Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (1860. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.389
Cevap
88
Favori
1.241.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18581859186018611862
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Böyle bi kariyer yok zaten adam ilk 3 yıllık kariyerinde 3 CL kupası aldı başarıya doydu herhalde.

    Zidane'ın üst üste 3 CL kupası alması onu en iyi yapmıyor daha çok tecrübe edinip farklı takımları şampiyon yapması lazım lakin bu ayrılık niye ?? Madrid kadar tuhaf kulüp görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teori üretecek olursak Ronaldo ayrılma kararı aldıysa kesin olarak ve bu yıl Real Madrid'in oynadığı futbola bakacak olursak ayrılma kararı zirvede bırakma durumundan kaynaklı olabilir.

    Şunu kabul etmeliyiz, Bayern Münih finali hakederken Real final oynadi, Salah çıkana kadar da Liverpool tek kale oynadı. Barcelona fark attı, CL kazanan takım liginde 3.oldu.



    Ronaldo'yu kaybetmese bile Real, malesef takım olarak artık tükendi belirli noktalardan ve bu tükenme bir sonraki yıl daha fazla olacak gibi eğer ekstra yıldızlar alınmazsa.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam niye gittin şimdi ya.. resmen kanım dondu işyerinde
  • juveye giderse asla şaşırmam
  • Florentino Perez : Zidane,antrenmanları hayat kadınlarına göre ayarlıyordu.Bu takımı ben şampiyon yaptım
  • Guardiola da bu şekilde bırakmıştı. Zidane 3 şampiyonlar ligi bir lig şampiyonluğu ile büyük iş başardı. Doygunluk ve yorgunluk da olabilir. Real ve barca yı çalıştırmak hiç kolay değil. Guardiola gibi kendini başka bir lig ve takımda kanıtlamak istiyor olabilir. İngiltere ye yolcu desem, ama orada hangi kulüp boşta ki .Acaba 1 sene dinlenmeyi mi düşünüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venge -- 31 Mayıs 2018; 14:36:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zidane dünya kupası sonrası Fransa'nın başına geçer,Real'in yeni hocası da Guti olur bence
  • Teşekkürler hocam. Belki bir daha bu kadar başarılı olmayacaksın ama biz de bir daha bu kadar başarılı olamayız. İlla ki sihirli taktik dokunuşlar şart değil futbolda, herkesin yıldız olduğu bir takımda ağırlığını kabul ettirdin, özgüven ve rahatlık verdin. Huzur içinde 2.5 yıl yönetip 9 kupa aldın.

    Sırf eskiden süper futbolcuydun diye hocalığın bir türlü beğenilmedi. Senin yaptıklarını başkası yapsa el üstünde tutulurdu. Yamyam İspanyol basını her mağlubiyette yeni hoca aradı. Kına yaksınlar artık. Bu kadro Zidane ile ölüme gidecek kadar seviyordu. Daha aynı motivasyon olmaz. Ronaldo da giderse geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venge V kullanıcısına yanıt
    CL kupası 3 tane olacak hocam.
  • guardiola ile ilgili bi yazi okumustum. td ligi erken birakabilir diye. basarilari cok erken yaşadı, hevesi kalmayabilir diyordu. zidane daha da erken yasadi. hem doymusluk, hem yorgunluk etkisinde verilmis bir karar.

    bir de zidane basin toplantısında sezon icinde yasanan birkac sey beni buna itti dedi. boyle sessiz sakin efendi adamlar cok gururlu olur. baskandan oyunculardan ya da baska birinden vefasizlik sayacagi bi sey gördüyse bunu kenara yazip sezon sonunu beklemistir.

    #mercizizou

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CL kupası bile kesmiyor artık bu hangi seviye beyler?

    Zirvede bıraktı adam helal olsun, tam bir efsane.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CR7_35

    Böyle bi kariyer yok zaten adam ilk 3 yıllık kariyerinde 3 CL kupası aldı başarıya doydu herhalde.

    Zidane'ın üst üste 3 CL kupası alması onu en iyi yapmıyor daha çok tecrübe edinip farklı takımları şampiyon yapması lazım lakin bu ayrılık niye ?? Madrid kadar tuhaf kulüp görmedim.
    yüzdeyi düşürmesin diyedir, zirvede bıraktı.

