Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.710
Cevap
90
Favori
255.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Silikon kayışının açık renk olduğu için çok çabuk kirlenmesi. Kurşun kalem değdiği zaman özellikle. Yıkamayla falan çıkmıyordu. Işığının ekranı aydınlatmada çok yetersiz kalması. Bir de gövdesi ağır bir saat olduğundan bir süre sonra rahatsızlık vermesi vs. Bu gibi sebeplerden dolayı satmıştım.
  • @sear55 ersa saate yazın varsa yolluyorlar ben G-SHOCK saatime oradan almıştım G-Shock Topluluğu. 


    Casio GWN-Q1000-1ADR Kol Saati - ersasaat.com.tr



    @burakay27 Anladım hayırlısı olsun G-Shock Topluluğu. 

  • Bu arada gbd-h1000 modeli yeni mi çıktı arkadaşlar? Müthiş bir saat...
  • iyi forumlar arkadaşlar. Uzun süredir Gshock modellerine bakıyorum fakat benim için ideal olan saat hangisidir tam olarak karar veremedim. Diş hekimi olduğum için ellerimi çok sık yıkıyorum, onun disinda malesef kolumdaki saati ve camı sürekli bir yerlere çarpıyorum ya da iş dolayısı ile eldiven pudra tozu, akrilik tozu vs. maruz bırakabiliyorum. Mineral camlı modelleri önerir misiniz bu anlattıklarım doğrultusunda yoksa safir cama mı yönelmeliyim ? Modeller arasındaki farkları tam olarak anlayamamış birisi olarak sizlere danışmak istedim. İyi aksamlar dilerim.

  • mumincalik kullanıcısına yanıt

    Ustadım gw9400 çekiyorsun koluna bakıyorsun keyfine. 2000 TL civarlarına kadar düşmüştü yakın zamanda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casio GWG-1000-1A3DR ile ilgili ne dusunursunuz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mumincalik kullanıcısına yanıt

    Tank gibi saat

  • 2014 ten bu güne.  G-Shock Topluluğu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 5 Mart 2021; 21:8:3 >
  • G-Shock dedin mi biraz tank gibi saatler geliyor ama bugün uzun zamandır hoşuma giden aşağıdaki modeli sipariş geçtim. Diğer G-Shock 'a kardeş getirdik, diğeri ise LMFAO - Sexy and I Know It klipte kullandığı beyaz mor saat  G-Shock Topluluğu. 


    G-SHOCK CARBON GA-2100-1A1DR Kol Saati (ersasaat.com.tr)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: profiteer

    G-Shock dedin mi biraz tank gibi saatler geliyor ama bugün uzun zamandır hoşuma giden aşağıdaki modeli sipariş geçtim. Diğer G-Shock 'a kardeş getirdik, diğeri ise LMFAO - Sexy and I Know It klipte kullandığı beyaz mor saat  


    G-SHOCK CARBON GA-2100-1A1DR Kol Saati (ersasaat.com.tr)

    Yıllardır saat kullanmıyorum. Bu ara ben de G-Shocklara sardım. Pinterest'i, Youtube'u... Bakıp duruyorum. Kararsızım.

    Bu model de çok güzel. Bursa'da canlı olarak, bileğimde görmem lazım.

    Siz Ersa'dan mı aldınız, fiziksel bir mağazadan mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bende345 kullanıcısına yanıt

    Ersa'dan aldım web sitelerinden. Ben uzun zamandır bu modeli bekliyordum. Bir ara fiyatı yüksekti ve stok olmasına rağmen alamamıştım, sonra uzun zamandır stok bekliyordum instagramda gshock tr adresinde indirim paylaşımını görünce baktım şansa stoklara girmiş indirimi de görünce aldım  G-Shock Topluluğu. 

    Saat cidden çok güzel duruyor ve beklediğimden daha şık olduğunu söyleyebilirim. Fakat ayarlamak cidden çok zor hemen hemen 1 saat ayar yapmakla uğraştım  G-Shock Topluluğu. 


     G-Shock Topluluğu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda bir tane G-Shock saat almayı planlıyorum ama o kadar çok model var ki hangi model daha iyi hangisi daha kötü belli değil. Modellerin eski jenerasyondan yeni jenerasyona ya da alt düzeyden üst düzeye sıralayan bir site falan var mı? Ayrıca bu saatleri en uyguna hangi site aracılığı ile getirebilirim? Fiyat performans olarak en iyi G-Ghock lar sizce hangileri? Teşekkür ederim.

  • Gshocklar derya deniz.


    Pusulalısı, barometrelisi, altimetresi, toza ve çamura dayanaklı mudman, denizde dalgıçlık yapanlara frogman vb.


    Saatin görünüşü ve özellikleri hoşunuza gidiyorsa birde bütçesi sizi yormayacaksa alabilirsiniz.



    Gd350 askerde titreşimli alarmı için almıştım.

    Gx-56 güneş enerjili model diye almıştım.

    Ga1000 kırmızı olana ise sadece görünüşünü çok beğendiğim için almıştım. Pusula, sıcaklık amacına uygun hiç kullanmadım mesela.



