Şimdi Ara

LG ve Panasonic Arasında kaldım Lütfen Acil Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba öncelikle ben 2 hafta önce LG42PQ6000 aldım media markttan ürün bu geçtiğimiz pazar için teslim istedim ve bu geçtiğimiz pazar günü teslim edildi. kutuyu LG servisi bu geçtiğimiz pazartesi açtı daha toplam 3 saat çalışmış durumda bile değil işlerim yoğunluğu nedeniyle fakat bugün media markt yeni bir kampanya düzenlemiş durumda panasonic tx-p42u10e satıyorlar benim aldığım ürün ile bu panasonic arasında 125 tl fark var epeyi arada kaldım acaba media marktı arayıp iademi istesem bunumu alsam, nette panasonic için yorum pek bulamadım sadece dış görünüşünü görebildim dış görünüşüde LG kadar iyi değildi ama özellikleri bakımından panasonic çok daha iyi durumda gibi sizce ne yapmalıyım Acil cevap bekliyorum arkadaşlar Teşekkürler şimdiden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private_User -- 11 Mart 2010; 20:22:15 >



  • Lg ve Panasonic dersen elbetteki Panasonic derim !

    Panasonic üretimleri ve distribütor garantili satışları ile gerçekten diğer firmalarla kıyas bile yapmam çunki bu farkı yaşadım !

    Panasonic 42 inc tv almıştım ve inan 4 sene günde ortalama 14-15 saat seyredilen bir tvydi hatta bazen hiç kapanmadığı zamanlarda olurdu hastalığım sebebiyle tv açıkken uyurdum halende öyle şimdi aynı durumu Sony tvde yaşıyorum tvler şansızlığı diyelim :) .

    Panasonic tv 4 sene sonunda kendi hatam dolaysıyla bozdum fakat servisinin ilgisi gerçekten Panasonic firmasına yakışır cinstendi Tekofax garantili ürünler iiçin yazım !

    Lg kullandım ama kimsede yanlış anlamasın 2 ay sonra elden çıkarttım !

    Panasonic SD yayınlarda gerçekten çok başarılı hatta kablo tv ile izliyorum görüntü harika diye yazdığımda bazı arkadaşlar tuaf imalarda bulunmuşlardı zaman geçince bu imalı cümle eden arkadaşın panasonic tv aldığını ve kablo tv ile inanılmaz güzel görüntü elde ettiğinide itiraf etmişti !

    Bu sebeble kafadan yorumlardan çok somut ürünü kullanmış tecrübe etmiş insanların yorumlarını dikkate almakta fayda var derim !

    Genelde yani hiç bir zaman ürünlerin reklamlarını abartılı şöyle güzel bözyle harika bilmem kaç milyon çözünürlük gibi firma yazılarına aldırmam bile !

    3-5 ayda bir yeni seri piyasaya süerler oysaki kasa dışında farkı olmayan ürünleri abarttıkça abartırlar bunlara itibar etmemek lazım !

    Bu tip satış politikalarında güvendiğim markalar mitsubushi sharp hitachi panasonic-pioneer bang&olufsen loewe gibi markalardır çunki bu adamların zaten satış kaygısı yok müşteri potansiyelleri belli reklama bile gerek duymadıkları ortada !

    Diğerlerimi piyasadan pay kapmak için yapmadıkları şey kalmadı dünyadaki en harika ürünü onlar üretir ama ne hikmetse bu ürünler bir türlü marka yada model liderliğini alamazlar !




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.