    Not: Ali Koç Fenerbahçe'de diyebilir miyiz o zaman
  • Löw dünya kupasının ardından Real Madridde diyebilir miyiz?

    Değişimin gerekliliğini bizde söylüyorduk ama umarım bu yaprak dökümüne dönüşmez peşinden hem Bale Hem Ronaldo ile devam etmez.Ve belli oldu ki seneye Real tekrardan şampiyon olamayacak.Umarım ligi alırız.

    Sen efsaneler efsanesisin Zidane Seni fUTbolculuğunu izlemek büyük bir keyifti.Teknik Direktörlüğün de aynı öyle oldu.Reale çok şey kazandırdın.Bu takım illaki yine sana ihtiyaç duyacak ve senin zamanı gelince tekrar dönüp cl aldıracağına inancım tam.

    Ne kadar büyük bir karaktersin sen.Sonsuz saygılarımı iletiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 31 Mayıs 2018; 14:54:20 >
  • Hocam GÖREVE !

  • Zirvede bırakmış Real'e 3 senede futbol bazında birşey kazandırmış mı dersek hayır.Bundan kastım oyun olarak bir gelişme sağlamış mı dersem hayır olur.üstüne koya koya geliştirdiği ve Real'e kazandırdığı bir oyun stili var mı dersem hayır olur.Aksine ortay sunulan futbol leşti.Atm tarzı bir futbol anlayışı ve değişiklikleri saçma idi.Ligide bu yüzden kaybettiler.Geçen sene olan olaylar malum.Barcelona'nın önü engellendi.Betis maçı gibi maçlar ve beraberindeki durumlar var.Yoksa ligde başarılı olamazdı.Çok zor zaten yarım yamalak gidiyordu.Bernabeu'daki Barcelona tokadı ile uyandı ve işleri sıkıya aldırdı takıma.Real Madrid 3 sezondur top felan oynamıyor.Ama şunu göz ardı etmeyelim kaliteli bir kadroları var ve bireysel yetenekleri ile turnuvada başarılılar Cl'de bu yüzden ilerleme kaydediyorlar kısa vadede başarılı uzun vadede ligde olduğu gibi başarısızlar.Çok kolay demoralize oluyorlar.Kırılgan bir yapısı var Real Madrid'in.Büyük ekiplere karşı moral olarak ayakta kalıyor küçük olarak tabir ettiğimiz takımlarda ise konsantre olamayan bir yapıları var ligde dağılmaları başta dediğim gibi uzun vadedeki başarısızlıkları ve bu.Ben Zidane'nın oynatmaya çalıştığı futbolu oyunu ve maç içi seçimlerini hiç beğenmedim.Ayrıca kadroyu bu denli daralatanda kendisi idi.Seçim yapmakta zorlanıyorum demişti.Ligdeki başarısızlıkların bir sebebide bu.Alternatifsiz dar kadro ve sakat cezalarda eklenince sonuç şaşırtmıyor.

    Zinédine Zidane Real Madrid Antrenörlük kariyeri(2013-2018)

    13/14 Uefa Şampiyonlar Ligi(Yardımcı Antrenör)

    15/16 Uefa Şampiyonlar Ligi

    16/17 Uefa Şampiyonlar Ligi

    17/18 Uefa Şampiyonlar Ligi


    13/14 İspanyol Kupa(Copa Del Rey) (Yardımcı Antrenör)

    16/17 Fifa Dünya klüpler kupası

    17/18 Fifa Dünya klüpler kupası


    16/17 Uefa Süper Kupa

    17/18 Uefa Süper Kupa


    17/18 İspanya Süper kupası

    16/17 Yılın Antrenörü ödülü





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 31 Mayıs 2018; 16:57:51 >
  • Transfer News Live
    ‏@DeadlineDayLive
    14 dk.14 dakika önce
    BREAKING: Mauricio Pochettino's new contract at Tottenham included a clause that allowed him to leave for either Real Madrid or PSG. (Source: SPORT)

    Pochettino'nun yeni sözleşmesinde Real'den teklif gelirse gidebilir maddesi var deniyor
  • Real Madrid'de yeni antrenörlük görevini üstlenebilecek isim Arsène Wenger




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 31 Mayıs 2018; 16:58:22 >
  • Sergio Ramos: Futbolculuğunda da antrenörlüğünde de zirvede bıraktın. Mirasın asla silinmeyecek. Tarihimizin en başarılı dönemlerinden birini yaşattın.