    Bu sıralar gw9400 bakıyorum model görüntüsü hoş ama ne altimetre ne barometre hiçbir özelliğini kullanacağımı sanmıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • profiteer kullanıcısına yanıt

    Ersa'da kullanım kılavuzu var ayar zor değil aslında G-Shock Topluluğu. 

  • healthypatient H kullanıcısına yanıt
    Artık bluetooth’lu modellere yöneliş var. Fiyatı biraz tuzlu ama gbd-h1000 modelini tavsiye ederim.
  •  G-Shock Topluluğu.



    Casio G-SHOCK akıllı saat, markanın Wear OS kullanan ilk ürünü olarak karşımıza çıkıyor.


    CasioGoogle Wear OS işletim sistemini kullanan ilk akıllı saat modelini duyurdu. Casio G-SHOCK G-SQUAD PRO GSW-H1000 akıllı saat kullanıcıların oldukça hoşuna gidecek özelliklere sahip.

    G-SQUAD PRO GSW-H1000 Özellikleri

    Öncelikle HSW-H1000, G-SHOCK serisinin tescilli şok dayanıklılığı özelliği ile geliyor. Ek olarak, 200 metreye kadar su dayanıklılığı, Wear OS ile sunulan akıllı özellikler ve ürüne özel bazı eşsiz özellikler dikkat çekiyor.

    Akıllı saatin çift katmanlı ekranı TicWatch Pro 3 ile oldukça benzer. Temel bilgiler için hem her zaman açık LCD hem de haritalar ve diğer gelişmiş özellikler için tam renkli ekran sunuluyor. Renkli ekran 360x 360 çözünürlüğe sahipken her çift katmanlı ekran 1.2 inç çapında.


     G-Shock Topluluğu.



    Saati gerektiğinde renkli ekranı ve hareketsizken monokrom ekranı kullanan normal modda kullanabileceğiniz gibi yalnızca monokrom ekranı kullanmak ve pil ömrünü uzatmak için de Çoklu Saat moduna geçebiliyorsunuz. Normal modda pil ömrü yaklaşık 1.5 günken Çoklu Saat modunda ise yaklaşık bir ay süre vadediliyor.

    GSW-H1000, 15 aktivite ve 24 iç mekan antrenman modu desteği ile Casio’nun şirket içi fitness uygulamasına da sahip. Casio, 24 önceden yüklenmiş modun üstüne 8 başka mod da eklenebileceğini belirtiyor.

    Kalp atış hızı monitörü GPS, pusula, hava basıncı sensörü vb. dahil olmak üzere fitness takibi için sensörler ürünün diğer özellikleri arasında. Ayrıca G-SHOCK MOVE akıllı telefon uygulamasını kullanarak kendinizi bisiklet sürerken kaydetmek ve hızınız gibi sensör verilerini videonun üstüne yerleştirmek de mümkün.

    Casio, saat için fiyat veya çıkış tarihi bilgileri ise henüz açıklamış değil. Renk seçenekleri arasında ise mavi desenli siyah GSW-H1000-1, gümüş düğmeli siyah GSW-H1000-1A ve kırmızı/siyah GSW-H1000-1A4 bulunuyor.





  • Arkadaşlar merhaba bayağı zamandır inceliyorum G-shock saat almayı düşünüyorum. 1000 tl yi geçmeyen hem görünüş hem de özellik olarak tavsiye edebileceğiniz bir g-shock varmı? Aklımda aşağıdaki linkteki saat var bu konuda yorumunuzu merak ediyorum. Saati nereden almak daha iyi olur? Ersadan veya hepsiburadadan almayı düşünüyorum.

    https://www.ersasaat.com.tr/casio-ga-140-1a1dr-kol-saati

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***redbull*** kullanıcısına yanıt

    Görünüş herkesin zevkine göre değişir. Özellik olarak çok spesifik özellikler aramayan normal bir kullanıcıysanız her g-shock işinizi görür. Hepsiburada'daki satıcılara ben güvenmiyorum resmi distrübütörden almayı tercih ederim her zaman hatta büyük şehirdeysem mümkünse gider alırım. Bu da herkesin kendi tercihi tabii.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KayzerSozze

    Görünüş herkesin zevkine göre değişir. Özellik olarak çok spesifik özellikler aramayan normal bir kullanıcıysanız her g-shock işinizi görür. Hepsiburada'daki satıcılara ben güvenmiyorum resmi distrübütörden almayı tercih ederim her zaman hatta büyük şehirdeysem mümkünse gider alırım. Bu da herkesin kendi tercihi tabii.

    Kardeş yanıtınız için teşekkürler. Görünüş tabiki kişiden kişiye değişir ama genelde de bir ürün tasarım olarak güzelse o beğenilir. Benim de merak ettiğim konuda daha önce g-shock kullanmadığım ve bu konuda bilgim olmadığından linkte paylaştığım saatin özellik ve buradaki arkadaslar tarafından beğenilip beğenmediğidir. 1000 tlyi geçmeyecek bütcede alternatif bir G-shock varsa onu tercih etmek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var. G-shock ga serisi saatim var. Kayış tarafındaki yıldız vida ölçüsü kaç oluyor? Ona göre tornavida siparişi vereceğim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.