Şimdi Ara

Nedir Bu Öğretmenlerden Çektiğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk önce merhaba.Bugün iyi bildiğim bir öğretmenin bile böyle davranmasından sonra bir yerlere boşalma gereği duydumNormalde hocalarla çok iyi anlaşan ben bu dönem nedendir bilmiyorum ama hep bir tartışma içindeyiz ve okulda olduğumuzdan kendilerini okulun tanrıları sanan hocaların çoğundan neredeyse nefret etme derecesine geldim.Hocalarla aramızda geçen şeylerden kimi zaman ben hatalıydım kimi zaman onlar.Ama bu insanlar bir türlü hatalarını kabul edemiyor.


    Geçen gün üst kattaki sınıftaydım, öğretmen zili çaldıktan sonra aşağı hızlı adımlarla iniyordum ve sınıfıma giriyordum.O kattaki nöbetçi öğretmen bani azarlarmışcasına bana "zil çaldı ne hale burada duruyorsun" gibisinden bir şey söyledi, bende "tamam hocam üst katta işim vardı şimdi gidiyorum sınıfıma" dedim daha sonra tam kapıdan girecektim hoca bağırarak "oğlum gel buraya" dedi ilk başta bana dediğini anlamadım çünkü demesi için bir sebep yoktu 2-3 defa tekrar ettirdikten sonra bana dediğini anladımYanına gittim saçma sapan sen niye hep geç kalıyorsun vs. dedi oysa bizim dersimize bile girmiyor ve ders hocası bile daha girmemişti derse.Geç kaldığım söylenemezdi.Sonra bede "hocam geç kalmadım daha ders hocası bile girmedi" falan dedim biraz söylediği şeylere cevap verdim ki kendimi savunuyorum cevap vermem normal diye düşünüyorum.Sonra yanıma geldi elini falan kaldırdı muhtemelen korkutmaya falan çalıştı ama kılımı kıpırdatmadım sonra orada ndiğer hocalarda geçiyordu ben suçluymuşum gibi bağırarak beni rezil etti onlara karşı.Sonrada babamı aradı bir şeyler saçmaladı.

    Daha sonra öğle arası oldu.Öğle arasında dışarı çıktık (kaçtık) ve geldiğimizde ders zili çalmıştı ama derse müdür yardımcısı gireceği için derse 5-10 dk geç kalıyor hep.Bende baktım girmemiş lavaboya gidiyim dedim o sırada arkadaşta gidiyordu beraber gidiyordukO sırada bu sabah bana çatan hoca geldi sen "niye buradasın yürü sınıfına" gibi bir şey dedi bende" hocam lavaboya gitmem lazım" dedim o da "gel sen benle sen artık fazla oldun seni müdüre disipline verecem" dediBen bu sebepten dolayı veremiyeceğini bildiğim için normal bir şekilde indim aşağıya.Orada aradı aradı bulamadı, daha sonra merdivenlerin orada rehber hocasını gördü ve "hocam bu çocuğun bence psikolojik sorunları var buna psikoloji testi yapın" dedi bende sinirlendim "ne alaka derse geç giriyorum diye psikoloik sorunum mu var saçmalıyorsunuz" dedim o sırada müdür yardımcılarının hepsi toplandı koridor disiplin konseyine döndüBir de onlara açıkladık olan biteni falan sonra beni aşağı indiren hoca dersi varmış diye gitti biraz daha olayı anlattım ben sonra geldi yanağımdan makas aldı (sever beni) "sen niye cevap veriyorsun dedi" bende "hocam hatalı olsam vermezdim ama hatam yokken hatalı konuma düşürüyor beni" dedim sonra da derse çıktım.Ders hocasıda aşağıdaydı zaten o da beni suçluyor ve bana diyor ki "ders zili çalmışsa lavaboya giderkende izin alacaksın benden" dedi.Ama bunu diyen insanla daha fazla konuşmak gereksiz dedim ve bir şey demedim tamam dedim geçtim.


