Şimdi Ara

-Tavsiyeye ihtiyacım var-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Apple ürünlerine herzaman ilgi duymuşumdur. Fiyatlar düşünce ipod touch aldım ve çok memnun bir şekilde uzun süredir kullanıyorum. Şimdi ise yeni bir telefon almam gerekiyor. İkinci el iphone 3g ler genel olarak bütçeme uygun ama üst model olan 3gs ile aralarında dağlar kadar fark var mıdır çok merak ediyorum. Birde ikinci el iphone alırken nelere dikkat etmek lazım?

    Üçüncü sorum ise ikinci el bir 3g yerine aynı fiyatlara samsung jet almak ( özelliklerini çok fazla bilmiyorum sanırım birbirine yakın cihazlar), gerek garanti süresi gerekse yıpranmamış olması açısından daha mantıklı değil mi?

    İlgilenip yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim, iyi forumlar..



  • Öyle senin hissedeceğin dağlar kadar fark yok ama tabi ki paran varsa 3gs al derim ama ben 3g kullanıyorum vede çok rahat yeterli oluyor her uygulama için. İkinci el alırken dikkat edeceğin eğer yurtdışı alıyorsan kayıtlı olması cihazın. Kozmetiğine bakarsın bir de ölü pikseline bakarsın o kadar yeterli olur. Bu telefonu almak diğer telefonlardan her zaman mantıklı çünkü çok kullanışlı ve de bu cihazı kullanınca başkada cihaz kullanamazsın emin olabilirsin.
  • ben iphone 3g s aldım , çok memnunum, tavsiyede ederim, kamerası 3megapiksel diyor ama bence en az 5 kalitesinde. Samsung dokunmatik bende kullandım ama onda program sıkıntısı var. kısacası İphone bambaşka bişey
  • 3G'nin kamerası 2mp 3GS'in ise 3mp.
    3G 412 mhz, 3GS 600 mhz.
    3G'de pusula özelliği yok. 3GS'te mevcut.
  • ben çok araştırdım 3g s ile digerlerini karşılaştırısan farkı anlarsın. ahh birde 1 günlügüne elinde olsada kullansn ozaman dah iyi anlarsın
  • alacağın telefonu ipod touchla birlikte kulanmayı düşünüyorsan bence iphone almana gerek yok onun yerine kamerası iyi çekim yapan bir telefon alabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mert
    3G'nin kamerası 2mp 3GS'in ise 3mp.
    3G 412 mhz, 3GS 600 mhz.
    3G'de pusula özelliği yok. 3GS'te mevcut.

    Yanlış,3.2 mpx:D:D:D:D
    ElfenLaid
    katılmıyorum bende ikisi de var...3Gs farkı anlaşılıyor;)
  • Bence elindeki ipod touch'ı satıp, elindeki parayı da koyarak sıfır 3g almayı ya da ikinci el bir 3gs almayı da bi düşün. touch'a bi daha ihtiyacın olmayacak zaten. bende ikisi de vardı, bi süre sonra touch'ı kullanmamaya başlayıp sattım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.