Şimdi Ara

nokia 5800 gps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar benim değişik bir sorunum war navigasyon ile ilgili, telefon v31 ken denemedim gps sonra v40 ı indirdikten sonra ovi maps'i açtım, ilk açtığımda çat diye evimi gösterdi edge den bağlanarak sonra nerede açarsam açayim telefonu gps evimdeki noktada kalıyor, neyse hard reset mi format mı ondan attım açtım mapsi olduğum yeri gösterdi ikinci kez başka yerde açtım orada sabit kaldı yeni gittiğim yeri göstermedi sorun yine aynı yani, sevise verdim yükledik dedilerbir link verdiler oraya telefon numaramı yazdım mesaj geldi telefona link ve yeni ovi mapsi yükleidm, menüsü falan çok güzel lisans sorunu da yok galiaba ama o da aynı sorunu yaşatıyor bende, haritaları açar açmaz nerede olduğumu gösteren kırmızı nokta sabit yerde kalıyor hani ilk taramada o nokta çıkmıyor normal tellerde bende öyle değil.

    sizce sorun ne olabilir? sonuçta gps hiç çalışmasa her formattan sonra doğru yeri göstermez?







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Max_Payne

    merhaba arkadaşlar benim değişik bir sorunum war navigasyon ile ilgili, telefon v31 ken denemedim gps sonra v40 ı indirdikten sonra ovi maps'i açtım, ilk açtığımda çat diye evimi gösterdi edge den bağlanarak sonra nerede açarsam açayim telefonu gps evimdeki noktada kalıyor, neyse hard reset mi format mı ondan attım açtım mapsi olduğum yeri gösterdi ikinci kez başka yerde açtım orada sabit kaldı yeni gittiğim yeri göstermedi sorun yine aynı yani, sevise verdim yükledik dedilerbir link verdiler oraya telefon numaramı yazdım mesaj geldi telefona link ve yeni ovi mapsi yükleidm, menüsü falan çok güzel lisans sorunu da yok galiaba ama o da aynı sorunu yaşatıyor bende, haritaları açar açmaz nerede olduğumu gösteren kırmızı nokta sabit yerde kalıyor hani ilk taramada o nokta çıkmıyor normal tellerde bende öyle değil.

    sizce sorun ne olabilir? sonuçta gps hiç çalışmasa her formattan sonra doğru yeri göstermez?


    GPS sinyali için ne kadar bekliyorsun. Tümleşik olarak kullandığında en az 5 dakika beklemen gerek.

    İmzamdaki videolu anlatıma bakmanı öneririm.




  • edge'den bağlanarak yerini 5 saniyede falan bulur evet. ama kontör düşmemesini istiyorsan gerekli ayarları yapıp kullanmalısın. büyük ihtimal sen de şebeke ile yer bulma şeysini kapadın, o yüzden bulması zor oluyor. ben de aynı şeyi yaşıyorum.

    sonuçta cihaz bir gps cihazı değil, telefona ekli bulunan bir gps aygıtı var. o yüzden çok matah bir şey bekleme.

    gps'i çalıştırmak için açık bir yerde aç programı. oda içinde, cama, balkona çıkıp, yüksek binaların olduğu sokakta bile deneyince sonuç alamayabilirsin, normaldir. sadece açık alanda biraz sabrederek programı açık tut, sonra kendine geliyor program.

    kolay gelsin :)
  • arkadaşlar edgeden bağlanması sorun değil, paket var zaten, açık yerdede denedim, sonuç yine aynı :( benim demek istediğim şu aleti açtığımda zaten gps nokta atmış gibi sayıyor kendini, formattan sonra ilk açtığımda doğru yeri buluyor evin içinde bile 5 saniyede hemde edge e bağlanarak sonra nereye gidersem gideyim açık kapalı alan edge bağlantılı bağlantısız hep o ilk bulduğu yeri gösteriyor programı açar açmaz kırmızı nokta sabit yerde 1 saniye bile gecikmeden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.