    Bugünde müzik öğretmenimle öğle arası ders yapıyorduk.Sonraki ders yazılı vardı ve zil çalmıştı bana metodumdan parça verecekti ama "yazılına git tenefüste gelirsin veririm" dedi.Bende "tamam" dedim.Tenefüs olduğunda yan sınıfta dersi vardı zaten direk metodumla yan sınıfa gittim "verdim eline metodu daha sonra aşağı kadar indik, öğretmenler odasına girdi ben de girdim daha sonra bana "sen niye buraya girdin" dedi (daha önce de yasak olduğunu söylemişti)bende "parça verecektiniz" dedim o da "tamam kapı önünde bekle sen" dedi bende çıkarken "hocam acelem var ama benim" dedim o da sonra "tamam al metodunu" dedi bende "tamam hocam bekliyorum" dedim o da "al" dedi bende "tamam işte bekliyorum" dedim tekrardan daha sonra yine diyince gittim aldım çıkarkende bana şu "cevap verme huyundan bir türlü kurtulamadın" dedi.Cevap verdiğimde yok gerçekten acelem vardı o yüzden de öyle dedim.Laf söylemek istemiyorum hani ilk kez böyle yaptığını görüyorum.Burada da görmeyecek olsa bile arkasından kötü konuşmak istemiyorum ama nedir yav bu benim çektiğim.


    Neyse çok uzun oldu ben maksat içimi boşaltayım dedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 19 Mart 2010; 17:38:52 >







  • zaten kime sorsan benim bir suçum yoktu diyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fake Hunter

    zaten kime sorsan benim bir suçum yoktu diyor

    Yukarıda da dediğim gibi benimde hata yaptığım durumlar oluyor normaldir ama şu olaylarda benim suçum ne?


    @scrafea

    Yok bu koridorda bana çatan adamın kendi sorunları var.Başka bir sınıfta çocuğun birine yumruk atmış ve çocuğun dişi kırılmış sonra da bu adamı o sınıfın öğretmenliğinden almışlar.Bugün bir hocaya sorduğum zaman evet vurdu ama dişi daha öncede kırıktı o çocuğun dedi yine olayı görmediğim için bir şey diyemiyorum ama o sınıfın öğretmenliğinden alınacak kadar bir şeyler yapmış.Bana da normalde bir şey demiyorlar ilk defa bu adam bir şeyler dedi.Olaylarda kendi yanlışımı falan sansürlediğim yok olan biten bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 19 Mart 2010; 18:05:59 >




  • hata var sende biraz öğretmen laf sokulmayı hiç hazmedemez
  • Ogretmen her zaman haklidir merak etmeyin. Hala o kokusmus yerde nasil okuyorsunuz anlayamiyorum. Ben dayanamadim lisede biraktim. Bilisim okuyordum birde, sinifta en iyi bilgisayar bilen bendim. Ancak biraktim, cunku ozgurluk ve temel hak kavramlarina verdigim deger, benim icin kutsaldir.

    Simdi bes parasiz is ariyorum, her iside yapamiyorum ama olsun. Yaraticilik ust seviyede. Isteye nbirseyler basarir okulsuzda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: el_morad

    İlk önce merhaba.Bugün iyi bildiğim bir öğretmenin bile böyle davranmasından sonra bir yerlere boşalma gereği duydum

    ........

    Tenefüs olduğunda yan sınıfta dersi vardı zaten direk metodumla yan sınıfa gittim "verdim eline metodu daha sonra aşağı kadar indik,

    ..........

    Neyse çok uzun oldu ben maksat içimi boşaltayım dedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cduman


    quote:

    Orijinalden alıntı: el_morad

    İlk önce merhaba.Bugün iyi bildiğim bir öğretmenin bile böyle davranmasından sonra bir yerlere boşalma gereği duydum

    ........

    Tenefüs olduğunda yan sınıfta dersi vardı zaten direk metodumla yan sınıfa gittim "verdim eline metodu daha sonra aşağı kadar indik,

    ..........

    Neyse çok uzun oldu ben maksat içimi boşaltayım dedim


    Hey Allah'ım yarabbim.




  • Sende hata,cevap vereceksen tam ver.Ders zili çaldı hoca 40 dknın 5 dksını geç geliyor.Hakkımızı yiyor.Deseydin savunsaydın ya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: linksiz

    Sende hata,cevap vereceksen tam ver.Ders zili çaldı hoca 40 dknın 5 dksını geç geliyor.Hakkımızı yiyor.Deseydin savunsaydın ya.

    O hocanın aynı zamanda idareci olduğu, geç kalmasının normal olduğunu ama benim ders zili çalınca sınıfıma gidip, oturup, çiçek olup, test çözüp hocamı beklemem gerektiğini söyliyeceklerdi lavaboya gideceksemde izin alacakmışım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.