Şimdi Ara

Lanet bir trojan silinmiyor yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayarı yeni topladım ve işletim sistemini kurduktan sonra hemen nod32 yi kurdum ardından gerekli programları kurdum winrar,winamp vb daha sonra bilgisayar açılışında devamlı şu yazı çıkıyor c:/users/ugur/AppData/LocalTemp/85a23e.ddd uygulaması windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış ve hata içeriyor.programı özgün yükleme medyasını kullanarak deneyin ve destek için sistem yöneticinize veya yazılım satıcısına başvurun. o dosyaya girip ne var ne yoksa siliyorum ama daha sonra yeniden kendini oraya yerleştiriyor ayrıca bu yazıyı kapatmaya çalıştığımda ise nod32 uyarı veriyor ve şu çıkıyor ip adresi 193.200.164.

    catsshowline.info./eldr/load/hide.dll engellendi diye bir yazı nod32 güncel ve tarama yaptım ama hiçbirşey çıkmıyor daha sonra adaware le taradım oda birşey bulmadı ama devamlı bir saldırı var o siteden çok gıcık bir durum ne yapmalıyım bunun için,?



  • hijackthis kurup taratıp fixleme yapman lazım...google a doctus yaz orda bilgiler mevcut nasıl kullanıucağın ile illgili..
  • tarama yapmadan önce denetim masasından yeni bir kullanıcı aç
    daha sonra yeni açtığın kullanıcı ile sisteme giriş yap ve tarama başlat.
    Bu tip viruslerde genelde dos ortamında tarama yapan antivirüsler daha etkili oluyorlar Avast'ı denemeni tavsiye ederim.
    Eset yerine Norton ve F-Secure deneme sürümünü kurarak da deneyebilirsin.
  • çok teşekkürler hijackthis çözdü problemi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.