imagine a modern war zone to be."

    Tamamiyle katılıyorum, kelimelere dökemediklerimi çok iyi demiş adam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sky_sun

    ikisi de çok farklı yapıda oyunlar. mw2de yerçekimi denen birşey yok ki. havaya ateş etseniz uzaya çıkar mermi



    sonra gider uyduyu vurur
  • bc 2 nin goruntuler guzel cok guzel ah bide bilgisayar maximumda kaldırsa
  • iki oyunuda farklı olarak ele almak lazım çünkü oynanış tarzları farklı ikisininde artıları var tekli oyuncuda mw2 açık ara önde ama çoklu oyuncuda bfc daha gerçekci en azından saga sola atlayıp ateş eden tipler yok çünkü adam vurmak zor karar alırken düşünmeniz lazım starateji daha ön planda
    ançak her ea oyununda oldugu gibi sistem gerksimleri fazla cod serisinde orta ayarlarada oynadıgınız bir oyunu bf sersinde oynamanız güç sonuç olarak bence 2 side güzel
  • @Cocker

    Vuruş sistemi hariç her dediğine katılıyorum. BU arada BC2 çıkmadan MW2 yi satmak zorunda kaldım. Hackerdan geçilmiyordu. Bunlardan ayrı pinglerde problem, artı olarak arkadaşlarla oynamaya çaliştiğinda problemden geçilmiyordu. Eminim bu problemler hala mevcuttur. BC2 de oyle değil. İstediğim zaman arkadaşımın yanına oyuna dahil olabiliyorum. Ama BC2 de her zaman aksiyon yok. Bu iyi değil. Haritalar büyük. Adam haklı olarak araç bulamayınca recon alip tepelere cıkıyor. BUda oyundaki aksiyonu çok etkiliyor. İkiside ayrı oyun dedim. Birinde olan diğerinde yok. İksinin zevki ayrı. MW2 nin güzel yanlardan bir tanesi. Hiç bir zaman saklanacak yerin yok. İstediğin kadar sniper ol. Özellikle Gw oynarken, takımlar devamlı olarak yer değiştirdiği için sniper olurken bile her an biçaklanma korkusu yaşıyor insan. Öyle haritalar var ki sadece aksiyon. Durursan ölürsün. Çoğu kez Skidrow'da B bayrağını koruyacam diye elimdeki Care paketleri atmadığım oldu. Oyunsonunda 2-3 tane emergency drop elimde bekliyor. attığım zamanda pecreden atıp arkasından kendim atlıyordum. SOnrada alıp koşa koşa yukarı çıkıyordum. O zaman bile, bizim bölgeiz olduğu halde emergency drop ları çalan bir sürü adam oluyordu. İkisinin tadi bende ayrı. İki oyunda güzel. Ama MW2 oyundan dolayı değil. Barındırdığı hatalardan dolayı kaybetti.




  • MW2 ile BC2 arasındaki vuruş hissi farkı sadece hit sound'dan kaynaklanıyor, geri hepsi aynı. O kadar büyütülecek bir şey değil o yüzden.
  • BC2 ile MW2'yi karşılaştırmak yanlış olur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.