Şimdi Ara

Oyunlarda ve masaüstünde mouse problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 1.5 hafta once bır pc topladım , özellikleri

    Amd phenom x4 965 be 3.40 ghz
    Kingston hyper-x ddr3 1600mhz 2gb
    Gigabyte 785gt ud3h
    Sapphire vapor-x 4890 1gb 256bit
    Ocz Fatality 550 watt psu
    Samsung 500gb hdd
    Thermaltake kasa
    4 tane de fan takılı.
    Mouse : Microsoft intelli ms 3.0
    Mousepad : steelseries heavy

    Gelelim soruna..Pc yi kurar kurmaz işletım sistemini de yukledıkten sonra (xp sp3) gerekli driverları yükledim denetım masasından fare ayarına geldıgımde ıse 7.çizgide ve hassasiyet kutucugu tikli halde olduğunu gördüm garipsedim kendime göre ayarladım oynadığım tek oyun counter - strike oyunudur girdim haliyle yeni sistem buyuk umutlarla akıcı bir oyun için :) Fakat mouse hakimiyetinı sağlamak imkansız idi mouse yukarı aşşağı sağ sol carpraz kısaca her harekette aşırı yavaş ve kayar gibi , oynayanlar daha iyi anlar hızlı hareket etmek ımkansız.Bir kaç yeni oyun buldum onları yükledim mouse hakimiyeti ordada aynı durumda..
    Bende baya nette araştırdım nedenlerini denedigim çözümler ;

    Refreshlock , Mousefix , Usbmouse rate switcher , hidusb , başka mouse , Ekran kartının son güncel driverı , Ekran kartının tum ayarları , windows sensivity ve oyun içi sensivity ayarları , ati hdmi driver..

    Masaüstünde de farkettim elimle ufak daireler cızmeye calıştıgımda ımleç donerken takıla takıla dönüyor net hareketler yapamıyorum..Oyunda da anı hareketler yaptıgımda cok kısa takılma yaşıyorum..

    Önceki pc de de bu fare yavaşlığı vardı ama hareketlerde takılma tarzı bir sorun olmuyordu..Monitor den böyle bır sorun yaşıyor olabilirmiyim ? Samsung syncmaster 793df monitorum..masaüstü 85hz kullanıyorum catalyst denden refreshrate 85 de (same as desktop , disable , 100hz modlarıylada denedim) Zaten onu disable yaparsam oyunda goruntu bozuk oluyor kısacası bu mouse hakimiyeti sorunu neden olabilir ? Bu konuda bilgisi , fikri ve deneyimi olan arkadaşlardan yardımcı olmalarını istiyorum

    Birde ekran kartımın cpu-z resmi burada bir sorun varmı sizce ?

     Oyunlarda ve masaüstünde mouse problemi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.