Şimdi Ara

s40 T4 TURBO SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Benim sorunum aracım turboya geçtiği zaman yağ kaçırmaya başlıyor. Konuştuğum kişiler bunun normal olduğunu yapabildiğini söylediler. Ama bana pek mantıklı gelmedi. Araca yüklendiğim zaman bu sorunla karşılaşıyorum. Serviste turbonun oringleri değişti fakat sorun devam ediyor. Eğer bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: nevermind34

    Arkadaşlar merhaba. Benim sorunum aracım turboya geçtiği zaman yağ kaçırmaya başlıyor. Konuştuğum kişiler bunun normal olduğunu yapabildiğini söylediler. Ama bana pek mantıklı gelmedi. Araca yüklendiğim zaman bu sorunla karşılaşıyorum. Serviste turbonun oringleri değişti fakat sorun devam ediyor. Eğer bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.

    merhaba aynı sorun benimde başıma gelmişti 2 defa turboyu degiştirdiler orj. ama genede kesmemişti (benimkide serviste degişmişti) sonra ben servise gitmekten vazgeçtim eski turbomu geri taktırdım ve turbo ustasına gittim onlar baktılar ve salyangoz denilen bşr parça varmış üzerinde onda çatlak oldugunu söylediler birtane temiş çıkma turbo aldım onun üzerindeki salyangoz denilen parça ve hava tahliyesi yapan wesgate yanlış hatırlamıyorsam bu iki parçayı taktılar ve sorun kalmadı sorun çözüldü bana 350 tl ye patladı bu arabam s70 t5 225 hp umarım işine yarar




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.