    Isco: Seninle çalışmak bir onurdu Zidane

    Toni Kroos: Mr. Zidane, seninle çalışmak zevkti



    Real Madrid'in baş hedefi Mauricio Pochettino [COPE]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3lank0lik

    Zirvede bırakmış Real'e 3 senede futbol bazında birşey kazandırmış mı dersek hayır.Bundan kastım oyun olarak bir gelişme sağlamış mı dersem hayır olur.üstüne koya koya geliştirdiği ve Real'e kazandırdığı bir oyun stili var mı dersem hayır olur.Aksine ortay sunulan futbol leşti.Atm tarzı bir futbol anlayışı ve değişiklikleri saçma idi.Ligide bu yüzden kaybettiler.Geçen sene olan olaylar malum.Barcelona'nın önü engellendi.Betis maçı gibi maçlar ve beraberindeki durumlar var.Yoksa ligde başarılı olamazdı.Çok zor zaten yarım yamalak gidiyordu.Bernabeu'daki Barcelona tokadı ile uyandı ve işleri sıkıya aldırdı takıma.Real Madrid 3 sezondur top felan oynamıyor.Ama şunu göz ardı etmeyelim kaliteli bir kadroları var ve bireysel yetenekleri ile turnuvada başarılılar Cl'de bu yüzden ilerleme kaydediyorlar kısa vadede başarılı uzun vadede ligde olduğu gibi başarısızlar.Çok kolay demoralize oluyorlar.Kırılgan bir yapısı var Real Madrid'in.Büyük ekiplere karşı moral olarak ayakta kalıyor küçük olarak tabir ettiğimiz takımlarda ise konsantre olamayan bir yapıları var ligde dağılmaları başta dediğim gibi uzun vadedeki başarısızlıkları ve bu.Ben Zidane'nın oynatmaya çalıştığı futbolu oyunu ve maç içi seçimlerini hiç beğenmedim.Ayrıca kadroyu bu denli daralatanda kendisi idi.Seçim yapmakta zorlanıyorum demişti.Ligdeki başarısızlıkların bir sebebide bu.Alternatifsiz dar kadro ve sakat cezalarda eklenince sonuç şaşırtmıyor.

    Zinédine Zidane Real Madrid Antrenörlük kariyeri(2013-2018)

    13/14 Uefa Şampiyonlar Ligi(Yardımcı Antrenör)

    15/16 Uefa Şampiyonlar Ligi

    16/17 Uefa Şampiyonlar Ligi

    17/18 Uefa Şampiyonlar Ligi


    13/14 İspanyol Kupa(Copa Del Rey) (Yardımcı Antrenör)

    16/17 Fifa Dünya klüpler kupası

    17/18 Fifa Dünya klüpler kupası


    16/17 Uefa Süper Kupa

    17/18 Uefa Süper Kupa


    17/18 İspanya Süper kupası

    16/17 Yılın Antrenörü ödülü


    Kaybol şuradan git başka konularda yap saçma yorumlarını.

    Çekememezliğiniz sınırları aştı artık.Bırakın da hüznümüzü kederimizi geleceğe nasıl bir sistem olacağını biz konuşalım.Burada bunlara paralel şeyler söyleyeceksen konuş.Yoksa Çamur atmaya çalışma şu destansı adama.

    Barçanın önünü kestiler gibi saçma yorumlarına cevap vermeyeceğim.Konunun sapmasını istemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 31 Mayıs 2018; 15:9:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

    Kaybol şuradan git başka konularda yap saçma yorumlarını.

    Çekememezliğiniz sınırları aştı artık.Bırakın da hüznümüzü kederimizi geleceğe nasıl bir sistem olacağını biz konuşalım.Burada bunlara paralel şeyler söyleyeceksen konuş.Yoksa Çamur atmaya çalışma şu destansı adama.

    Barçanın önünü kestiler gibi saçma yorumlarına cevap vermeyeceğim.Konunun sapmasını istemiyorum.

    Alıntıları Göster
    Futbolculuğuna laf yok ama antrenör olarak beğenmedim herkes fikrini söylemekte hür burası herkesin kullanabileceği bir forum küfür hakaret olmadıkça herkes düşüncesini öneri ve fikirlerini yazmakta serbest bilmem anlatabildim mi.
  • 
Sayfa: önceki 18581859186018611862
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.