Şimdi Ara

LG Web Sitesinin Adresini Değiştirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    LG, WEB SİTESİNİN ADRESİNİ DEĞİŞTİRDİ:

     www.lg.com

     

    LG Electronics, küresel marka web sitesi olanwww.lge.com adresinden,www.lg.com adresine geçti

     

    Tüketici elektroniği, mobil iletişim ve ev aletleri (beyaz eşya) sektörlerinin küresel lideri ve teknoloji öncüsü LG Electronics (LG), küresel marka web sitesi olan www.lge.com adresinden, www.lg.com adresine resmi olarak geçtiğini açıkladı.

     

    Yeni web sitesinin uygulamaya geçiş süreci, LG Electronics''in 52. kuruluş yıldönümünde başlatıldı ve hiçbir kesinti olmadan birkaç saat içinde tamamlandı. LG''nin yeni web sitesi, daha önce olduğu gibi, ziyaretçilerini kendi ülkelerinin dilindeki içeriğe otomatik olarak yönlendiriyor.

     

    Konu hakkında görüşlerini bildiren LG Electronics Türkiye Başkanı Christopher Kim; ''Dünya çapındaki tüketicilerimiz, LG Electronics''i daha çok ''LG" olarak hatırlıyor. Yan yana gelen ''L" ve ''G" harfleri, bir şirket isminden çok daha fazlasını ifade ediyor. Bu harfler markamızın kimliğini ve karakterini temsil ediyor. Bu anlamda; markamızın dijital kimliğini de insanların algılama biçimine göre şekillendirilmek çok önemliydi." dedi.

     

    Christopher Kim, sözlerine şöyle devam etti; ''Bu geçişle beraber, markamızı internette bulmak çok daha kolay bir hale geldi. Ayda 10 milyondan fazla tüketicinin ziyaret ettiği global web sitemiz, tüketicilerimizin sunduğumuz ürünler ve hizmetler hakkında bilgilere ulaştıkları ilk durak konumunda. Bu değişim ile birlikte web sitemize olan trafiğin ciddi ölçüde artmasını bekliyoruz."

     

     

     

     

     

     

     




  • Alem mi la napam kaç kaat bu la?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.