Şimdi Ara

Vodafone McLaren Mercedes’in Dünya Şampiyonu Pilotu Button, Avustralya Ayağına Hazırlıklarını Tam Gaz Sürdürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone McLaren Mercedes''in Dünya Şampiyonu Pilotu Button, Avustralya Ayağına Hazırlıklarını Tam Gaz Sürdürüyor

    Vodafone McLaren Mercedes takımının dünya şampiyonu sürücüsü Jenson Button, 26-28 Mart''ta yapılacak Avustralya GP''si hazırlıklarını, Melbourne ve yarışın yapılacağı Albert Park pistiyle ilgili deneyim ve öngörülerini paylaştı.

    Vodafone Mclaren Mercedes''in Formula 1 dünya şampiyonu pilotu Jenson Button, bu hafta sonu yapılacak olan Avustralya Grand Prix''sinde McLaren''in ilk yarış sonrası Ferrari ile arasında oluşan puan farkını kapatacağına inanıyor. Dünya şampiyonu, iki hafta önce Bahreyn''de yapılan sezon açılışını yedinci sırada tamamlarken, Vodafone McLaren Mercedes''in geliştirilen yeni aerodinamik parçalarının kendisine Melbourne''da grid''in ilk ceplerinden birinde yer almaya yardımcı olacağını öngörüyor.

    Jenson, ''Aradaki farkı kapatmayı umuyoruz. Şu an, en hızlı araçlara son derece yakınız. Vodafone McLaren Mercedes geçtiğimiz yıl hızlı gelişim kapasitesini kanıtladı. Kısa süre içerisinde Lewis Hamilton ile birlikte podyumun tepesini zorlayacağımıza eminim" diyor.

    Şehirdeki mutlu yarış anıları nedeniyle Melbourne, Jenson''ın sezona çarpıcı bir start vermesi için en uygun yer olabilir. Formula 1''e başlangıcını 2000 yılında Albert Park''ta yapan şampiyon, o günden beri 5.303 km uzunluğundaki bu pistte, iki pol pozisyonu ve bir zafer kazandı.

    Jenson, ''Melbourne, F1''in bir parçası olduğunuz için sizi mutlu eden yarışlardan birisi. Albert Park ilginç bir pist. Yerel halk yarışları gerçekten çok seviyor. Bu yüzden sürekli fantastik bir atmosfere sahip. Bir arkadaşımın sahip olduğu İtalyan restoranı başta olmak üzere bazı fantastik restoranların olması ve çok fazla açık alanı olması nedeniyle vakit geçirmek için de harika bir şehir" diyor.

    Sıcak havaları dezavantaj olarak görmeyen Button, geçtiğimiz yıl Avustralya''da kazandığı zaferi, pistin yakınlarındaki sahillerden birinde bir tabak balık ve patatesle kutlamıştı. Button bu yıl da geleneği sürdürmeyi umuyor ve ekliyor: ''Yılın bu zamanında Melbourne''da sıcaklık genellikle mükemmel oluyor. Keyifli hissetmek için yeterince sıcak, ama aşırı değil. Dışarıda şort-tişörtle öğle yemeği yiyebilir ve kendinizi harika hissedersiniz; en azından geçtiğimiz yılki galibiyetimin ardından Pazartesi günü Port Phillip Bay''e bakan restoranda öğle yemeğimi yerken ben böyle hissetmiştim!".

    Jenson''ın Vodafone McLaren Mercedes''i ile Albert Park''taki ilk randevusu 26 Mart Cuma günü yapılacak olan antrenman turları sırasında olacak ama Button 1998''de Vodafone Takımı''yla Aussie V8 Supercars''da boy göstermişti. McLaren Genç Pilot ödülü kapsamında kullandığı Super Touring aracını kullanan Button, Aussie V8''in sürüşü zor bir araba olması nedeniyle tamamen farklı bir deneyim olduğunu belirtiyor ve ekliyor: ''Teknoloji merdiveninin ilk basamağı olan sıralı şanzımana sahip olsa da büyük ve kaba gözüküyor. Bu deneyim çok hoşuma gitmişti, bu yüzden Vodafone Takımı''ndaki herkese teşekkür ediyorum".

    Tamamen Formula 1''e odaklanan Jenson Button, aracının performansını en üst seviyeye çıkartmak için pazar gününe kadar yorulmadan çalışacak ve hedefine ulaşmak için yarış mühendisi Jakob Andreasen ile yakın bir işbirliği içerisinde olacak. ''Antrenman sırasında uygulamak üzere hazırladığımız en az 1 metre uzunluğunda bir iş listemiz var. Ama ne ben, ne de Jakob fazla çalışmaktan korkmuyoruz. Jakob da en az benim kadar kazanmayı istiyor. Vodafone McLaren Mercedes, son derece becerikli ve hırslı bir ekip oluşturdu". 1 Ocak 2007''de başlatılan uzun dönemli anlaşma çerçevesinde Vodafone''un İsim Ortağı ve Resmi Mobil Ortağı olduğu Vodafone McLaren Mercedes''in hızlı pilotu Jenson Button, Albert Park''ta en fazla zafer kazanan bir takımın parçası olarak böylesine güçlü bir destekle istediği sonuçlara kısa bir süre içerisinde ulaşacağına emin.








  • Ben de alem mi napamla teallrm ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.