Şimdi Ara

5+1 ses sistemi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar

    Microlab Fc861 aldım.http://www.segment.com.tr/product.asp?P_ID=1131&strPageHistory=search&strKeywords=fc861&numPageStartPosition=1&strSearchCriteria=any&PT_ID=all

    Ses kalitesinden memnunum ama bir kaç sorum olacak yardım ederseniz sevinirim.

    1-5+1 Sistemi minton dvd playera bağladım. 2+1 de sorun yok gayet güzel ve ses kaliteli gelyor. Fakat 5+1 DD dvd film koyduğumda arka hoparlörlerden sürekli bir tızz sesi geliyor. 2+1 e alınca tızz sesi ses gidiyor fakat olması gereken sesler de tabii. Dvd playerım üzerinde yazdığı kadarıyla DD ve DTS destekli. Sorun ne Olabilir.


    2-Fc861'in kumandası ilginç bir şekilde dvd playerla çakışıyor. Film izlerken fc861 in kumandasından ses açıayım diyorum dvd player da etkileniyor. Fc861 ise sadece dvd kumandasının audio tuşuna basınca 2+1 den 5+1 e geçiş yapıyor. Bu problemin çözümü de herhalde amfiyi dvd den uzak bir yere koymak.

    3-Fc861 ses gerçekten çok kaliteli son seste bile bozulma olmuyor ama galiba ses seviyesi biraz düşük kalmış. Veya benim dvd playerın ses çıkışı düşük olabilir mi?

    4-Sizce daha kaliteli bir dvd alsam yukarıdaki sorunlar gider mi? Sizin önereceğiniz üzerinde eko ayarı olan ses çıkış desteği daha iyi bir dvd player var mı?

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.







  • başka bi kaynak kullan bilgisayar mp3 player gibi surround moduna getir. gene arkadan cızırtı yapacak mı kontrol et. sanırım satın almadan başka bi dvd oynatıcı deneme imkanın yok arkadaş akraba gibi.
  • Cihazı uydu alıcısına auxtan (kırmızı sarı) dan bağladım sterio olarak 5+1 den ses alıyorum. Fakat 5+1 bağlantısı ile dvd den bağladığımda uydulardan tızz sesi devam ediyor. Burdan anladığım kadarıyla uydularda ve kablo larında bir problem yok. Problem dvd playerda gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ha.Mim.Ra -- 19 Mart 2010; 1:09:01 >
  • o ürünün kullanıcı yorumlarınıda bi araştır. Aynın problemi onlarda dile getiriyomu. Ondan sonra dvd yi değiştirirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huoyuanjia -- 19 Mart 2010; 16:37:56 >
  • Dün ses sitemini bilgisayara bağladım. x58A UD3R anakartın onboard ses kartından tüm hoparlörlerden temiz ses aldım. Yani sorun tamamıyla dvd playerdanmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.